Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениепитахх и вар4евия ама не отговориа за други неща са ми отговаряли
Коментар
-
някой знае ли дали има симулатор с който могат да се разиграват разли4ни стратегий ?говоря за борсов симулатор било то за валути или индекси . идеята ми е да мога да го настроивам с разли4ни огромни акаунти и да видя при дадено движение и реакция от моя страна как биха се движели котировкитеВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ кой не е луд по хазарта!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBuy DBGR x 21.55, MGA x 43.63, MMM x 135.8, SAN x 5.15
+ BZQ добавка.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение,добре,ама не всички са ходили по няколко пъти
Вегас здраво се разраства следя го в рамките на две години,голяма промяна.
В Макао, наех местен да ме разходи навсякъде, и той ми каза(миналата година),че това е най голямата пералня за пари в света.
Знаете ли от какво е богат Джеки Чан?
Едно от най големите казина в Макао е негово
Китайците са луди по хазарта,а милионерите им вече са повече от американските такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеправ е 4овека ако направят лихвите както швейцарците отрицателни много неща ше се променят но да са такива за десетилетия и да се каже ясно и право с 1 изявление 4е отрицателните лихви ще са поне 30 години и да се спре с тази спекула като наближи изявление ам аше ги дигнат ли нема ли ама с колко и бабата или там който е каква дума ше каже за да се фанат за нея и да философстват....
ви се изпразнят джобовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКаква тънка бъзикня!!!Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКойто наистина иска да стане милионер не играе на хазарт!Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКога Фед ще намали лихвите за да помогне на фондовия пазар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениенатискаш ли бутоните за ядрените ракети?? вечер - преди лягане ...Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеBuy DBGR x 21.55, MGA x 43.63, MMM x 135.8, SAN x 5.15
+ BZQ добавка.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар