Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Към момента резултатите от тестването на корона ваксината на "Бионтех" са по - добри от тези на "Модерна", където има доста странични ефекти. "Бионтех" е с "Пфайзер", ще имат достатъчно капацитет за производство, също се очаква да са първите, които да почнат масови ваксинации, края на октомври или началото на ноември. Ясна обаче стана цената на една доза, излязоха поръчките, това се калкулира в цените на акциите. Мисля ще има скок, поне още един през октомври при излизане на положителните резултати от тестовете.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Щом ти е на минус я дръж специално нея./Може пък да изкарат и те продукт/ Октомври ноември би трябвало да направи шип над 100, ако ли пропусне 21 ва би трябвало да започнат да се вливат парични потоци при нея е ще направи тогава 100-120, Междувременно си мисля, че ще пада още обаче. Оня боклук кансиното ми е като пътеводна светлина и нвакса. Като, че ли NVAX направи спекулативния шип и сега ще се върне отново където му е мястото 5-10 долара, до следващия вирус. Следи NVAX много интересна циклична компания, ако падне под 10 таче може да направиш позиция при нея и след някоя друга година ще ти се изплати в пъти. Аз я пропуснах този път, щото от много четене реших в крайна сметка, че не си заслужава /то реално не си заслужава/, пък тя беше най-допинг кон бегача в играта. Хем си я бях набелязал под 10 таче.
Абе я кажете - има ли някой вас днеска да е на плюс ?Не е шега, може да сте шортили и нам си още ко - не ги разбирам нещата.
Както казах безсмислено е да се търси друга причина за случващото се освен варианта да е организиран срив направен от големите играчи с цел да глътнат малките риби.
Пропуснах - шведския индекс е на плюс в момента. Абе шведите са си шведиLast edited by IvelinaJensen; 04.09.2020, 18:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз загазих с Модерна. Направо се самоубих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНякой да притежава гриповете Модерна И Бионтех ?дайте да ги обсъдим и тях грипно време е все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
времето за спекула там май отмина, трудно една фирма ще се наложи, предвид и проблемите с производствения капацитет
пък и твърде много ваксини са в разработка, всяка голяма държава си направи някакви инвестиции в тая посока, дори и турците имат. в българия имаме опит с вноса от там, бокьо ще ни оправи
https://bnr.bg/post/101336116/do-mes...eshtu-covid-19
като цяло с ваксините май ще е кървава и мътна...чета, че в австралия бил много слаб грипния сезон, заради мерките срещу ковид.
това не е добре за моето GSKLast edited by Muller; 04.09.2020, 17:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНормално за датски пенсионер
Ако спреш да губиш пари на борсата (вече си на минус 15К, нали така?) и ти ще си подновяваш колата на 2 години като всеки нормален датчанин
Иначе ще пиеш една студена вода и ще се жалваш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНякой да притежава гриповете Модерна И Бионтех ?дайте да ги обсъдим и тях грипно време е все пак.
пък и твърде много ваксини са в разработка, всяка голяма държава си направи някакви инвестиции в тая посока, дори и турците имат. в българия имаме опит с вноса от там, бокьо ще ни оправи
https://bnr.bg/post/101336116/do-mes...eshtu-covid-19
като цяло с ваксините май ще е кървава и мътна...чета, че в австралия бил много слаб грипния сезон, заради мерките срещу ковид.
това не е добре за моето GSKLast edited by arbeitmachtfrei; 04.09.2020, 15:00.
Коментар
-
Нормално за датски пенсионер
Ако спреш да губиш пари на борсата (вече си на минус 15К, нали така?) и ти ще си подновяваш колата на 2 години като всеки нормален датчанин
Иначе ще пиеш една студена вода и ще се жалваш
Не съм ама гледам, че ти си я виждалТой оперира само на датските борси през банка, която автоматично докладва всяка крона на данъчните - така че измъкване няма. Ама съм виждала депата и портфолиото и разбрах от де има пари на всеки 2 години да си подновява колите. Пенсионер на 75 лазерника. Ко да ти кажем.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.Той оперира само на датските борси през банка, която автоматично докладва всяка крона на данъчните - така че измъкване няма. Ама съм виждала депата и портфолиото и разбрах от де има пари на всеки 2 години да си подновява колите. Пенсионер на 75 лазерника. Ко да ти кажем.....
Коментар
-
Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го...Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.
Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.Last edited by Todor Sabev; 04.09.2020, 13:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Моето предвиждане е, че ще си останем в режим Buy the dip! и Don't fight the Fed! още няколко години
Ако НАСДАК успее да направи -10% пак добре...
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеВчерашното си беше нежно пощипване само, гърмене е поне година да се точи две надолу-една нагоре и накрая да видим Насдак на 4000 примерно
Коментар
-
В такъв случай дай си парите на свекъра ти да ти ги управлява
Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го...Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.
Коментар
Коментар