IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А ето и още малко фундамент: Пелоси днес е изразила оптимизъм, че ще се постигне съгласие за стимулите

Коментар

• Ми не, просто в Тръмп няма грам фундамент. Само bluster

Пазарът бързо се спихва при неочаквана новина, която създава несигурност. Но в случая трябва да се окопити бързо и всъщност да си каже, без лудия - по-добре

А и теста на Майк Пенс беше отрицателен

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
        ........................ ...................................

Току що казаха и по ТИЛИВИЗИЯТА .... световната новина .............

Мисля че до довечера ....утре ..... ще се върнем на нивата , преди да му текнат сАполете на Тръмпа ...........

Това , не означава че ще му е минало , обаче ................
        Опаланкаааааааа.................... Готово ....................

Къде съм сложил (С) - то .................. там му и спреха сополите на Дони ............. ...............

Та .... фундамент , вика некой , а ? Бързо да казва коя новина дигна индексите ....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

да бе - то кой и кога и да го каже по тоя начин все ще е познал щото така написано не казва НИЩО. Но явно или не можеш или не искаш да кажеш нещо конкретно и полезно, а предпочиташ да говориш завоялирано за да ти е по-лесно после да се биеш в гърдите, че си големия трейдър. Аз се изнасям от тази безполезна дрисня, мерене и избиване на комплекси.
          Не ми е ясно колко по-конкретно може да се представи - Ентри, стоп, таргет. Обявено в момента на заемане на позицията. Към днешна дата стопа е под ентри нивото, така че както и да се развият нещата съм на 0 или на значителен +

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
          /CL (nov) sold 39.10 /Stop 40.90
          От risk/reward гледна точка е много атрактивно. 1/6

STOP moved to entry point. Free rolling onwards
          Относно меренето, майсторите тука са един двама и причината да публикувам толкова конкретика е да се даде пример на единия (Terziev) какво се очаква, за да подкрепи неадекватните си изхвърляния.

Коментар

• Разочароващи данни ама фючърсите пълзят нагоре...

Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
            Сега ще излязат данни за заетоста в САЩ .............. Възможно е и шип ...............

Коментар

• Ама то се вижда много ясно сривчето при фючърсите и става в един конкретен момент...

Click image for larger version

Name:	Trumpy.jpg
Views:	1
Size:	10.0 КБ
ID:	3658046

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Е хубаво беше това да ни го кажеш вчера, ма нейсе...

Разбираемо е изкушението да натриеш носа на чистите фундаменталистчета, ама в тоя случай може и да не си прав.
              Вероятно е който е бил наясно със състоянието на близката до Тръмп ХХ да е предал инфото нататък на когото трябва.
              Last edited by Money; 02.10.2020, 17:10.

Коментар

• Сега ще излязат данни за заетоста в САЩ .............. Възможно е и шип ...............

Коментар

• Не съм против, не ме разбирай погрешно. Против съм тотално хаотичната търговия без грам разбиране какво се прави. А ако е примесена със серия от губещи трейдове и след това лузърски булшит и измислици за печалби, псувни и заплахи, тогава вече... къде е емотикончето с повръщащото човече...?

Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                  И аз имам слабост към паднали акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Не е от Ковида на Тръмпя .......... Що за новина е това , която да отмести индекса .................... Просто си му е време да корегира ........

Започна още вчера следобяд - когато новината не беше факт

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...
                    Какво стана , бе...... Сутрешната НОВИНА , която срина парите ......... не е ги мръдна повече от момента в който качих графиката с поставеното ( с )............
                    Явно Тръмпоня се е издухал и засега сополи нема ................. Щото иначе требваше да сме вече доста надолЕ .....

Last edited by Correctively objective; 02.10.2020, 15:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Бъзика настрана обаче ми е странно, че компаниите в портфейла се катерят, а петрола пада засега.
                      Все ми се струва че трябваше да видим още един спад на индексите за изхвърляне на цацата преди да поднови нагоре.
                      Цацата се нашива на върхът, така че вероятно няма да бъде изхвърлена, мислим ще още цаца ще влезе у мрежата за да се сформира връх 2021 , преди да почне същинския мечи пазар. Безпрецедентната ликвидност и ултра ниските лихви от големите централни банки докарва всекви нови играчи на борсата и това не случаен феномен. И така трябва да бъде на върхът ще се набият всички кой чул за борса кой разбрал че може да се печели на борсата.
                      Предполагам че значителни понижения преди ускорението на горе няма да има по скоро рейнж съпроводен с висока волатилност.

ПП . Така че ,, изненадващата,, появата на колегите на които се дразните си е в редът на нещата, ако ги нямаше щях да съм малко притеснен.
                      В тая история скоро ще има роля и биткойн.
                      Last edited by Todor Sabev; 02.10.2020, 15:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

Ивето я предупредих преди седмици да има едно наум, че се заформя интересен сетъп.
                        А иначе за вътрешното инфо един юнак в твитъра ми праща всички хрумки на перуката още преди да е натиснал бутона сенд
                        Та така ...
                        да бе - то кой и кога и да го каже по тоя начин все ще е познал щото така написано не казва НИЩО. Но явно или не можеш или не искаш да кажеш нещо конкретно и полезно, а предпочиташ да говориш завоялирано за да ти е по-лесно после да се биеш в гърдите, че си големия трейдър. Аз се изнасям от тази безполезна дрисня, мерене и избиване на комплекси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мани го Терзиев, кажи са откъде се сдоби с вътрешна информация за да шортнеш петрола преди да се разбере че вируса е налазил Тръмп.
                          Не за друго щот Ивето пита .
                          Бъзика настрана обаче ми е странно, че компаниите в портфейла се катерят, а петрола пада засега.
                          Все ми се струва че трябваше да видим още един спад на индексите за изхвърляне на цацата преди да поднови нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian
                            Дали некои тргува со индекси, а не со индивидуални акции
                            Търгуват много хора со индекси, чрез ETF - и, особено когато се управляват големи пари, а собственика на парите е по-консервативен към риска, то е нормално да се заложи на индекси

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Сравнявай ги ако искаш и с перигея на Меркурий. Аз сравнявам пари преди / пари след.
                              Като започнеш да приказваш, разсейваш всички съмнения

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Мани го Терзиев, кажи са откъде се сдоби с вътрешна информация за да шортнеш петрола преди да се разбере че вируса е налазил Тръмп.
                                Не за друго щот Ивето пита .
                                Ивето я предупредих преди седмици да има едно наум, че се заформя интересен сетъп.
                                А иначе за вътрешното инфо един юнак в твитъра ми праща всички хрумки на перуката още преди да е натиснал бутона сенд
                                Та така ...

Коментар

Working...
                                X