IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
    БМВ и Даимлер
    Имам GM и Renault, че и Montupet, ще ми натежат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Жоркаааа жорка колко кат тебе минаха през тоя форум да ми се правят на професионалисти и ти си временен

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        http://www.4-traders.com/AMKOR-TECHN...ide&mots=amkor - ей това от петък, но наистина ми е трудно да намирам в момента нещо интересно.
        БМВ и Даимлер

Коментар

• http://www.4-traders.com/AMKOR-TECHN...ide&mots=amkor - ей това от петък, но наистина ми е трудно да намирам в момента нещо интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            Pipbel се пачкоса и трябва да почерпи Sdrl им е явно ден или поне така се очертава
            Кво черпене бре, нищо не съм кеширал, умряла котка подскача, не виждаш ли, чакам си ги аз на 21 и 19-20$ да ги удвоя та да докарам 25 средна, ще им дойде времето

Инак като гледам пак тръгнахме да покоряваме 2-те хилки...

Няма нищо свястно( и узряло) за купуване...давайте идеи бре, че 20% кеш....що пълните сега ?

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              Опъвайте ластика бичаци че вече сме на 358. От утре ви почвам.3960 и надоле .късите съм ги почнал пак.удриии уйноооооо
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Опъвайте ластика бичаци че вече сме на 358. От утре ви почвам.3960 и надоле .късите съм ги почнал пак.удриии уйноооооо

Коментар

• Pipbel се пачкоса и трябва да почерпи Sdrl им е явно ден или поне така се очертава

Коментар

• Мастър клас Анализ на акции

Да Ви информирам, че на 7 ноември ще се проведе еднодневен Мастър клас "Анализ на акции" от експертите на ЕЛАНА Трейдинг, като целта е практически да се премине през спецификите и подходите при анализ на различни сектори при избор на акции и да се разгледат различни конкретни компании от сектори. Ще се включат международни компании и български от БФБ.
                    Подробна информация има тук: http://www.elana.net/bg/news/751/mas...-treiding.html

Коментар

• А като се включат и американците направо се плашим кво ше стане. Секс с животни, предимно мечки
                      Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        айде до утре ще ближите рани
                        Мда,ама не
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• айде до утре ще ближите рани

Коментар

• сега наско ще падне до 3800 ще рисува чутури . ще почнат залагания ще се изпълни ли чутурата .еми малко гледайте малко турски сериали де

Коментар

• а споко бе 3820 ще ви кажа . само да не се изпокриете а да излезете с достойнство че винаги май се изпокриват всички архитекта като ги победи

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                                Как сте меченца ? Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?
                                Корекция:
                                "Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?" е редно да се замени с:
                                "Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибрахме"?

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X