IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
    2+2=5-1
    A. Kostolany
    Та според мен много добре правите, че спекулирате с малки суми и редовно.
    Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
    Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
    Та загубата за мен е хубаво, защото ме сваля на земята.
    Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.
    Аз мислих, че този етап съм го минал отдавна, но май трябваше да го преповторя този урок

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Добре дошъл на тъмната страна
      The power of the Dark Side

Така е, който не слуша Йода и се поддава на гнева и страха - губи

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Според мен 10 не е за закриване а за откриване ....
        Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...
        Дори и да отиде на 12 днес няма да ме е яд. Принципно не трябваше да се занимавам с неща като ДБ.

Коментар

Винаги така се получава - виждам ги нещата ама нема кеш ...
          А кога има се набия някъде и нулирам всичката печалба ...
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
            Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
            2+2=5-1
            A. Kostolany
            Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
            Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
            Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.
            "You have to lose money to know how to make money!"
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Продадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ

ДБ е абсолютна рулетка.
              Чак сега ли го разбра.

Коментар

• Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
                2+2=5-1
                A. Kostolany
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

то сигурно и за леман така са мислели
                  destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

ДБ е абсолютна рулетка.
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Алоооо Коруда...

Алоооо Коруда...кво стана с десетгодишните бе?

Не виждаш ли че трябва да продаваш?))

Сега ще бъде голям цирк кат почне да продава...а що не е почнал?) Нали обеща да са нула?

Мазало...ще продава десетгодишни боднове...няма да купува никей...почти му свършиха парите до края на годината. Никой няма представа кво ще стане с тези експерименти кат финал.

Коментар

• Все едно

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

ДБ е абсолютна рулетка.
                        Все едно пазара не е.

Коментар

ДБ е абсолютна рулетка.
                          Добре дошъл на тъмната страна

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            стига си се вайкал бе нищо му нема днеска са нагоре и го продай там, нема си на минус ....
                            И кво мърмориш нали го купи на 10 кинта я глей са колко е ?!? Даже и днеска ше са нагоре мисля .....

http://en.boerse-frankfurt.de/stock/Deutsche_Bank-share

Bid
                            11.010
                            Ask
                            11.046
                            for 2,000
                            units for 2,800
                            units
                            Change from Prev. Day 0.15 EUR / 1.41%

ДБ е абсолютна рулетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                              само да знаеш...колко други шийтове има)) които не са много известни и не ща много да ги коментирам по обективни причини)

Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.
                              A little known fact about Isaac Newton is that he lost $2.72 million USD in today's money due to speculation in The South Sea Company stock in the 1720s. As a result of this crisis, he stated "I can calculate the motions of heavenly bodies, but not the madness of people."
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• само да знаеш...

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                                Шизофренията на този т.нар. "пазар" е пълна. От няколко месеца вече е така, ама тук почваме да стигаме връхна точка. Не може да очакваш банки да фалират, а примерно фейсбука, чийто бизнес реално е цикличен, ама някои хора ще го осъзнаят по трудния начин, да е надут до пръсване. Ама хайде, то това даже не е и добър пример, те поне не са се заринали в дългове. Където и да погледнеш, се виждат някви шитове, на ПЕ 30 примерно и яко дългове до дупка.
                                Или банките са ок (без ДБ) и трябва да отскочат от тези нива доволно нагоре, или другите избушеняци трябва да отидат където им е мястото. Няма как и двете да са верни.
                                само да знаеш...колко други шийтове има)) които не са много известни и не ща много да ги коментирам по обективни причини)

Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.

Коментар

Working...
                                X