Как сте меченца ? Останаха ли центове в платформата или всичко ви прибраха ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Щом знаеш не се оплаквай 2 седмици... а 3 години телешки пазар търпяхме без реален фундамент. Сега Мечи да се наядем хубаво.
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеняма лош момент.има недостатъчно пари или кредитни рамена.тайминг майминг,фундамент,техника, тия ги знаем.важното е да не сме от свинската страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеСамо гледай да не свършиш като крава - да ти издоят парите, а после ще мечтаеш да си мечок. Всичко е в тайминга, избрал си лош момент да ставаш истински бик.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Само гледай да не свършиш като крава - да ти издоят парите, а после ще мечтаеш да си мечок. Всичко е в тайминга, избрал си лош момент да ставаш истински бик.
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВинаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеаааааааааа аз съм кален вечик в много битки . не може ме уплашитеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВинаги съм искал да бъда бик, но засега съм само на петела гребена. Надявам се като порасна да стана истински бик.
бик ами,мечките да се спасяват.увеличаваме се архитекте,емилеееееИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеГЕРГЕ ти кво си бе.бик ли,мечка ли или на петела гребенаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНай-сериозно ви призовавам : НЕ СИ ЧУПЕТЕ КЛАВИАТУРИТЕ, ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВАШИТЕ ГРЕШНИ ИНВЕСТИЦИОННИ РЕШЕНИЯ !!!
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебате Гоше, бъдещ (най-млад) милионерино, кажи нещо за ктб-то, чакахме и там пресконференция, а само шум в телевизора слушаме
Коментар
Коментар