IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    да...ще те направя щаслив. По отношение на изчезването ми.

Мисля че и аз няма да се чуствам зле....
    Благодаря ти, ще се радвам ако изчезнеш /с този си ник/

Никой не ти мисли лошото, просто приеми, че всички бъркаме, в това число и ти

Когато голям загуби, просто казва "извинявам се, сбърках". От теб подобно нещо не очаквам да чуя, въпреки фактите
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Пазара е ....

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Той - Iv_max - право казва... ама не се знае пазарът дали ще го послуша. Мисли логически... ама на мишкуняшки пазар логика няма.

Казва - бамките и биотеховете били без пари... хубаво, ама тия, дето ги продават ако не са наясно, че продават за без пари, щото шубето е по-силно от акълът?
      Пазара е .... майката си е ебал. Това е ясно....но е далече по добре да купиш сега независимо какво ще стане от тук натам и да държиш до като играта стане тяхната.

Щото ако чакаш...тяхната да излезе току виж вече е време да продаваш.

Коментар

• Leverage? What leverage?

Една статийка за корпоративния дълг в САЩ.

If equity investors fear another global downturn, leverage should be the least of their worries.

http://www.bloomberg.com/gadfly/arti...=BBD020816_BIZ

Коментар

• Не....

Той - Iv_max - право казва... ама не се знае пазарът дали ще го послуша. Мисли логически... ама на мишкуняшки пазар логика няма.

Казва - бамките и биотеховете били без пари... хубаво, ама тия, дето ги продават ако не са наясно, че продават за без пари, щото шубето е по-силно от акълът?
          Не....който беше в ъкъла си и имаше информация....продаде отдавна. Сега се въртят едни и същи пари всеки ден..на които целта им е само да свалят цената . .и никой реално от големите вече не продава...а само купува...а продава този който го хваща страха или пък има марджин колл.

Коментар

• да...ще те направя щаслив.

Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Я, Iv_max

Кажи сега високопарно на воля какво мислиш и изчезни отново до следващия ти печеливш залог

П.П. Помниш ли облог с несретник като мен за Епъл над 120 гущера?
            да...ще те направя щаслив. По отношение на изчезването ми.

Мисля че и аз няма да се чуствам зле....

Коментар

• Не че обичам теориите на коснипрациите

Днес Ябълчичките оказаха ного силна съпротива на мишкуняците - ного искаш - на 70. Трудна работа ще е тая.

Няма ли начин утре и по европейските пазари да се празнува Годината на Маймунякът? Ако американците бъдат оставени сами да се бият с мишкуняците, нещата може и да се оправят по-бръзо. Голямо шубе в Европа, ей !!! Мисля днес американците паднаха в началото заради европейската паника - после - когато Европа затвори - биха се добре.
              Не че обичам теориите на консипрациите обаче е очеизвадно това което се случва от преди 3-4 години насам с пазарите. Една голяма измама.

Не може някой да ми обясни как така съвсем целенасочено всеки ден е ударен различен сектор с прилична сила а някой друг минава между капките до като не му дойде и неговия ред. И това не само в щатите ами в япония,,европа...австралия. Япония ми стана много прилично позната от преди 4-5 месеца....защото главно там тъгувам но ..... играта е същата.

Удариха банките....удариха биотехнологиите на няколко пъти....чаках кога ще ударят технологиите и точно когато няма кой каква причина удариха и тях и то зверски. LNKD бил дал лоши прогнози....бла бла...чудеха се каква причина да измислят. И затова чудесни компании с фундамент трябваше да паднат с 5-7 % Сякаш до оня ден....всички нямаха идея че LNKD няма и грам да се доближи до фейзбук - никога. Или пък че нетфликс цената му е на майната си. Или пък че амазон единствения му начин е да почне да продава наркотици за да си избие парите вложени в него от спекулантите.
              И за първи път фейсбук и гугъл пък и епъл наистина да ми харесът и ги праснаха яко...

Хайде някой да ми обясни как така "инвеститорите" изведнъж решиха да продават технологиите преди това пък банките ( хайде за банките поне има няккава причина дебита и петрола - въпреки че е измислена щото банките са добре капитализирани и работата с петрола е временна ) ...тоя филм го гледах в япония преди известно време същия.

