IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Пробвал съм една камара "научни" стратегии, никоя от тях не успява да бие шестото ми чувство, а доста от тях са направо потресаващо вредни

В общия случай човек е хубаво да пробва различни варианти за отиграване за известно време и да си намери начинът, който най-много му подхожда на самия него.
    + 438 212
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      ама няма какво да се ядосваш за неща, които не можеш да контролираш и аз се дразня,че губя ама кво да се прави. А на Германия майната и да се опраат нас някой да не ни мисли ..... и без тва дълги години са живели добре са малко ше им се ебе века и така, ние като страдаме от 500г. насам та кво някой да не би да се е загрижил за нас ми никой боли ги фара за нас ......

http://stream1.gifsoup.com/view7/295...macarena-o.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Просто се ядосвам - иначе Даксът оформя класическо двойно дъно. Опасявам се, че немалко влияние оказва и случилото се и все още случващото се в Германия. Просто се видя, че това е държава, която в момента не смее да защити собствените си граждани и че нищо добро не я чака, ако това продължи така.
        ама няма какво да се ядосваш за неща, които не можеш да контролираш и аз се дразня,че губя ама кво да се прави. А на Германия майната и да се опраат нас някой да не ни мисли ..... и без тва дълги години са живели добре са малко ше им се ебе века и така, ние като страдаме от 500г. насам та кво някой да не би да се е загрижил за нас ми никой боли ги фара за нас ......

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Здраво я караш на 6 чувство май....

На тия нива ни дълги да пуска човек, ни къси.
          За мене ако изобщо се играе би било най добре да се добавят 1: 1 дълги/къси с активна игра и кеширане (през 5% да кажем) на порции от печелившите само.
          Така по дъната и върховете на рейнджа човек ще остане само с губещите, които ще имат добър шанс да станат печеливши, само хубава ( и честа) волатилност да има ..
          Пробвал съм една камара "научни" стратегии, никоя от тях не успява да бие шестото ми чувство, а доста от тях са направо потресаващо вредни

В общия случай човек е хубаво да пробва различни варианти за отиграване за известно време и да си намери начинът, който най-много му подхожда на самия него.

Коментар

• Чудя се на тая промоция дали да си взема още малко HSBC или пък да си взема Sanofi? Тия са фармация... дали фабрикуват вазелин? - Скоро ще има голямо търсене във Франция и Германия на.

Коментар

Че аз съм си на 100% дълъг, за какво ми е да пускам още Като стигне 2100 - 2150 и усетя слабост в пазара и ще пусна къси. И от 100% дълъг ще стана 80% или 60%
              Здраво я караш на 6 чувство май....

На тия нива ни дълги да пуска човек, ни къси.
              За мене ако изобщо се играе би било най добре да се добавят 1: 1 дълги/къси с активна игра и кеширане (през 5% да кажем) на порции от печелившите само.
              Така по дъната и върховете на рейнджа човек ще остане само с губещите, които ще имат добър шанс да станат печеливши, само хубава ( и честа) волатилност да има ..

Коментар

• Купих Амбарела на 45,50, малко преиграва с този спад ми се струва.

Коментар

пшшшт стой там има едни дупки да си затворят и на VIXa и на SPXa стига си скачал има време ..... то аз тряя повече да скачам, че аз съм с времето ти с тея акции и фондове какво бръмчиш нон стоп ненам .....
                  Просто се ядосвам - иначе Даксът оформя класическо двойно дъно. Опасявам се, че немалко влияние оказва и случилото се и все още случващото се в Германия. Просто се видя, че това е държава, която в момента не смее да защити собствените си граждани и че нищо добро не я чака, ако това продължи така.

Коментар

ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....
                    Че аз съм си на 100% дълъг, за какво ми е да пускам още Като стигне 2100 - 2150 и усетя слабост в пазара и ще пусна къси. И от 100% дълъг ще стана 80% или 60%

Коментар

Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.

Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
                      ама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....

Коментар

Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
                        ми пускай ей другата седмица е само за къси като върне малко ......

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          E нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...

Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
                          Това е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.

Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950

Коментар

Да но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
                            E нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...

Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..

Коментар

ми от чисто техническа гледна точка пада ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Петролът пак пада. Ексън и Шеврон натежават на Дау.
                                петрола пада поради съвсем друга причина, а тя е политическа и нарочно се прави и това е очеизвадно, но техен проблем ...

Коментар

Working...
                                X