IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мек CPI + плоски акции + намаления на лихвите = рали на пазара

Коментар

• Мога ли да помоля за малко помощ - в момента акаунта ми в ИБ може да трейдва опции Левъл 2. Исках да изпробвам продажба на пут което обаче явно е в Левъл 3.

Когато пробвам да активирам Левъл 3 ми изписва че не покривам критерийте за Левъл 3. Някой има ли идея какво да променя във финасовия профил така че да мина на Левъл 3. Разбирам че за Левъл 4 ми трябва маржин акаунт а моя е фул кеш, но за Левъл 3 явно е нещо друго - или нивата на нет уъртх или по вероятно секцията с опита. ИБ не ти дават насоки т.е. малко си играеш на налучкване. Някой минал по този път вече?

Благодаря предварително.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...
        В една група ,човек се похвали че го е взел на 15 долара при Ковид срива ,така че Бъфет явно ще глътне вода въпреки 8%,те процента дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Оксито пада с петрола.
          Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
          Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
          Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
          В момента имам само 3 позиции.
          ASML,Apple и Alphabet.
          pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
          Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца
          OXY го търгува вече трета година така че не очаквам тук изненади ...

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
            Ако искате пари не копирайте Бъфет.Копирайте неговите наречени лейтенанти.
            Ленар от 100 долара на близо 180 долара добре ли е ?
            Chubb също е ок на около 250 долара.
            Между другото най чиста работа е да си купиш BRKB B ,там имаш едни % колкото SP 500 че и отгоре в долари.

Коментар

Най вече името хора като Кавръков обичат да копират Бъфет аз гледам да взема моето и това е
              Оксито пада с петрола.
              Петрола е на нива 2021 година и всички петролни акции падат.Окси също.
              Аз от Окси загуби нямам,продадох позициите си когато свалихаоценката на целия сектор.
              Окси не го пипайте защото има много дълг спряно Ексон и Шеврон и останалите големи .
              В момента имам само 3 позиции.
              ASML,Apple и Alphabet.
              pleГугъл го погребваха и Април на 130 долара ама стигна близо 200,това колко % са че ми е трудно да ги сметна ?
              Не мисля че някой разумен човек ще държи тех акции за повече от 4,5,10 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Хайде, още един път да опитаме да се повозим на вълните - csiq на 12,32

...

И признавам, че https://seekingalpha.com/article/471...up-value-of-15 ме убеди да направя следната врътка:

дълга позиция на 5,11 и веднага къси септемврийски колци страйк 5 х 0,61 парчето.
                Вълната ни качи достатъчно и слизаме. Оставям си 100 акции да си играя на инвеститор.

Коментар

С какво привлича баш това OXY? Има ли някаква причина освен това, че Бюфет бил заложил там?

Не е същото, но днес продадох 5 октомврийски пута на 15 евро за Neste. Далеч по-добро сътношение риск / печалба.

Коментар

• Между другото не помня кой беше първият човек публикувал PLTR но едно голямо благодаря

Коментар

С какво привлича баш това OXY? Има ли някаква причина освен това, че Бюфет бил заложил там?

Не е същото, но днес продадох 5 октомврийски пута на 15 евро за Neste. Далеч по-добро сътношение риск / печалба.
                      Нищо конкретно моите са 19 септември 25
                      Мисля че поле до 54-57 ще върне бързо гледам и петрола взе да връща

Коментар

Аз взех малко колци при OXY
                        Нали имаше фенове още под 60$

Коментар

• Аз взех малко колци при OXY
                          Нали имаше фенове още под 60$

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

До месец-два пазарът може да подрипне дори до нов връх с намаляването на лихвите. Скок на умряла котка. Който не е разпродал, това може да е последна възможност.
                            Разбира се, без препоръки за нищо. Всеки със своя акъл и със своите кинти!
                            Ахам, тия печатат като невидели, пенсиите са вече в червената книга, ама пазарът щял да слиза номинално. По-вероятно е да дадат и на наще пенсионни фондове да бухат всичко в СиП.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                              Николайчо така и не успя да излезе на плюс от първата си открита позиция в живота.
                              Казах му,че е топ индикатор от съвсем друго измерение и купува на вечния връх.
                              Както тренъор вижда таланта в малко дете,това видях и аз в него.
                              До месец-два пазарът може да подрипне дори до нов връх с намаляването на лихвите. Скок на умряла котка. Който не е разпродал, това може да е последна възможност.
                              Разбира се, без препоръки за нищо. Всеки със своя акъл и със своите кинти!

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                                Отплеснахме от Гугъл на ВиК...
                                Има много общо. Гола вода са и двете. Гугъл е неефективен мастодонт, който пази позицията си в рекламата чрез подкупи. ВиК-то има огромен шанс да влезе във фаза на хиперрегулации.

От големите глупости най ми харесва Амазон. Конкурентният натиск от китайците ще бъде законово отстранен. Амазон дава яко подкупи, а вече никой политик не смее да вземе и стотинка от китайците.

Коментар

Working...
                                X