Чак пък сеч не е. като вземе да пада с по 5 -10 % на ден в няколко поредни дена тогава е сеч
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеСееееееееч.бях я забравил тази дума.какъв хубав песимистичен петък.наздраве пичове
Коментар
-
Как да се сдържи човек колкото и бол да има да не сложи още малко жилетки на 104$.... минус 2% при тая супер новина, макар и очаквана...
Естествено и сидрилче на 22. 3 преди това, вече е на 1 към 2 спрямо гилда.
Изпълни се и взятката TGA на 5.01, голям урожай чакам при тях като му дойде времето...вече определено и безусловно артия номер 3.
Какво става със семикондукторите бе ребята ?
Всички май ядат яко пердах, ала мю-то цели 10%....
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеСЕЧ
мечките да се напънат, още малко.добри нива оформят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМисля че ливъриджа почна да гърми.
За който не е гледал горящите репа в България другата седмица може да ги гледа в САЩ
много гледах,днес.само страх видях.почнах да си рисувам мечки и да се плаша от тях.купих си една,баба да не съм без хич.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнениеМисля че ливъриджа почна да гърми.
За който не е гледал горящите репа в България другата седмица може да ги гледа в САЩ
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТоя индекс не го бях виждал толкова ниско. Дали може да стане отрицателен
http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
еее те са щом са се усрали шредстаам си кво ше е като падне на 1600 изведнъж, ше изпаднат в шок, а ше им се наложи да го преживеят ... че и до 1200 ше им се наложи да го преживеят некак си ...
Коментар
-
Тоя индекс не го бях виждал толкова ниско. Дали може да стане отрицателен
http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар