If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз го гледах Лит, ама нещо някой от фирмите в него ми се струват скъпи. Пък SQM си е Ок, огромни залежи и от литии и от поташ , отличен профит маржин, ниски разходи и приличен дивидент. Тук мисля да държа мнооого дългосрочно, поне 5-6 години. Друг такъв момент като тази година за влизане в лития едва ли ще има.
ейй за сефте да сме на едно мнение с равния таз компания я стискам от декември и май нема пускане ... има и една циментова перуанска тряя да видя как се казваше и нея да гризнем ...
Натиснаха малко по мазола само една бразилска червена баба и не само петробраса,а и индексите им взеха да полудяват.
А смятай туканко кво ни е с толкоз червени баби..и деденца...как искаме софка да расте
Петробраса от 3 дена цепи мрака, току що ми задмина средната и се опитва да се качи на сма 50
Ма до 50$ има много ляп да яде още...нищо, търпеливи сме си
Върнах се в SQM и аз. Тази фирма ще я правим българска
Взех и малко LIT.
И аз го гледах Лит, ама нещо някой от фирмите в него ми се струват скъпи. Пък SQM си е Ок, огромни залежи и от литии и от поташ , отличен профит маржин, ниски разходи и приличен дивидент. Тук мисля да държа мнооого дългосрочно, поне 5-6 години. Друг такъв момент като тази година за влизане в лития едва ли ще има.
Петробраса от 3 дена цепи мрака, току що ми задмина средната и се опитва да се качи на сма 50
Ма до 50$ има много ляп да яде още...нищо, търпеливи сме си
Туй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
немаш търпение мама му стара седи грей се са кво ти пречат ...
Туй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
Никой няма да те упрекне ако изчакаш бате. При мен почти всичко за което алчнея напоследък, но го изчакам, ми идва на целта. Даже след това продължава надоле .
Ама от друга страна, покрай толкоз петрол при тебе, време е да заредиш от горивото на бъдещето.
Върнах се в SQM и аз. Тази фирма ще я правим българска
Взех и малко LIT.
Лития и аз му се облизвам наоколо кат някой котарак.
Чудя се дали няма върне още малко до сма50...за вход
Същото се отнася и за уранеца, кафето, захарта, корна.
Кеширах ги преди седмица като ми трябваха пари за дрилърите и се ослушвам сега за по сгодни нива, аче грам комидити нямам в момента...
Коментар