IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ееее, ти пък.... Гуглето много отдавна беше само търсачка. За мобилните пък говориш сякаш Андроид е на филанкишията
    Гугъл е медийна компания - и печели от реклама. Мисля че към 90% от приходите им са от там - може и да бъркам точния процент защото приказвам по памет но е някъде там. Всичко друго което прави може да се разжглежда като кол опции върху готини технологии. Но тайм уорнър например се търгува например на ПЕ спрямо очаквана печалба за 2016 на 15,5 Гугъл на 25 - така че тези опции са си в цената - и ама никак не са евтини

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      И
      Гугъл реално си се търгува на средни за пазара коефициенти - което си е нормално както ще да го гледа човек - все пак интернет се премества към мобилни усторйства а там търсачката на гугъл няма доминация като при десктопите. И съответно е малко вероятно да прави кой знае какви големи растежи по големи от тези на рекламния пазар като цяло.
      Ееее, ти пък.... Гуглето много отдавна беше само търсачка. За мобилните пък говориш сякаш Андроид е на филанкишията

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        гледам ги ... залудо работи залудо не стой
        не го разбирам така бизнеса
        епъл гугъл ибм правят пари ...тия правят обороти и затриват по малките конкуренти ..няма да се изненадам ако печалбата им е от техни акции
        Изобщо не е залудо. тези имат 15 милиарда брутна печалба за полугодието - другото в голяма част са разходи по растеж. Като достигнат момента на насищане и разходите за растеж ще секнат - и ще остане само печалбата. Или с други думи те са огромен ритейлър, с много по-висока норма на печалба - спрямо традиционите ритейлъри - ако не броим разходите за растеж. А разходите за растеж са нужни за да може абсолютната сума на печалбата да достигне максималната си абсолютна стойност.

Епъл правят обороти ама зависят от един продукт - и са модна компания. не успейт да направят следващия модел айфон моден и магията свършва. И оборитите падат наполовина. За това и се търгуват на ниски коефициенти - защото са адски рискова компания - въпреки безумната според мен любов на феновете им. Очевидно феновете им са дребосъци или не са склонни да дават много кинти ако са големи - все едно какви глупости приказват публично.

Гугъл реално си се търгува на средни за пазара коефициенти - което си е нормално както ще да го гледа човек - все пак интернет се премества към мобилни усторйства а там търсачката на гугъл няма доминация като при десктопите. И съответно е малко вероятно да прави кой знае какви големи растежи по големи от тези на рекламния пазар като цяло.

Коментар

• тия 90 милки на фона на 20 милиарда са в зоната на статистическата грешка ...виж печалбата от скок 15% на акциите са милиарди долари....дали пък безос няма интерес..
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

AMZN
            луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....

а публиката да пляска
            Е очакваше се загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Това е защото им гледаш печалбата - гледай им паричния поток който генерират и растежите които правят и нещата са ама съвсем различни
              гледам ги ... залудо работи залудо не стой
              не го разбирам така бизнеса
              епъл гугъл ибм правят пари ...тия правят обороти и затриват по малките конкуренти ..няма да се изненадам ако печалбата им е от техни акции

Коментар

AMZN
                луда работа. не го разбирам това да превъриш 20 милиарда че да изкараш 90 милки....

а публиката да пляска
                Това е защото им гледаш печалбата - гледай им паричния поток който генерират и растежите които правят и нещата са ама съвсем различни

Коментар

• AMZN

а публиката да пляска

Коментар

• Упс

Коментар

Да не ти донесе само валяк по надолнището
                      Start date: 07/25/2005
                      End date: 07/22/2015
                      Start price/share: $37.95
                      End price/share: $488.27
                      Dividends collected/share: $0.00
                      Total return: 1,186.61%
                      Average Annual Total Return: 29.11%
                      Starting investment: $10,000.00
                      Ending investment: $128,615.94
                      Years: 10.00
                      Не ги харесвам тия вечно растящите
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Какво очаквате от AMZN?
                        Да бие очакванията с 2 цента и да падне с 30%

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                          да ми донесе колело, щото мойто го гепиха .......
                          Да не ти донесе само валяк по надолнището

Коментар

Какво очаквате от AMZN?
                            да ми донесе колело, щото мойто го гепиха .......

Коментар

• Какво очаквате от AMZN?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Джак Даниелс... а по жегите Шуменско.
                                Суинга не е лош, ама ми идва скъпичък.
                                Иначе окопал съм се в Микрон и чакам Епъл да ме купи.
                                ми де да го знам тоя Микрон стой там на съпорта и да видиме, аз нещо тея акции неам нерви да ги чакам и нищо да не става за тва перем само индексите с опциите и тва е, а дали ше има движения или нема да има все тая ...... там времето си тече ...

@За Бразилия и Чили т.е. кат цяло Лат. Америка сме без визи хои там никой нема те върне ..............

Коментар

Working...
                                X