Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ
Гугъл реално си се търгува на средни за пазара коефициенти - което си е нормално както ще да го гледа човек - все пак интернет се премества към мобилни усторйства а там търсачката на гугъл няма доминация като при десктопите. И съответно е малко вероятно да прави кой знае какви големи растежи по големи от тези на рекламния пазар като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениегледам ги ... залудо работи залудо не стой
не го разбирам така бизнеса
епъл гугъл ибм правят пари ...тия правят обороти и затриват по малките конкуренти ..няма да се изненадам ако печалбата им е от техни акции
Епъл правят обороти ама зависят от един продукт - и са модна компания. не успейт да направят следващия модел айфон моден и магията свършва. И оборитите падат наполовина. За това и се търгуват на ниски коефициенти - защото са адски рискова компания - въпреки безумната според мен любов на феновете им. Очевидно феновете им са дребосъци или не са склонни да дават много кинти ако са големи - все едно какви глупости приказват публично.
Гугъл реално си се търгува на средни за пазара коефициенти - което си е нормално както ще да го гледа човек - все пак интернет се премества към мобилни усторйства а там търсачката на гугъл няма доминация като при десктопите. И съответно е малко вероятно да прави кой знае какви големи растежи по големи от тези на рекламния пазар като цяло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеAMZN
луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....
а публиката да пляска
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е защото им гледаш печалбата - гледай им паричния поток който генерират и растежите които правят и нещата са ама съвсем различни
не го разбирам така бизнеса
епъл гугъл ибм правят пари ...тия правят обороти и затриват по малките конкуренти ..няма да се изненадам ако печалбата им е от техни акциитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеAMZN
луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....
а публиката да пляска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа не ти донесе само валяк по надолнището
End date: 07/22/2015
Start price/share: $37.95
End price/share: $488.27
Dividends collected/share: $0.00
Total return: 1,186.61%
Average Annual Total Return: 29.11%
Starting investment: $10,000.00
Ending investment: $128,615.94
Years: 10.00
Не ги харесвам тия вечно растящитеЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво очаквате от AMZN?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеда ми донесе колело, щото мойто го гепиха .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКакво очаквате от AMZN?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДжак Даниелс... а по жегите Шуменско.
Суинга не е лош, ама ми идва скъпичък.
Иначе окопал съм се в Микрон и чакам Епъл да ме купи.
@За Бразилия и Чили т.е. кат цяло Лат. Америка сме без визи хои там никой нема те върне ..............
Коментар
Коментар