IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чак пък сеч не е. като вземе да пада с по 5 -10 % на ден в няколко поредни дена тогава е сеч

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Сееееееееч.бях я забравил тази дума.какъв хубав песимистичен петък.наздраве пичове
      тъкмо викам, че си под масата някъде в безсъзнание от наслада ... а то си оживял след тоя сееечч .....

Коментар

• Как да се сдържи човек колкото и бол да има да не сложи още малко жилетки на 104$.... минус 2% при тая супер новина, макар и очаквана...
        Естествено и сидрилче на 22. 3 преди това, вече е на 1 към 2 спрямо гилда.
        Изпълни се и взятката TGA на 5.01, голям урожай чакам при тях като му дойде времето...вече определено и безусловно артия номер 3.

Какво става със семикондукторите бе ребята ?
        Всички май ядат яко пердах, ала мю-то цели 10%....

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          СЕЧ
          мечките да се напънат, още малко.добри нива оформят
          архитекта е в бесъзнание от кеф .... напрао много добър финал, на мене обаче тоя смръдлив SPX ми доближава линията на 1845 и не е добре а вече купих и на 1825 при първия подскок ги махам 1845 да не вземат да слезнат съвсем ...

Коментар

• Сееееееееч.бях я забравил тази дума.какъв хубав песимистичен петък.наздраве пичове

Коментар

• добре че си държа късите че с тези спадове и моя ливъридж щеше да почне да гърми

Коментар

• Не ме кефи да влизам в такива периоди - ще почакам седмица поне да е нагоре. който иска да гони дъна

Коментар

• Казвате сигурно е, че ще има ребаунд? Както всеки петък на затваряне.
                  Другата седмица мисля ще бъде още по-интересна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                    Мисля че ливъриджа почна да гърми.

За който не е гледал горящите репа в България другата седмица може да ги гледа в САЩ
                    мен ми се прияде, свинско
                    много гледах,днес.само страх видях.почнах да си рисувам мечки и да се плаша от тях.купих си една,баба да не съм без хич.
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                      Мисля че ливъриджа почна да гърми.

За който не е гледал горящите репа в България другата седмица може да ги гледа в САЩ
                      М да, Путин ги разсипа

Коментар

• Мисля че ливъриджа почна да гърми.

Коментар

• СЕЧ
                          мечките да се напънат, още малко.добри нива оформят
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Тоя индекс не го бях виждал толкова ниско. Дали може да стане отрицателен
                            http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
                            кво ми е на fear index нищо му нема как да не е бил по високо я погледни кви копия има са е на 20 еее голема работа а до 50-60 има време като гледам каква злобна дивергенция има на месечна ше има един мега-грозен spike .....

еее те са щом са се усрали шредстаам си кво ше е като падне на 1600 изведнъж, ше изпаднат в шок, а ше им се наложи да го преживеят ... че и до 1200 ше им се наложи да го преживеят некак си ...
                            Attached Files

Коментар

• тц тц тц тц
                              кво сте направили бе добри орица.интел кво ви направи,че го свалихте толкова.добре че са жилетките.

Коментар

• Тоя индекс не го бях виждал толкова ниско. Дали може да стане отрицателен
                                http://money.cnn.com/data/fear-and-greed/
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X