няма ненормален пазар .днеска вече ще трепа късо късо до дупка цел 1$
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеабе то не се знае дали ще купува и европейски. щели да го обсъждат. така, че не мислч, че това е причината за ръста днес. Може да избиват къси стопове, избори идват. Въпросът е къде да го чакам за сеч, че с левъридж не мога да го чакам да ми ходи 60-100 пункта нагореlife is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеСкептичен съм. Освен ако ЕЦБ не почне да купува облигации на US фирми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМай ще излезе вярно.
Pipbel, да не си посмял да го купуваш преди 11
Голям хазарт са това бразилките
Страхотен ден, онзи ден не стана, но днес отбелязвам ол тайм хай на дневна база - цели 3.27%, супер !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеМомчета, СиП ще прави ли нови рекорди (нали коледно рали ще чакаме) или към 1950-1970 ще се спре? какво мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнениеМомчета, СиП ще прави ли нови рекорди (нали коледно рали ще чакаме) или към 1950-1970 ще се спре? какво мислите?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГоляма веселба
Trade-Ideas LLC identified Petroleo Brasileiro SA Petrobras ( PBR) as a "dead cat bounce" (down big yesterday but up big today)
Pipbel, да не си посмял да го купуваш преди 11
Голям хазарт са това бразилкитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПросто съм свикнал да държа волатилност под тази на индексите, а корекцията не я изиграх достатъчно добре и не съм в настроение да съм твърде агресивен. Това най-вероятно значи, че точно сега е момента да съм, но вече съм взел решение...
Аз лично не уважавам особено ниската волатилност. Плаши ме - веднага почвам да си представям как може да тсане висока ей така от нищото. До като с високата си е ОК - така и така си формирам портфейлите по такъв начин че да я носят. Но и играя през няколко сметки и само в една блъскам маржин. Всичко друго си е предимно бай енд холд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеМерси, и там имам, но има на къде да се вдига делът им, но определено трябва да ги хеджирам с нещо, нищо чудно да пусна къс СиП, остава да видя и в каква пропорция
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЖоркаааа жорка колко кат тебе минаха през тоя форум да ми се правят на професионалисти и ти си временен
ДАУ 20 000 и ДАКС 15 000 тогава може евентуално къси.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеИмам GM и Renault, че и Montupet, ще ми натежат.
Коментар
Коментар