Тръбите на връх от 2020 година!!! Няма друго, само се хваля.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВече не вярвам, че ще рипне като хората. Щом даже уранът тръгна преди него, заеби.
В таз връзка в петък добавих мъъъъничко Sandstorm. В порфолиото им има и някоя сребърна троха. И накрая се надявам да съм си научил урока - никакви малки миньори. Всичко в AEM.
Другото по-голямо разместване е, че разкарах ritm. Вход 7,30; изход 10,24. С дивидентите малко над 40% за около половин година. Има мегдан за още ръст, но има корпоративни игри, които не са ми ясни. В сектора с ипотеките вече не виждам елементарни пари, ако и RC да продължава да ми седи сочно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеВече не вярвам, че ще рипне като хората. Щом даже уранът тръгна преди него, заеби.
В таз връзка в петък добавих мъъъъничко Sandstorm. В порфолиото им има и някоя сребърна троха. И накрая се надявам да съм си научил урока - никакви малки миньори. Всичко в AEM.
Другото по-голямо разместване е, че разкарах ritm. Вход 7,30; изход 10,24. С дивидентите малко над 40% за около половин година. Има мегдан за още ръст, но има корпоративни игри, които не са ми ясни. В сектора с ипотеките вече не виждам елементарни пари, ако и RC да продължава да ми седи сочно.
Предпочитам за момента NEM доста по спокойни все пак съм начинаещ
Не съм забравил за уискито
Коментар
-
Попаднах на този сайт. Доста е добър и безплатен. Има данни за 20 години назад.
https://www.financecharts.com/
- 4 Харесвания
Коментар
-
Вече не вярвам, че ще рипне като хората. Щом даже уранът тръгна преди него, заеби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
И да и не - за ръста да. Обаче всъщност ако не се лъжа солиден процент - над 20% от компаниите в индеска са на АТХ. От тях над 50% са от Индустриалния сектор. Банките в последните няколко дни започнаха да дават препоръки Купувай като значки за участие в маратон.
От началото на 2024г увеличават социалките в Германия до нива който правят работата Пиу Пиу ненужна. Онези експерименти с Безусловния доход си ги придвижват по Овертон прозореца от 90те години и момента наближава да се изпратят милиони у дома да си цъкат на игри.
В този ред на мисли някой с инвестиции в гейминг компания? Да сподели нещо интересно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНе съм съгласен. Гледате на индексите като нещо монолитно. Една nvda сал махнете и картинката се променя драстично.
От началото на 2024г увеличават социалките в Германия до нива който правят работата Пиу Пиу ненужна. Онези експерименти с Безусловния доход си ги придвижват по Овертон прозореца от 90те години и момента наближава да се изпратят милиони у дома да си цъкат на игри.
В този ред на мисли някой с инвестиции в гейминг компания? Да сподели нещо интересно?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнение
Терзо длъжен съм да ти напомня: "Няма да е все така"
Иначе не се чуди за златото и среброто. Имаме нужда от катализатор - един чертеж с магнитче от Да се свети Името Му ще свърши чудеса в тази посока. Онзи ден някой отвори дума за дълги PAAS, Човека каза твърдо Не и тези отлепиха с долар и нещо нагоре.
Имаше едни Вилички анд Андрюс едно време, мисля че магнитчето на Да се свети Името Му е достоен противник с по-висок процент на успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХора, официално утепах рибата. Нафта нагоре, евро надолу, тръбите, немските колиби, уранът, X, офшорният добив, танкери, въглища, сухи превози, даже банки хванах на дъно... Само злато и сребро се мандахерцат. Няма такова грухане като тази година. Чак ме хваща шубе.
Иначе не се чуди за златото и среброто. Имаме нужда от катализатор - един чертеж с магнитче от Да се свети Името Му ще свърши чудеса в тази посока. Онзи ден някой отвори дума за дълги PAAS, Човека каза твърдо Не и тези отлепиха с долар и нещо нагоре.
Имаше едни Вилички анд Андрюс едно време, мисля че магнитчето на Да се свети Името Му е достоен противник с по-висок процент на успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
RIG изглеждат много добре технически, чак и мен ме изкушават да сложа едни 10%. Може би утре ще пробият. Лошото е, че са волатилни и трудно се контролира риска. Предпочитам по-ликвидни и не толкова циклични. Днес мразената и шортена CVNA достигна 18% от акаунта. Мисля, че може да удвои в близките месеци. Без препоръки
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Много добре, че и много бързо се получи тука. Transocean съвсем спокойно може 50 да удари. Интересно ми е колко от късите са успели да покрият.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар