Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vommano advice for free. you pay, I say
Предварително се дават нива за влизане и нива за излизане ако искаш някой да ти вярва!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСъс сигурност обаче не е в разбиране на паричната политика.
Иначе само аз в тоя форум предрекох, че лихвите от Фед няма да се вдигат и тази година.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДа, така е - 20 базови точки.
И идея си нямаш за силата ми....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе не са 0.2 базови точки, а цели 20-25.
И идея си нямаш за силата ми....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕдно вдигане на лихвите с 0,2 базови точки нищо не променя... Печатарите на пари напълно се откъснаха от реалната икономика още през 2008 г. Системата се движи по инерция и скоро пътниците ще поставят ребром въпроса - има ли пилот в самолета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСлед "Китайският президент се отправи към Вашингтон за дългоочаквана среща с Обама" онзи ден, явно са се разбрали нещо Китай и САЩ и веднага след това Йелън заяви, че ще вдигат до края на годината. Склонен съм този път да повярвам. Решението вече е взето във Вашингтон, а не във ФЕД.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОставете автомивката, кажете кака ви Йелън какво направи? Би било добре да я дигнем лихвицата до края на годината, ама може и да не...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение.... и почти се издрайфа....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеХахаха, загуби си реда бре!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Оставете автомивката, кажете кака ви Йелън какво направи? Би било добре да я дигнем лихвицата до края на годината, ама може и да не...
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Хахаха, загуби си реда бре!
Коментар
Коментар