IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
    Treasuries fell with U.S. stocks while the dollar gained as Federal Reserve meeting minutes indicated stimulus cuts would likely continue in measured steps and the International Monetary Fund warned of risks to global growth.

Така е с борсите един ден нагоре другия ден надолу, причини да искаш.
    Според мен С&П ще атакува върха 1850 ама нещо днес го посвалиха, много му стана 5 поредни дни само нагоре, днес се обърна психологията и решиха да свалят малко.
    По-добро логично обяснение нямам.
    То само до преди 2 седмици падаше с по 2-3% на ден, после ей така изведнъж пак без причина почна да се вдига с по 2-3% на ден.
    Луда работа, това е борсата, логика не търси, там където я няма.
    аз съм убеден вече, че няма логика в краткосроюен период ама как се изхранват анализаторите е интересно. а като няма логика то тогаша да се преместим във Вегас, че май няма разлика

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
      Търсело се повод. Абе пич последните 10 дни поводи (лоши новини) колкото искаш а ти повод търсело
      Treasuries fell with U.S. stocks while the dollar gained as Federal Reserve meeting minutes indicated stimulus cuts would likely continue in measured steps and the International Monetary Fund warned of risks to global growth.

Така е с борсите един ден нагоре другия ден надолу, причини да искаш.
      Според мен С&П ще атакува върха 1850 ама нещо днес го посвалиха, много му стана 5 поредни дни само нагоре, днес се обърна психологията и решиха да свалят малко.
      По-добро логично обяснение нямам.
      То само до преди 2 седмици падаше с по 2-3% на ден, после ей така изведнъж пак без причина почна да се вдига с по 2-3% на ден.
      Луда работа, това е борсата, логика не търси, там където я няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        Техническа корекция не може все да върви нагоре, то беше 5 дена нагоре само без да върне нищо, търсеше си повод да върне малко и падна (но не мисля че е сериозно) ще продължи нагоре, може би утре или другата седмица.
        За златото не съм сигурен, "експертите" да обяснят.
        Търсело се повод. Абе пич последните 10 дни поводи (лоши новини) колкото искаш а ти повод търсело

Коментар

• моя свръхестествен индикатор за чутури на злото показва 1777,77 . ака не позная ще си поема политическата отговорност

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Наблюдавам няколко позиции на NYSE- по всичките има разпродажби. Същевременно и златото пада Имате ли някакво обяснение ?
            Техническа корекция не може все да върви нагоре, то беше 5 дена нагоре само без да върне нищо, търсеше си повод да върне малко и падна (но не мисля че е сериозно) ще продължи нагоре, може би утре или другата седмица.
            За златото не съм сигурен, "експертите" да обяснят.

Коментар

• изпуснах май бабата ко рече . е март месец е месеца на баба марта . ще се оправят нещата . кукло за 4 пойнта и пак мъки . няма да плачеш ще ти помогна с една две позиции

Коментар

• Наблюдавам няколко позиции на NYSE- по всичките има разпродажби. Същевременно и златото пада Имате ли някакво обяснение ?
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  А ти поне си голем майстор и играеш контра на дъртия купуай ...
                  Не съм. Само приготвям, големия за Сорос
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    Сорос пак добавя, къси. Аз обаче. Го контря
                    А ти поне си голем майстор и играеш контра на дъртия купуай ...

Коментар

Съгласен съм за печатницата но за мен тоша е знак, че това не е устойчиво и рано или късно нещата ще трчбва да се нормализират а това значи значителен спад
                      Щом. Значипродавай.
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Цената е отражение на печатницата. Говорим за цена. Даже са малки ниватахареса ли ти отговора
                        Съгласен съм за печатницата но за мен тоша е знак, че това не е устойчиво и рано или късно нещата ще трчбва да се нормализират а това значи значителен спад

Коментар

отговори ми само на един въпрос. Икономиката на САЩ в по-добро състоние ли е от 2007-2008г, защото индексите това показват след като са на рекордни нива
                          Цената е отражение на печатницата. Говорим за цена. Даже са малки ниватахареса ли ти отговора

Коментар

Умен друг път. Много апокалиптични картини ви се привиждат. Споко, вода ще има за всички
                            отговори ми само на един въпрос. Икономиката на САЩ в по-добро състоние ли е от 2007-2008г, защото индексите това показват след като са на рекордни нива

Коментар

• Сорос пак добавя, къси. Аз обаче. Го контря

Коментар

• Природния газ отиде яко нагоре!!!

Коментар

Working...
                                X