Първоначално изпратено от Vomma
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеправилно. peace
Коментар
-
http://investor.wdc.com/secfiling.cf...216&CIK=106040
С няколко думи.
Китайците купуват дял от WDC, докато умните пари шортят загниващия бизнес с хард дискове. Тук се разминах на косъм, възнамерявайки да открия хеджираща къса на дългите си в Микрон.
Някой има ли идея защо купуват на $92.5 чрез споразумение с WDC, вместо да си ги купят на отворения пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоже. Всеки си има пример за следване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнением да. наи големите спекуланти, си седат и не прават некви тапи фондации
Soros не може да стапи и на малки праст на Маrc Rich
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТия са ми под нивото.
More answers?
Soros не може да стапи и на малки праст на Маrc Rich
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениене, аz сам фен на Ivan Glasenberg, Marco Dunand, Daniel Jaeggi, Маrc Rich, Claude Dauphin, Eric de Turckheim и фирмата, кадето искам да бада е Витол. more questions
More answers?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКак да обявявам позиции като нямам такива. За незнм кой път обявявам че съм на 100% кеш. С какво смяташ, че си полезен ако си обявяваш позициите? Може и да са печеливши, а може и да не са. Ако са печеливши може и да си късметлия а може и да си бил умен. Просто нищо не доказваш ако това ти е целта. Аз пък не искам да доказвам на никого нищо. Това е форум. Смисълът му е в него да осъдим мислите и разсъжденията си относно пазара или конкретни компании. Да не избороявам никове, но повечето споделят и АРГУМЕНТИРАТ визията си за пазара. От теб освен бай туй, сел онуй и ю пей ай сей друго не съм прочелВсеки може сам да си взема решенията. Те не засягат никого. Да обменяме информация е безмислено. Има достатъчно места откъдето всеки може да получи информация. То иначе всеки да си чете информацията и да си взема решенията. Дейтрейдинга не ме интересува. Минималният ми праг за влизане в позиция е прекалено голям за да се интересувам от дейтрейдинг.
Mинималният ми праг за влизане в позиция е прекалено голям: ako e > 25m EUR, i agree
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи да нямаш негово интервю в книгата си?
П.П. Или поне рецензия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениесори, ама от Алонсо не сам видел една проста идеа.
сте ти дам 4ast от далгите ми инвестиции: Bakka Frost (от 2 години сам ин), Аjinomoto, water ETFs. това е zа децата ми, какво да обсаждам това тук, като става +30 години инвестмант.
ина4е тарса структурни трендове както при комодитис и кредит, които раzбирам наи добре и иzполzвам момента. Гленкор и добар пример, тех сам ги анлиzирам с години, осте преди да отодат на борсата...Всеки може сам да си взема решенията. Те не засягат никого. Да обменяме информация е безмислено. Има достатъчно места откъдето всеки може да получи информация. То иначе всеки да си чете информацията и да си взема решенията. Дейтрейдинга не ме интересува. Минималният ми праг за влизане в позиция е прекалено голям за да се интересувам от дейтрейдинг.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеА Бил Акман кво каzа по вапроса
П.П. Или поне рецензия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМоцарт е починал много млад. Нямало е време да го пречупи живота.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Николов Разгледай мнениеИма време и той да се камбичне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеа Моцарт?
Коментар
Коментар