IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение

Позачетох се за тези Applovin. Графиката показва +400% за година. Не се учудвам, че си излязъл малко на корекция. Колко да скочи още?

Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.
    Колко ли, до 100 min. Може и в СиП 500 да влезе. P/E не се гледа на растежни компании, колко пъти да пиша. CELH също става за купуване. Без препоръки

Коментар

• Едно израелско гапче на 39530 ви спаси бе инвеститорчета. Ами после!!
      Last edited by the architect; 10.05.2024, 01:03.

Коментар

• Canadian Solar ги следях преди година и нещо и ги чаках да паднат именно на тази цена. Обаче вече ме мързи да чета. Някой има ли идея?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

мда, как пък веднъж не написаха за някоя компания, дето никой не я е чувал. скапани trend followers
          Скивай MTUM. В този пазар определено върши работа. Ама после идва една 2022ра и опищяваме орталъка.

Коментар

Позачетох се за тези Applovin. Графиката показва +400% за година. Не се учудвам, че си излязъл малко на корекция. Колко да скочи още?

Напомня ми за едни компании, които препоръчват Motley fool - Elf Beauty и Celsius Holdings ELF and CEHL. Те скочили с по 5 хиляди процента, П/Е-тата им по 90, а Мотлитата викат Взимай.
            мда, как пък веднъж не написаха за някоя компания, дето никой не я е чувал. скапани trend followers
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Short % of Float (Apr 15, 2024) 4 26.25%

Нарисувано. Опциите са скъпички обаче.
              Indeed.

И пиша тука фор фри.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                Ехх, днес APP е на +17%, а имам само 6% позиция от 15% преди корекцията. Правилно казват - не продавай компания с ускорение на печалбите в три поредни тримесечия, ще ми е обица...

Коментар

• Бахти шорт сквирта на миньорите! Утепахме рибата.

Коментар

Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
                    Има път надолу още

Коментар

Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.
                      Literally child labour
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ехх, днес APP е на +17%, а имам само 6% позиция от 15% преди корекцията. Правилно казват - не продавай компания с ускорение на печалбите в три поредни тримесечия, ще ми е обица...

Коментар

• Roblox RBLX е днес на промоция. Лош отчет. Минус 22-23 % отстъпка. Изкушен съм за 1% от портфейла.

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Милост? Хихи-хихи
                            Представям си го... по бански... и... търси под вола теле

Спокойно, не е изгорял! За 2 седмици преди гапа с 4 сделки бях направила над +40%. После... Пазарът си ги взе, и на още загуба затворих. Поносимо... този акаунт ми е малък... плащам си урока и продължавам напред! Така най-бързо се поумнява

Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...

О, благодаря!!!

Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...

Значи... добрите момчета не шортят???
                            Е, аз явно ще съм от лошите... лошите правят каквото искат

Еми... ако ти беше казал нещо ценно, и теб щях да боготворя
                            Кой твърди, че съм добро момче? Иначе въпрос на филосифия, мисля че се вписвам в това

"The stock market is a no-called-strike game. You don’t have to swing at everything – you can wait for your pitch." - Warren Buffett

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Ама ти сега... момченце ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
                                Имай милост към момичето, опитвала се е да гледа позитивно...
                                Милост? Хихи-хихи
                                Представям си го... по бански... и... търси под вола теле

Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
                                не знам с какъв акъл беше скочила да шорти CVNA. Гледам, че в петък пазарът е отворил с голям гап нагоре и сигурно акаунтът и е изгорял.
                                Спокойно, не е изгорял! За 2 седмици преди гапа с 4 сделки бях направила над +40%. После... Пазарът си ги взе, и на още загуба затворих. Поносимо... този акаунт ми е малък... плащам си урока и продължавам напред! Така най-бързо се поумнява

Чичо Гарсия е голям играч. Направо не мога да понеса това, че някой ден тази акция ще отиде до 0 без мен...

Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
                                За успокоение на sunny мога само да и кажа, че никой не е застрахован от грешки и лошо стечение на обстоятелствата...
                                О, благодаря!!!

Хуабво е, че има и попораснали момченца, щото иначе щеше да е непоносимо...

Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                пич, опасно е да се шорти, дори да са пълни боклуци. eg Humbl се качиха 13 пъти преди да крашнат 99%.
                                Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
                                Майтапа на страна спазвам по устав мнението на дъртия - никога да не се шорти акция. Потенциалната печалба е 100%, потенциалната загуба е безкрайна.

Първоначално изпратено от Мечкан_Бикоядов Разгледай мнение

Тя го боготвори...
                                Еми... ако ти беше казал нещо ценно, и теб щях да боготворя

Коментар

Working...
                                X