А ето и още малко фундамент: Пелоси днес е изразила оптимизъм, че ще се постигне съгласие за стимулите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение........................ ...................................
Току що казаха и по ТИЛИВИЗИЯТА .... световната новина .............
Мисля че до довечера ....утре ..... ще се върнем на нивата , преди да му текнат сАполете на Тръмпа ...........
Това , не означава че ще му е минало , обаче ....................................
Къде съм сложил (С) - то .................. там му и спреха сополите на Дони ............................
Та .... фундамент , вика некой , а ? Бързо да казва коя новина дигна индексите ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
да бе - то кой и кога и да го каже по тоя начин все ще е познал щото така написано не казва НИЩО. Но явно или не можеш или не искаш да кажеш нещо конкретно и полезно, а предпочиташ да говориш завоялирано за да ти е по-лесно после да се биеш в гърдите, че си големия трейдър. Аз се изнасям от тази безполезна дрисня, мерене и избиване на комплекси.
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение/CL (nov) sold 39.10 /Stop 40.90
От risk/reward гледна точка е много атрактивно. 1/6
STOP moved to entry point. Free rolling onwards
- 3 Харесвания
Коментар
-
Разочароващи данни ама фючърсите пълзят нагоре...
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеСега ще излязат данни за заетоста в САЩ .............. Възможно е и шип ...............
Коментар
-
Ама то се вижда много ясно сривчето при фючърсите и става в един конкретен момент...
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Е хубаво беше това да ни го кажеш вчера, ма нейсе...
Разбираемо е изкушението да натриеш носа на чистите фундаменталистчета, ама в тоя случай може и да не си прав.
Вероятно е който е бил наясно със състоянието на близката до Тръмп ХХ да е предал инфото нататък на когото трябва.Last edited by Money; 02.10.2020, 17:10.
Коментар
-
Не съм против, не ме разбирай погрешно. Против съм тотално хаотичната търговия без грам разбиране какво се прави. А ако е примесена със серия от губещи трейдове и след това лузърски булшит и измислици за печалби, псувни и заплахи, тогава вече... къде е емотикончето с повръщащото човече...?
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеИ аз имам слабост към паднали акции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Не е от Ковида на Тръмпя .......... Що за новина е това , която да отмести индекса.................... Просто си му е време да корегира ........
Започна още вчера следобяд - когато новината не беше факт
Какво стана , бе...... Сутрешната НОВИНА , която срина парите ......... не е ги мръдна повече от момента в който качих графиката с поставеното ( с )............
Явно Тръмпоня се е издухал и засега сополи нема ................. Щото иначе требваше да сме вече доста надолЕ .....
Last edited by Correctively objective; 02.10.2020, 15:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Бъзика настрана обаче ми е странно, че компаниите в портфейла се катерят, а петрола пада засега.
Все ми се струва че трябваше да видим още един спад на индексите за изхвърляне на цацата преди да поднови нагоре.
Предполагам че значителни понижения преди ускорението на горе няма да има по скоро рейнж съпроводен с висока волатилност.
ПП . Така че ,, изненадващата,, появата на колегите на които се дразните си е в редът на нещата, ако ги нямаше щях да съм малко притеснен.
В тая история скоро ще има роля и биткойн.Last edited by Todor Sabev; 02.10.2020, 15:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Ивето я предупредих преди седмици да има едно наум, че се заформя интересен сетъп.
А иначе за вътрешното инфо един юнак в твитъра ми праща всички хрумки на перуката още преди да е натиснал бутона сенд
Та така ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мани го Терзиев, кажи са откъде се сдоби с вътрешна информация за да шортнеш петролапреди да се разбере че вируса е налазил Тръмп.
Не за друго щот Ивето пита .
Все ми се струва че трябваше да видим още един спад на индексите за изхвърляне на цацата преди да поднови нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Сравнявай ги ако искаш и с перигея на Меркурий. Аз сравнявам пари преди / пари след.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мани го Терзиев, кажи са откъде се сдоби с вътрешна информация за да шортнеш петролапреди да се разбере че вируса е налазил Тръмп.
Не за друго щот Ивето пита .
А иначе за вътрешното инфо един юнак в твитъра ми праща всички хрумки на перуката още преди да е натиснал бутона сенд
Та така ...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар