Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ има еда успешна голяма сделка и една камара големи неуспешни големи сделки. И с Хонг Конг и с Русия глътна яко вода. Защо си мислиш че отдавна не прави такива неща - остарял е и е помъдрял
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДа, ама пък Сорос стана милиардер за един ден, когато паунда се развърза с дойче марката. Примери има и в двете посоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ на какво се надяваш - да им падне пега ли това няма да стане. Става за събиране на суап - но това са дребни стинки защото паричния съвет на хонг конг следва американските лихви.
1997 когато се пробваха да им сринат пега бая спекуланти яко изгоряха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПросто Хонконг падна твърде ного на петгодишна база, а корейският пазар е изначално хахав... не че е фатално паднал, просто е хахав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА, недей така. знаеш ли колко хонг конкгци съм шортнал? А на всичкото отгоре - суапът е положителен при дълги USD/HKD.
1997 когато се пробваха да им сринат пега бая спекуланти яко изгоряха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента може би атакуват пега на хонг конгския долар. Днес се търгуваше в горната граница на допостимото отклонение. Нещо което не се е случвало отдавна.
Доста тъпа стратегия бих казал. В китай хората шортещи пазара имат навика да изчезват безследно. За да помагат на властите Пък то Хонг Конг си е част от Китай.
Ама Пи Джей беше прав като каза, че всъщност Хонконг трябваше да продаде Великобритания на Китай.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩото отчетът им е като стара булка да си сложи нови гащи. Ти кое ще гледаш?
Да - за девалвацията на мангизите с Косматият - може би си прав, макар Корея и Хонконг не мисля да са смъртоносно обвързани с Китай.
Просто Хонконг падна твърде ного на петгодишна база, а корейският пазар е изначално хахав... не че е фатално паднал, просто е хахав.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВ момента може би атакуват пега на хонг конгския долар. Днес се търгуваше в горната граница на допостимото отклонение. Нещо което не се е случвало отдавна.
Доста тъпа стратегия бих казал. В китай хората шортещи пазара имат навика да изчезват безследно. За да помагат на властите Пък то Хонг Конг си е част от Китай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКитай се държи повече от добре последните десетина дни. По-интересно е защо мишкуненето се пренесе към Хонконг... аре Япония по има потенциал за падане.
Кореецът вече се отказвам да го разбирам, там сякаш търгуват само циклофреници, като гледам графиките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКитай се държи повече от добре последните десетина дни. По-интересно е защо мишкуненето се пренесе към Хонконг... аре Япония по има потенциал за падане.
Кореецът вече се отказвам да го разбирам, там сякаш търгуват само циклофреници, като гледам графиките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо любимият на нозина туканка Нетфликс така се струполяса: нали уж - добър отчет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАааа, бъркаш! Днес бях - положителен, негативен, положителен и сега съм неутрален. Чакам Китай. Чакам и Григор Димитров къде 4-5 сутринта, затова и Китай ще "намаже" от моето внимание.
П.П. И как така, ако си негативен - никога не печелиш?! Нали си чувал за късите позиции?
Кореецът вече се отказвам да го разбирам, там сякаш търгуват само циклофреници, като гледам графиките.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАааа, бъркаш! Днес бях - положителен, негативен, положителен и сега съм неутрален. Чакам Китай. Чакам и Григор Димитров къде 4-5 сутринта, затова и Китай ще "намаже" от моето внимание.
П.П. И как така, ако си негативен - никога не печелиш?! Нали си чувал за късите позиции?
Аз съм си играл да изследвам разни стратегии на хедж фондове с къс профил - ами и те не са изцяло къси. Масово са дълги на СП 500 и замеат някакъв процент къси позиции на отделни компании - доста много компании така че да могат да направят диверсифициран портфейл. И дори и те не се справят кой знае колко блестящо. но предполагам че имат достатъчно клиенти които искат актив некорелиран с пазара.
Коментар
Коментар