If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@бТВ, следващия път ми пишете на лично ако искате да коментирам темата в предаването, а не да показвате някакви хора които вчера са разбрали за тази акция и отговарят на въпроса с "Абсолютно"
@бТВ, следващия път ми пишете на лично ако искате да коментирам темата в предаването, а не да показвате някакви хора които вчера са разбрали за тази акция и отговарят на въпроса с "Абсолютно"
Ти се налага сам да се похвалиш с другите си никове, защото както виждаш балъците, които ти се връзват на щуротиите не са много и напоследък май съвсем няма такива
Мънки като е толкова лесно да се печели купувайки хот акции що си под вода ???
Сега погледнах че регистрацията ми е няколко години по стара от твоята но и да съм шестият ник на Терзиев това не променя факта че ви направи на луди гъби само седите и гледате мача от страни
Терзиев беше споменал над 120 акции още преди да го блокирам
А тука видях, че се чудел дали да не продаде едничка акция в GME
Ми дай почни и ти да споменаваш акции, особено като ги видиш в новините, че са hot и така и ти ще си успешен и даже купи трички на 50 и после продай едничка на $170
Човек, ти добре ли си? Или си самият Ексчо Terziev с поредния ник...?
Мънки като е толкова лесно да се печели купувайки хот акции що си под вода ???
Сега погледнах че регистрацията ми е няколко години по стара от твоята но и да съм шестият ник на Терзиев това не променя факта че ви направи на луди гъби само седите и гледате мача от страни
Коментар