IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение

и zа да е по хубава едон short на обратно

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
      Лонг Тесла. (опции @ 200)

слуховете zа кооперциа с апле вдигнаха цената в4ера в европеиската сесиа и ве4е сам 15% напред. о4еквам и утре реzултатите да дадат добар импулс

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
        абе и аз съм оптимист до къде 1500 тъз година, после квот сабя покаже, но златото ще направи нови върхове, било то след 2 или 3 години може и по скоро ...
        Абсурд, то брейкне ли 1500 трябва ставаме яко дълги.
        99% сигурен че 1420 не може го премина, поне тая година.
        Ма дано дотам да стигне поне, та да профитираме повечко по пътя надоле.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          ами като гледам чарта май той ти е го е приготвил, ама ти стой long
          Той тоя соросоид нещо ме преследва.
          Взех си от Ситито, вчера чета че и той се набухал яко там.
          Надявам се да не е решил да ги фалиргва, че ги умей тия работи.........

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            моя свръхестествен индикатор за чутури на злото показва 1777,77 . ака не позная ще си поема политическата отговорност
            абе и аз съм оптимист до къде 1500 тъз година, после квот сабя покаже, но златото ще направи нови върхове, било то след 2 или 3 години може и по скоро ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              Не съм. Само приготвям, големия за Сорос
              ами като гледам чарта май той ти е го е приготвил, ама ти стой long

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  ама дакса какъв е нетърпелив , като кученце на утринна морава . веднага да избичи
                  И ти да си се наспал и ти ще избичиш
                  домоуправител

Коментар

• ама дакса какъв е нетърпелив , като кученце на утринна морава . веднага да избичи

Коментар

• нещо азиатските инвеститори не са били доволни сабалянка

Коментар

• Последните две седмици инвеститорите игнорират икономическите данни, но днес, когато Фед ги игнорира, инвесторите се разочароваха. Шизофрения някаква .

Равновесие, ако мине от тук, може ли да хвърли светлина по въпроса с банките днес.Стори ми се, че очакванията за повишение на лихвите току що станаха по-високи и близки, а едновременно с това банките потънаха с по 2% ?

Коментар

• добре де защо им е на г........ да увеличават лихвите на 6.5% безработица. нека да стане безработицата 1% пък тогава да я увеличават .айде сега тука на дребно ще си играем

Коментар

• На борсата е така ... докато се усмихнеш ... и се озъбваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                              Борса братче

Ако това ще те накара да се чувстваш по добре ...
                              haha, this is good

Коментар

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
                                аз съм убеден вече, че няма логика в краткосроюен период ама как се изхранват анализаторите е интересно. а като няма логика то тогаша да се преместим във Вегас, че май няма разлика
                                Борса братче

Ако това ще те накара да се чувстваш по добре ...
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X