If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата година гледах разни двойки един ден, ей така си разглеждам и фиксирах GBPAUD(гледайте на седмичната графика), тъкмо се беше извъртяло едно дъно... И викам влизам нагоре. Баш като по учебник от 1.4640 влизам значи(още го помня входа наизуст). Да са таковам само, че скромна сума само изпрасках, а то се оказа баси златната мина. Та излязох на 10-15 фигури нагоре. Направо не е за вярване докъде успя да стигне после, но аз си рекох, прекалено е хубаво за да е истина и излязох бая рано. Та тоя случай го помня и си псомням пак излязоха новини тогава, че тоя серсем напраскал яки милиарди в тая точно двойка. И тогава излезе вярно. Ама то един път ще кажат истината, друг път ще блъфират.... Кой да ти гарантира достоверност....
Ще поживеем и ще видим,другото което не вдяваш Хахо е,че той не е скалпер като теб,а постепенно изгражда позиция. Та едва ли ги онтересува вчера и днес как е пазара.
Съвсем отделно е пък,че може да прави обратното на което казва,а може би пък и вече го е отиграл,въобще както ти казах,ние се борим за трохичките които падат от голямото плюскане което правят някои Чичковци.
Бе да ти кажа аз и на мойте трохички съм доволен, нямам желание за милярди не ми трябват само да ги мисля.
Около 1 000 000 (печалба от борсата) ще ме оправи и то не сега а постепенно за няколко години, да я добавя към другите си активи.
Иначе незнам каква позиция изгражда Сорос ама пишеше че е изграждал същата и миналата година а пазара не се срути, така че не го вярвам много това.
Но мисля че годината ще е волатилна. Така че ще има и за Сорос и за малките играчи.
Ще поживеем и ще видим,другото което не вдяваш Хахо е,че той не е скалпер като теб,а постепенно изгражда позиция. Та едва ли ги онтересува вчера и днес как е пазара.
Съвсем отделно е пък,че може да прави обратното на което казва,а може би пък и вече го е отиграл,въобще както ти казах,ние се борим за трохичките които падат от голямото плюскане което правят някои Чичковци.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Та я ми обясни защо като Сорос е сложил 1 милярда на къси на С&П индекса расте
То да не мислиш, че той ги е изпраскал всичките на един път у масата. Да бе, да се самопрее.е.
Такива работи се правят лекичко, на час по лъжичка... Че да не се размъти водата и да се разбяга цацата.
Ми то хубу ама С&П не пада ами последната седмица направи най-големият ръст от незнам си колко месеца?
Така че нещо не се вързва с тоя милярда на Сорос дето го е сложил на къси?
Ако С&П падаше тогава се вързва с това което казваш, ама то става точно обратното.
http://www.investor.bg/drugi/338/a/d...sp-500,167104/
ето Хахо стига си задавал въпроси, нали ти казах още от как съм у тоя форум, че индексите са на баба си у пантофите над SMA200 месечна и седмична кво искаш ....
Е отвори си стрницата свят и чети за експозицията на сорос,човека залага за спад на СиП 500,ама е сложил повече от милиард,а не твоите 20-30 контракта.
Та тези пари движат пазара,а не нашите шикълки,и понеже ние не можем да движим пазара,по-добре е да вървим с тези които го движат,та белким съберем малко от трохичките които падат- капиш?
Ми то хубу ама С&П не пада ами последната седмица направи най-големият ръст от незнам си колко месеца?
Така че нещо не се вързва с тоя милярда на Сорос дето го е сложил на къси?
Ако С&П падаше тогава се вързва с това което казваш, ама то става точно обратното.
Коментар