IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-високопоставеният "гълъб" в Комитета по парична политика на ФЕД:

DUDLEY: EXPECTS TO SEE INCREASED MARKET VOLATILITY AS FED APPROACHES RATE HIKE

Смятайте какво предстои, щом той го казва.

П.П. Зарежете споровете Левски vs. ЦСКА. Днес приключва месец, финансова година в САЩ, тримесечие и т.н. Ще има интересни неща. Нагоре- надолу.
    Last edited by anon6706; 30.09.2015, 16:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
      As a trader you often walk on the blade,” he said softly. “Be careful and don’t step off.

he passed away long time ago.

от големите сам срестал само Eike Batista и неколко тупалки от DAX 30.

но наи интересни са историте от големит комодите треидари (Vitol, Trafigura, Gunvor, Mercuria). Glencore ми стана ма4но като отидоха на борсата стото много неста станоха публик
      Те и Гунвор са едни бизнесмени. Путин си прави фирма под крилото си, която да търгува руски нефт. Със сигурност е интересно, но е малко вероятно човек да научи нещо полезно и използваемо от там. Другите не ги знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Не, знам, но Сорос е поне готин дядка и макар, че като го слушаш как срича може да си помислиш, че е изкуфял, всъщност е много умен.

Рич - преследван за 64 престъпления от ФБР:

http://www.economist.com/news/obitua...d-78-marc-rich
        As a trader you often walk on the blade,” he said softly. “Be careful and don’t step off.

he passed away long time ago.

от големите сам срестал само Eike Batista и неколко тупалки от DAX 30.

но наи интересни са историте от големит комодите треидари (Vitol, Trafigura, Gunvor, Mercuria). Glencore ми стана ма4но като отидоха на борсата стото много неста станоха публик

Коментар

раzликата е малка. питаи сорос
          Не, знам, но Сорос е поне готин дядка и макар, че като го слушаш как срича може да си помислиш, че е изкуфял, всъщност е много умен.

Рич - преследван за 64 престъпления от ФБР:

http://www.economist.com/news/obitua...d-78-marc-rich

Коментар

Никак не е малка. Сорос закони не е нарушавал. На Марк Рич почти всички успешни сделки са свързани с откровени далавери на границата на закона или откровено преминаващи тази граница. Включително имаше и в България едни такива през 90 те с едни пшеници и горива, които предизвика правтилествена криза тук като се разчу.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Аз не съм убеден дали Марк Рич е спекулант или откровен престъпник. По-скоро клоня към второто.

Коментар

м да. наи големите спекуланти, си седат и не прават некви тапи фондации

Soros не може да стапи и на малки праст на Маrc Rich
                Аз не съм убеден дали Марк Рич е спекулант или откровен престъпник. По-скоро клоня към второто.

Коментар

правилно. peace
                  И от мен. В края на краищата, важни са балансите по нашите акаунти, а не на гурутата. А на пазарите има пари за всички. Само трябва да намерим начин да ги вземем.

Коментар

• http://investor.wdc.com/secfiling.cf...216&CIK=106040
                    С няколко думи.
                    Китайците купуват дял от WDC, докато умните пари шортят загниващия бизнес с хард дискове. Тук се разминах на косъм, възнамерявайки да открия хеджираща къса на дългите си в Микрон.
                    Някой има ли идея защо купуват на $92.5 чрез споразумение с WDC, вместо да си ги купят на отворения пазар?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Може. Всеки си има пример за следване.
                      правилно. peace

Коментар

Може. Всеки си има пример за следване.

Коментар

Тия са ми под нивото.
                          More answers?

Коментар

не, аz сам фен на Ivan Glasenberg, Marco Dunand, Daniel Jaeggi, Маrc Rich, Claude Dauphin, Eric de Turckheim и фирмата, кадето искам да бада е Витол. more questions
                            Тия са ми под нивото.
                            More answers?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              Как да обявявам позиции като нямам такива. За незнм кой път обявявам че съм на 100% кеш. С какво смяташ, че си полезен ако си обявяваш позициите? Може и да са печеливши, а може и да не са. Ако са печеливши може и да си късметлия а може и да си бил умен. Просто нищо не доказваш ако това ти е целта. Аз пък не искам да доказвам на никого нищо. Това е форум. Смисълът му е в него да осъдим мислите и разсъжденията си относно пазара или конкретни компании. Да не избороявам никове, но повечето споделят и АРГУМЕНТИРАТ визията си за пазара. От теб освен бай туй, сел онуй и ю пей ай сей друго не съм прочел Всеки може сам да си взема решенията. Те не засягат никого. Да обменяме информация е безмислено. Има достатъчно места откъдето всеки може да получи информация. То иначе всеки да си чете информацията и да си взема решенията. Дейтрейдинга не ме интересува. Минималният ми праг за влизане в позиция е прекалено голям за да се интересувам от дейтрейдинг.
                              Да обменяме информация е безмислено: WTF?
                              Mинималният ми праг за влизане в позиция е прекалено голям: ako e > 25m EUR, i agree

Коментар

Ти да нямаш негово интервю в книгата си?

П.П. Или поне рецензия?
                                не, аz сам фен на Ivan Glasenberg, Marco Dunand, Daniel Jaeggi, Маrc Rich, Claude Dauphin, Eric de Turckheim и фирмата, кадето искам да бада е Витол. more questions

Коментар

Working...
                                X