Жилетките числото 85 ли ги влече или просто "моментна слабост"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКоледно рали ще има за долара,а рисковите активи посоката е твърдо надолу.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз съм на загуба, и изчаквам да видим на къде ще задуха вятъра.
Ако почне да пада СТОП ЛОС.
Ако върнем нагоре пак, държа.
За момента не може да се разбере, иначе за трейдинг е супер (който има свободен капитал) има волатилност.
От утре почват отчетите така че следващата седмица ще се разбере на къде ще сме.
Все си мисля че това беше корекцията и от тука тръгваме нагоре за Коледното рали.
Коментар
-
Аз съм на загуба, и изчаквам да видим на къде ще задуха вятъра.
Ако почне да пада СТОП ЛОС.
Ако върнем нагоре пак, държа.
За момента не може да се разбере, иначе за трейдинг е супер (който има свободен капитал) има волатилност.
От утре почват отчетите така че следващата седмица ще се разбере на къде ще сме.
Все си мисля че това беше корекцията и от тука тръгваме нагоре за Коледното рали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКое да се обръща?
То тъкмо хвана правилната посока,ти пък
в океана да се цопнем е най-добре/.Все още сме пред вира,но че ще видим океанът
трудно може да се обори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧакаме да се обърне нагоре бре.
То тъкмо хвана правилната посока,ти пъкАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеЯвно всички сте на печалба, голяма тишинаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеgoogle казва че са private company
https://www.google.com/finance?cid=5...MYOVwQOehoHwAg
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемладежи Union Pay (китайска visa/master card) имат ли акция няква бе символ, не мога да намеря акциите на тея бастуни any ideas
https://www.google.com/finance?cid=5...MYOVwQOehoHwAg
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеOх котарак, хубаво си замезих току що с ТAN и CEFL-чета.
Естествено не забравих и жилетките..зима идеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеНа колко, викате че ше се спре ?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар