IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Лошото е, че рискът идващ от Китай не е съвсем пренебрежим. Ако се размине с леко девалвиране на юана и "износ" на дефлация - ок. Но не е ясно какво ще стане при по-голяма девалвация или пък ако натрупаният дълг и балона с недвижимите имоти гръмне.

По принцип Китай трябва да може да се справи със ситуацията като се има предвид колко още има да наваксва и расте докато стигне развитите страни. Но успехът не е 100% гарантиран.

"The inflation profile remains soft and the continuous PPI deflation suggests that Chinese companies will have to reduce their debt as further expansion in many industries will only lead to more loss," wrote Zhou Hao, economist at Commerzbank in Singapore.

...

The risk of entrenched deflation is a nightmare for China, which desperately wants to avoid becoming stuck in a trap where falling prices sap economic vitality. Deflationary cycles encourage consumers to hold off from buying and businesses to hold off from investing indefinitely, on expectations that prices will continue falling.

Such cycles can prove extremely difficult to escape, and Chinese policy makers have kept a worried eye on the example of Japan, where a strong currency, distorted banking sector and muddled monetary policy combined to suppress growth for decades.

http://www.cnbc.com/2016/01/08/chine...-sluggish.html

http://www.bloombergview.com/article...rashing-stocks

Коментар

• Историческа седмица

U.S. stocks closed lower on Friday, ending a volatile week with their worst five-day start to a year ever, as sliding oil prices and lingering worries about the global economy offset upbeat U.S. job growth.

Both the Dow and S&P 500 had their worst five-day starts in history, with the Dow falling 6.2 percent for the week and S&P 500 sliding 6 percent. The Nasdaq was down 7.3 percent this week.
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Е за тва никога нема си купя ябълка
        Не мога да си пиратствам и плагиятствам,да ме държат за топките искат,ай сиктир
        Аз пък си карам на ябълки. Не съм плагиат и пират. А и е по-трудно мен да изпиратстват. Поне така си мисля, като лаик

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          То не е една беля, мишкуняците не дават още да се гледа "Силата" в iTunes
          Е за тва никога нема си купя ябълка
          Не мога да си пиратствам и плагиятствам,да ме държат за топките искат,ай сиктир
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Импе стига си ривал
            Пропусна 24 август.
            За сметка на това хвана най-големия новогодишен селл-оф, до колкото знам за всички времена.

Пий една кола, сложи един памперс и гледай "Силата се пробужда" на ябълката си
            На 24.08 ли ни биха най-най-зловещо?

Помня, че 15 минути при отварянето на сесията се държах с две ръце за тимберицата и не можех да повярвам, че виждам това, което.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

и гледай "Силата се пробужда" на ябълката си
              То не е една беля, мишкуняците не дават още да се гледа "Силата" в iTunes

Коментар

• Импе стига си ривал
                Пропусна 24 август.
                За сметка на това хвана най-големия новогодишен селл-оф, до колкото знам за всички времена.

Пий една кола, сложи един памперс и гледай "Силата се пробужда" на ябълката си

Коментар

• Свърши глупавата седмица, проклетидаса мишкуняците.

Поне в Америка не ме биха ного - Walt Disney и Coca cola мънинко надолу, Apple компенсира с мънинко нагоре.

Пазарът още не се е измалоумчил тотално. Другата седмица - надявам се - ние ще бием мишкуняците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Мишкуняците са всички тия, дето се панират заради китайци и талибанци.
                    То ако няма мишкуняци да се панират и да продават VOW за 100 евро и JPM за $31 как ще бием пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Апропо - миналата година тоже по туй същото време имаше рязък, дълбок, краткотраен спад.
                      имаше и всичко викаше айде настана 2008 еми ше га видиме да не е кат миналия път всичко разпродава и тва фюу после да изпотрепе късите ..... щом се тръби яко че има криза и, че ше мрем значи нагоре ....... аз не се отказвам ако ще и на 1000 да слезе следващата седмица ....

Коментар

• Апропо - миналата година тоже по туй същото време имаше рязък, дълбок, краткотраен спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Помня от миналата година - казваха че както тръгне Януари - цялата година ще е тъй..и верно май...
                          ам дат каа квот такова през другите седмици ше има връщок и те така да подскача хубаво само дет аз съм в грешната посока ама кво да напраа сега ..... и добре, че съм с тея опции иначе до са да съм ударил margin call ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                            Кои са мишкуняците? Китайците?

"I just think there's an underlying nervousness that we're going to see further turbulence out of China," said David Lefkowitz, senior equity strategist at UBS Wealth Management Americas. Performance in U.S. stocks depends "on willingness to believe the expansion is intact and the U.S. is going to remain relatively unaffected."

Или саудитците?

"I think everyone knows this isn't just about China. I think if it were, your focus would be much more specifically on China. ... It's the oil story. You don't want any important assets to be moving lower," said Quincy Krosby, market strategist at Prudential Financial.
                            Мишкуняците са всички тия, дето се панират заради китайци и талибанци.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              ааа дам истерията е почнала ей го и копието ...... сега всички откачат и затварят като полудели значи сме близо .........
                              Какво: копието?

Коментар

Нали искаше P&G
                                Купи си

Не искам такова.

Коментар

Working...
                                X