IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pitast Разгледай мнение
    Пич, ти като ги знаеш тия неща защо не ги играеш или за 100-150 пункта не си струва. Ми то като си сигурен дори за 40 пункта можеш да ги играеш и с 40-50 конктракта с левъридж. И на мен ми изглежда лесно след като стане, но като светне червеното на платформата и краката ми се подсичат
    Първо не играя, а търгувам
    Второ не ги знам, а предполагам
    И няма смисъл да правя каквото и да било защото имам отворени Дакс-ове от 8400. Дългосрочен съм, и не ми се занимава да отигравам такива корекции защо обикновено губя.
    Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Пич, ти като ги знаеш тия неща защо не ги играеш или за 100-150 пункта не си струва. Ми то като си сигурен дори за 40 пункта можеш да ги играеш и с 40-50 конктракта с левъридж. И на мен ми изглежда лесно след като стане, но като светне червеното на платформата и краката ми се подсичат

Коментар

• Да не кажете че се крия...просто пиша през телефона и нямам много време.
        Та, снощи написах че днес Дакс ще е надолу в следствие на снощното изказване на ФЕД, но още днес с отварянето на американците по-голямата част от загуби ще бъдат възстановени и продължаваме отново отгоре.
        Радвайте се засега, имате още няколко часа.

Коментар

• Как му се казва на това - Капан за телета ли беше?
          Дай сега един скриншот да видим колко спечели.

Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Пак ще си говорим

Коментар

• да не кажете че не си изпълнявам обещанията . е не стана на следващия ден ама 10 евро печалба си е ок . никога не съм на загуба .

Форум: Чужди капиталови пазари 28.10.2014, 21:52
            Отговори: 7,726
            NYSE
            Разглеждания: 543,878
            Изпратено от the architect
            късо еврейно дакса за утре 8953....

късо еврейно дакса за утре 8953. трепиииииииииииииии
            то й гап има значи за гапа . цъцъцъ

Коментар

• Ти да не се повреди, какви дълги?
              6 години удължават, сега идват годините на късото. От тук натам незнам как може да се самонадъхват телетата, но имаме всичко вече на лице за по-гългосрочна промяна на тренда надолу.

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
              а ся ще избичат аз ще пробвам една дълга

Коментар

• а ся ще избичат аз ще пробвам една дълга

Коментар

• Зает съм да смъквам линията на шорт таргетите
                  Според мен, сега вече официално можем да твърдим, че в следващите дни и седмици ще се търсят къде са дъната.
                  До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• и хоп всички се изпокриха . иначе като е за заяждане първи . ни въ лииии срам бе лицемери

Коментар

• няма тука ама сега да затворя ли ама чакай да напиша стоп . ряз и у киреча дакса

Коментар

• издърпа го

Коментар

• 9025 дърпа

Коментар

• Еми аз ти отговорих - 7500 но от мен да мине 8000

п.с. Остават 51 дена до бутилката (ако броим 19-ти Декември за последен ден за търговия)

Издребняваш или нарочно се правиш на не разбрал ?!? Разбира се че е възможно ниво 7500, но моя въпрос беше, човек като гледа тази графика посоката накъде е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
                              Най-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката

На мен ми е по-красиво DAX 7500
                              Издребняваш или нарочно се правиш на не разбрал ?!? Разбира се че е възможно ниво 7500, но моя въпрос беше, човек като гледа тази графика посоката накъде е ?

Коментар

• Най-интересно е как някакси гледаш графиките и по красота определяш посоката

На мен ми е по-красиво DAX 7500

[ATTACH]5328[/ATTACH]

Кажи ми честно, ама честно - като я гледаш тази графика, DAX по-скоро ще стане 12 500 или 5 000 ? Мога да ти пусна същите картинки и за американските акции.
                                Разбери, света е обречен на растеж в дългосрочен план, без значение Обама, Путин, еболата или топящите се полярни ледове. Има кракосрочни сапдове, като 2008-ма, но после ръстовете са по-силни и надминават предишните върхове. И така ще е още много години.

Коментар

Working...
                                X