Всичко е игра....и то абсолютно целенасочена. Големите ВЧТ и тук и в европа и в япония и в австралия - доста често все едни и същи...просто ис играят игата и обират кинти....а ние тук и медиите нищят икономиката....каква икономика...на кой му дреме за икономиката.

Чудно....как така 2014-15 година когато ФЕД трябваше да е твърд за да удържа пазара от балони - беше супер мек....а сега когато трябва да е по мек да удържа спекулантите пък вче че стана твърд.

И ние мислим че у нас има корупция....правете ли сметка ако нашия пазар се влияеше от НАШИТЕ политици и беше голям каква пара щяха да изкарват политиците....щяха да забравят обществените поръчки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                Я, Iv_max

Кажи сега високопарно на воля какво мислиш и изчезни отново до следващия ти печеливш залог

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

но когато на всеки 5 минути във всяка новина ти обясняват как Китай имал най малкия ....забележете разтеж от 6.9 % !!!! ) и това обаче било най ниския от 25 години !!! насам....Аде бе...кой си мечтае за 6.9 % разстеж....в света да ми кажете?
                  Чакали инфлация...щатите...каква инфлация какви 5 лева с този петрол...а що е петрола нисък...пак заради играта и пак заради ФЕД....щото ще вдигат ливите...
                  Китайският корпоративен дълг (размерът, падежите и структурата му) предполага растеж от поне 6-7%.

Коментар

...бая се чудех дали да не сложа инвеститори в кавички...що се отнася за някой от вас.

Тоя пост е по специално за Равния...дето каквото е казал е станало обратното поне докато бях във този форум.
                    Я, Iv_max

Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Днес Ябълчичките оказаха ного силна съпротива на мишкуняците - ного искаш - на 70. Трудна работа ще е тая.

Няма ли начин утре и по европейските пазари да се празнува Годината на Маймунякът? Ако американците бъдат оставени сами да се бият с мишкуняците, нещата може и да се оправят по-бръзо. Голямо шубе в Европа, ей !!! Мисля днес американците паднаха в началото заради европейската паника - после - когато Европа затвори - биха се добре.
                      Last edited by Императорът; 09.02.2016, 00:04.

Коментар

Банките са най голямата далавера сега....продават се за без пари. Битехнологиите съшо....шорта при тях е на нвеиждани размери.....когато решат че са спечелили достатъчно....биотехнологиите ще растат с 10 % на ден грубо....

Играта не може да е смао нагоре....и много по сладка е надолу....щото едно по бързо пада и второ може да купиш всичко за без пари и цяла година да си лежиш без нишо да правиш.
                        Ив, уелкъм пак.
                        Прав си за биохеките, особено големите ( и най вече гилда) са си 6 отвсъкъде на тия нова, айбиби макс още 10% да падне,риск/риорда си е ок отвсякъде.
                        И днес награбих добра порция HQH като прокси за IBB.
                        От банки не разбирам, най вече ме изкушава eufn, ма мисля още по ниско може.
                        Както и WFC.

Мисля сам си противоречиш с поста по долу, ако щатите/китай са супер както казваш - рейт хайкове Ще има. А това не е особено бичо за картоните...

ПС Ябълки на 70-80 ще берем ли....

Коментар

Хубо че ми каза .... ако не беше ти.....

Говоря за йелън шефе...11 февруари
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Хубо че ми каза

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

ФЕД e MAPT месец
                            Хубо че ми каза .... ако не беше ти.....

Говоря за йелън шефе...11 февруари

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Ив Максов - добре дошъл отново - радвам се, че пъкна - добре го каза туй - по-добре и аз не бих могъл да го - макар често пъти по смисъл повтарям същите тия работи особено за Китай.

+ 438 214 685

Блаженни са верващите,техно е царството небесно.........................

Коментар

• Ив Максов - добре дошъл отново - радвам се, че пъкна - добре го каза туй - по-добре и аз не бих могъл да го - макар често пъти по смисъл повтарям същите тия работи особено за Китай.

+ 438 214 685

Коментар

Working...
                                X