Че съм се включила късно сама си го видях и казах. Няма как да се знае кога е рано, късно или навреме. На късмет е - при мен на карък - това е. А за долара разбрахте ли в крайна сметка падна или се качи !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
видяхте ли аномалията със златото и долара току що? В шах съм кво да си правя скъпото злато. Как го правят тоя трик - имате ли идея?Last edited by IvelinaJensen; 07.08.2020, 17:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
С NIO се прецаках брутално веднъж и сега съм на път пак да го направя. От чудене. Оня ден със злато се набутах - баш сега като продава народът аз разбира се купувам.
Една от тези акции, по мое мнение, е NIO. Днес ще е надолу, заедно с всичко китайско, но дългосрочно нищо чудно да ти донесе 200-300%. От днешна гледна точка продаването на NIO на 12,99 го определям като грешка. Едва ли ще падне под 10, за да взема, а да дойде пак до 6 е фантастика.
За мен изводът от златото и от NIO (за АМ да не говорим) е да съм по-търпелив, когато знам, че съм намерил нещо ценно. NIO беше и е таквоз нещо. Обяснявах няколко пъти защо. Като под ценно нямам предвид нещо, чиято цена скача. ABBV например ми e една от най-печелившите позиции, но само дебна да я разкарам, защото според мен компанията изобщо не струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Индианец. да питам тея 5000 дет ги получи помощ за бизнеса ли са или като физическо лице. Само тва ли са или се чакат още.
Първо дадоха едни 1200 персонални.После дадоха едни 3500 към бизнеса безвъзмездно също.След това ми писаха че държавата ми предлага 100 000 $ на 3.75 % лихва за 30 г на бизнеса.Взех ги и тях.И сега щели дадават отново на физ.лица още по 2500 до колкото чувам.За бизнеса не ми трябваха тези пари но според моя акаунтин трябвало да ги взема.Абе хубава държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Тръмпеско кат спечели втори мандат ще видиш китайско у китайския ресторант щот пари за друго нема да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХайде, да опитаме малко по-сериозно. Обърнали сме го съвсем на чат. Какво мислим, какво не мислим, какво възможно...
Всичко е възможно. От какво може да се изкарат пари обаче. Днес точно е златен момент за купуване на всичко китайско. Почти няма значение какво. Как изобщо може да гледате други неща. Дори боклуци като UXIN ще паднат и после ще скочат... Гледайте Епъли мепъли и после злобейте, че Ивелина ви отнася по доходност.
Байдъвей, според excel-a ми UXIN е най-евтината акция в Револют.
Загубих смелост и дръзновение и само гледкам безпомощно докато си стискам последните кинти. А не бях такъв човек...
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХайде, да опитаме малко по-сериозно. Обърнали сме го съвсем на чат. Какво мислим, какво не мислим, какво възможно...
Всичко е възможно. От какво може да се изкарат пари обаче. Днес точно е златен момент за купуване на всичко китайско. Почти няма значение какво. Как изобщо може да гледате други неща. Дори боклуци като UXIN ще паднат и после ще скочат... Гледайте Епъли мепъли и после злобейте, че Ивелина ви отнася по доходност.
Байдъвей, според excel-a ми UXIN е най-евтината акция в Револют.Last edited by Todor Sabev; 07.08.2020, 14:54.
- 1 like
Коментар
-
Хайде, да опитаме малко по-сериозно. Обърнали сме го съвсем на чат. Какво мислим, какво не мислим, какво възможно...
Байдъвей, според excel-a ми UXIN е най-евтината акция в Револют.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ми добре стига да имаш стотинки да го направиш.Last edited by Todor Sabev; 07.08.2020, 11:40.
Коментар
-
ей тоя насдак твоите еврейчета много го набутаха нагоре . ама поне ще унищожим насдакът тази година а после и .............................. хххххххххххххххххххххххLast edited by the architect; 07.08.2020, 01:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Мемеде кво ме интересува края на тая компания.А и тя няма да фалира скоро.Нещо не чуваш петела ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
църрррррррррррррр
ххххххххххххххххххххх
усещаш ли края си асане.Нещо не чуваш петела ми се струва.
Коментар
Коментар