Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеама няма какво да се ядосваш за неща, които не можеш да контролираш и аз се дразня,че губя ама кво да се прави. А на Германия майната и да се опраат нас някой да не ни мисли ..... и без тва дълги години са живели добре са малко ше им се ебе века и така, ние като страдаме от 500г. насам та кво някой да не би да се е загрижил за нас ми никой боли ги фара за нас ......
http://stream1.gifsoup.com/view7/295...macarena-o.gif
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПросто се ядосвам - иначе Даксът оформя класическо двойно дъно. Опасявам се, че немалко влияние оказва и случилото се и все още случващото се в Германия. Просто се видя, че това е държава, която в момента не смее да защити собствените си граждани и че нищо добро не я чака, ако това продължи така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗдраво я караш на 6 чувство май....
На тия нива ни дълги да пуска човек, ни къси.
За мене ако изобщо се играе би било най добре да се добавят 1: 1 дълги/къси с активна игра и кеширане (през 5% да кажем) на порции от печелившите само.
Така по дъната и върховете на рейнджа човек ще остане само с губещите, които ще имат добър шанс да станат печеливши, само хубава ( и честа) волатилност да има ..
В общия случай човек е хубаво да пробва различни варианти за отиграване за известно време и да си намери начинът, който най-много му подхожда на самия него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе аз съм си на 100% дълъг, за какво ми е да пускам още Като стигне 2100 - 2150 и усетя слабост в пазара и ще пусна къси. И от 100% дълъг ще стана 80% или 60%
На тия нива ни дълги да пуска човек, ни къси.
За мене ако изобщо се играе би било най добре да се добавят 1: 1 дълги/къси с активна игра и кеширане (през 5% да кажем) на порции от печелившите само.
Така по дъната и върховете на рейнджа човек ще остане само с губещите, които ще имат добър шанс да станат печеливши, само хубава ( и честа) волатилност да има ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепшшшт стой там има едни дупки да си затворят и на VIXa и на SPXa стига си скачал има време ..... то аз тряя повече да скачам, че аз съм с времето ти с тея акции и фондове какво бръмчиш нон стоп ненам .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеама добре пусни сега дълги за 2100 аз вече съм ги пуснал .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова е към края на годината - то до тогава ще има много волатилност. И смятам за доста вероятно пак да тества предходните си върхове. А данните за заетостта бяха просто отлични. Очевидно американската икономика върви доста добре, няма все ощ енатиск върху заплатите, значи и все още свиването на профит маржините не е проблем. Така че няма никаква причина сега пак да не тръгне нагоре.
Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеE нали 1750 го изчисляваше...баш 200 май са си...
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Като стигне 2100 - 2150 пак ще пусна къси. Ама за какво да го правя от 1950
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа но на СП има едни 60 пункта потенциал за късите, дето я ги направи я не. А ако тръгне нагоре потенциала е 150 пункта. Към момента просто не си заслужава да се пускат къси.
Иначе съгласен, къси за пускане къмто 2050 някъде по си заслужава..
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеми от чисто техническа гледна точка пада ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПетролът пак пада. Ексън и Шеврон натежават на Дау.
Коментар
Коментар