Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПак ни гърбят и в Америка... проклети мишкуняци...
"I just think there's an underlying nervousness that we're going to see further turbulence out of China," said David Lefkowitz, senior equity strategist at UBS Wealth Management Americas. Performance in U.S. stocks depends "on willingness to believe the expansion is intact and the U.S. is going to remain relatively unaffected."
Или саудитците?
"I think everyone knows this isn't just about China. I think if it were, your focus would be much more specifically on China. ... It's the oil story. You don't want any important assets to be moving lower," said Quincy Krosby, market strategist at Prudential Financial.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми около 1900 има само надолу ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПак ни гърбят и в Америка... проклети мишкуняци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеайде почвайте да пълните торбите, колко още надолу да има
Коментар
-
Купи си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеайде почвайте да пълните торбите, колко още надолу да има
В СиП
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЗатворих UNG (6.96-8.92) , ... ред е да обръщаме петрола (през XLE)...
Мислил съм по въпроса. Aко си наистина булиш и викаш дъно - не мисля че XLE има потенциал да те възнагради добре дори и да си на правилната страна.
Първите му 3 позиции с почти 40% тежест са надценени за мене спрямо тия нива на суровината.
Има и немалко рифайнъри, а тях ще ги боли ако нафтата дръпне здраво нагоре.
Те са по скоро като хедж когато пада олиото ( валеро са дъ бест, обичам ги )
За мен лично е най добра следната комбинация TGA, IRR, MLPL 4/4/2 с почти 13% дивита и малко левъридж нужен за добър профит нагоре.
=Лоу кост продюсър с 6% дивидент и много здрави баланси, търгува се на 0.25 TBV
=Чист петролен цеф с подобно, но по добро разпределение на холдингите от ХЛЕ, сосен дивидент и доста над средния за годината дисконт в момента.
= млп-та с щедър левъридж и дивита
В момента имам само TGA, но се ослушвам и за другите 2 и почват ме сърбят ръцете, ма съм седнал на тях засега...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДобре де, в дъното на всичко е една отвратителна дебела баба и малобройната и клика национални предатели... толкова ли е трудно германците да спретнат една революция и да ги избият?
Четох някъде, че някаква баварска бирария обявила регионален конкурс за оратори.
а дивергенцията на 4h стана мам си джейс като за катапулт ......Last edited by aleks262; 08.01.2016, 23:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение'фърляш боб и кокълчета от петел.......
http://www.ichingonline.net/
Ето какво например ми излезе сега
Lin / Noble Calling
The rich, loamy Earth on the banks of the Marsh provides fertile soil for exceptional progress.
The Superior Person is inexhaustible in his willingness to teach, and without limit in his tolerance and support of others.
Supreme Success if you keep to your course.
But be aware that your time is limited; your power will wane, as Summer changes to Fall.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПробвал съм една камара "научни" стратегии, никоя от тях не успява да бие шестото ми чувство, а доста от тях са направо потресаващо вредни
В общия случай човек е хубаво да пробва различни варианти за отиграване за известно време и да си намери начинът, който най-много му подхожда на самия него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеама няма какво да се ядосваш за неща, които не можеш да контролираш и аз се дразня,че губя ама кво да се прави. А на Германия майната и да се опраат нас някой да не ни мисли ..... и без тва дълги години са живели добре са малко ше им се ебе века и така, ние като страдаме от 500г. насам та кво някой да не би да се е загрижил за нас ми никой боли ги фара за нас ......
Четох някъде, че някаква баварска бирария обявила регионален конкурс за оратори.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар