Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеТърсело се повод. Абе пич последните 10 дни поводи (лоши новини) колкото искаш а ти повод търсело
Така е с борсите един ден нагоре другия ден надолу, причини да искаш.
Според мен С&П ще атакува върха 1850 ама нещо днес го посвалиха, много му стана 5 поредни дни само нагоре, днес се обърна психологията и решиха да свалят малко.
По-добро логично обяснение нямам.
То само до преди 2 седмици падаше с по 2-3% на ден, после ей така изведнъж пак без причина почна да се вдига с по 2-3% на ден.
Луда работа, това е борсата, логика не търси, там където я няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТехническа корекция не може все да върви нагоре, то беше 5 дена нагоре само без да върне нищо, търсеше си повод да върне малко и падна (но не мисля че е сериозно) ще продължи нагоре, може би утре или другата седмица.
За златото не съм сигурен, "експертите" да обяснят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНаблюдавам няколко позиции на NYSE- по всичките има разпродажби. Същевременно и златото падаИмате ли някакво обяснение ?
За златото не съм сигурен, "експертите" да обяснят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеА ти поне си голем майстор и играеш контра на дъртия купуай ...Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеСорос пак добавя, къси. Аз обаче. Го контря
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеСъгласен съм за печатницата но за мен тоша е знак, че това не е устойчиво и рано или късно нещата ще трчбва да се нормализират а това значи значителен спадпродавай.
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеЦената е отражение на печатницата. Говорим за цена. Даже са малки ниватахареса ли ти отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеотговори ми само на един въпрос. Икономиката на САЩ в по-добро състоние ли е от 2007-2008г, защото индексите това показват след като са на рекордни нивахареса ли ти отговора
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеУмен друг път. Много апокалиптични картини ви се привиждат. Споко, вода ще има за всички
Коментар
Коментар