IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Същото се случва и със Sune:
    http://finviz.com/quote.ashx?t=SUNE&ty=c&ta=1&p=d
    Там Ейнхорн е на страхотна загуба а преди две седмици се присъедини и Коен на около 10. (Какви прекрасни американски имена)
    Невероятно забавни акции. Все едно играя покер с няколко тестета карти едновременно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
      Long X, FCX, GILD, C
      Ники, това FCX беше накупувано от Айкън преди седмица-две на около 10.
      И са повече колове отколкото акции.
      Аз си мислех, че е сериозен, но вече не изключвам да е търгувал не толкова качеството на компанията, колкото собствения си 13F.
      Гледам с интерес и се уча.
      Най-вероятно ще ни изпили нервите купувайки и продавайки между ...да кажем 8 и 10. Докато си мислим, че под 10 е на загуба и го жалим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Аз напоследък ставам настроен все по антибабешки. Меркелова - кирайските бабета-инвеститорки, сега и тази бабка - е малко ного му идва на светът вече.... тия жени внуци нямат ли - та да си играят с тях и да им се радват?
        Импе, ти се набучи в чуждите парцаливи папири когато бяха в горна мъртва точка и сега Меркел ти виновна...(!?)
        Как ще заведеш нушенцето на море така. По-добре махни елмазите, елиминирай и метализацията и т.н. Десет пъти по-добре да си съакционер на чичата отколкото да си нашит в по-рядко срещаните кристални решетки на въглерода...
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          GILD, 20170120, 100, CALL, Option, SMART, USD

Ох котарак, едната ми засада на 15.50 щракнала.
          Още малко сгърч та да излязат и тая на 15 и двете на 14 и ще съм много доволен...

Добавка и на THQ на 17, дисконт над 13% - супер
          GILD-a що пак жмуцна надолу, нещо не намирам новина?
          Имам още само 2 долара до цената, на която ги купих. Мисля да мушна и аз още една порцийка.

Коментар

Поредния бабишкер сложен там де не и е мястото.
            Да сложат който и да е друг и това е.
            Пазарите най много мразят недомлъвките и неизвестността.
            На всички май им е писнало от тая "тука има тука нема"
            Аз напоследък ставам настроен все по антибабешки. Меркелова - кирайските бабета-инвеститорки, сега и тази бабка - е малко ного му идва на светът вече.... тия жени внуци нямат ли - та да си играят с тях и да им се радват?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              От КЗД (КЗЦ също става) са изключително агресивни към въпросната думичка. Без майтап - като я чуят забелват поглед.
              А аз като чуя КЗД - все едно някой ми размахва червен плащ пред рогата.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• GILD, 20170120, 100, CALL, Option, SMART, USD

Ох котарак, едната ми засада на 15.50 щракнала.
                Още малко сгърч та да излязат и тая на 15 и двете на 14 и ще съм много доволен...

Добавка и на THQ на 17, дисконт над 13% - супер

Коментар

• Мислиш ли че има избор

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Мислиш ли че има избор. Марионетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                    От КЗД (КЗЦ също става) са изключително агресивни към въпросната думичка. Без майтап - като я чуят забелват поглед.
                    Ясно - живеем в света на Оруел.

Свобода е свободата да кажеш, че две и две прави четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Джордж Оруел

Коментар

Откога цигания е дума за цензура бе моди - аман от натегачи...

Коментар

• Last edited by chronos; Днес at 16:36.
                        Откога цигания е дума за цензура бе моди - аман от натегачи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                          Инфаркт може и да не е получила но определено тази жена преживява много и аз не бих искал да съм на нейно място.
                          Last edited by chronos; 25.09.2015, 17:36.

Коментар

• Инфаркт може и да не е получила

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Инфаркт може и да не е получила но определено тази жена преживява много и аз не бих искал да съм на нейно място.

Коментар

• Ако си в Маями

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Аз бих я направил с бранд "мокра фланелка"
                              - все още няма такава
                              - клиенти винаги ще има
                              - труженички ще се намерят
                              ....
                              Ако си в Маями...идеята повече ще работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Празните приказки за наливане от пуст в празно ги оставям на аджамиите.
                                Иначе само аз в тоя форум предрекох, че лихвите от Фед няма да се вдигат и тази година.
                                Браво! Предсказанието ти все още има шанс да се сбъдне. Но така или иначе то не показва разбиране за това, което прави Федът.

Що се отнася до празните приказки, докато някои си чешат езиците за разследването на S&P, други са действали и са били пазара от тогава насам.
                                Last edited by Misho ILIEV; 25.09.2015, 15:18.

Коментар

Working...
                                X