Първоначално изпратено от Никола20
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Едно израелско гапче на 39530 ви спаси бе инвеститорчета. Ами после!!Last edited by the architect; 10.05.2024, 01:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
мда, как пък веднъж не написаха за някоя компания, дето никой не я е чувал. скапани trend followers
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
Позачетох се за тези Applovin. Графиката показва +400% за година. Не се учудвам, че си излязъл малко на корекция. Колко да скочи още?
Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеShort % of Float (Apr 15, 2024) 4 26.25%
Нарисувано. Опциите са скъпички обаче.
И пиша тука фор фри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЕхх, днес APP е на +17%, а имам само 6% позиция от 15% преди корекцията. Правилно казват - не продавай компания с ускорение на печалбите в три поредни тримесечия, ще ми е обица...
Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеRoblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеRoblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Милост? Хихи-хихи
Представям си го... по бански... и... търси под вола теле
Спокойно, не е изгорял! За 2 седмици преди гапа с 4 сделки бях направила над +40%. После... Пазарът си ги взе, и на още загуба затворих. Поносимо... този акаунт ми е малък... плащам си урока и продължавам напред! Така най-бързо се поумнява
Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...
О, благодаря!!!
Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...
Значи... добрите момчета не шортят???
Е, аз явно ще съм от лошите... лошите правят каквото искат
Еми... ако ти беше казал нещо ценно, и теб щях да боготворя
"The stock market is a no-called-strike game. You don’t have to swing at everything – you can wait for your pitch." - Warren Buffettdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Значи... добрите момчета не шортят???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеИмай милост към момичето, опитвала се е да гледа позитивно...
Представям си го... по бански... и... търси под вола теле
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениене знам с какъв акъл беше скочила да шорти CVNA. Гледам, че в петък пазарът е отворил с голям гап нагоре и сигурно акаунтът и е изгорял.
Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнениеЗа успокоение на sunny мога само да и кажа, че никой не е застрахован от грешки и лошо стечение на обстоятелствата...
Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениепич, опасно е да се шорти, дори да са пълни боклуци. eg Humbl се качиха 13 пъти преди да крашнат 99%.Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеМайтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна.
Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение
Тя го боготвори...
Коментар
Коментар