Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеДобре дошъл на тъмната страна
Така е, който не слуша Йода и се поддава на гнева и страха - губи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен 10 не е за закриване а за откриване ....
Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеСпоред мен 10 не е за закриване а за откриване ....
Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...
А кога има се набия някъде и нулирам всичката печалба ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНай-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
2+2=5-1
A. Kostolany
Та според мен много добре правите, че спекулирате с малки суми и редовно.
Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
Та загубата за мен е хубаво, защото ме сваля на земята.
Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПродадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ
ДБ е абсолютна рулетка.
Коментар
-
Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата.
2+2=5-1
A. Kostolany
Та според мен много добре правите, че спекулирате с малки суми и редовно.
Това за мен са безценни уроци. Които колкото и пари да дам на Ники и колкото и пъти да ми ги обясни тези неща, съм сигурен че няма да ги науча от него
Преди години бях отворил една сметка с 10к евро. То голямо търгуване беше. Спекулирах с всякакви избушеняци с ливъридж 3:1 -комерца, нокия и всякакви други такива. Та резултата беше, че за няма и година сметката отиде над 40к. Толкова си повярвах, че започнах да се хваля наляво и надясно колко е лесно да се правят пари и от спекула и вече смятах да вкарвам големи пари в такъв тип търговия. Общо взето принципите ми бяха свързани с печатането на пари и други такива по радикални новини, но задължително позициите откривах СЛЕД новината а не да залагам на някакви вероятности. Накратко накря така се уших с банка Снатандер, че се върнах за един ден там от където бях започнал. Не помня точни цифри, ама бях я взел на около 5 и на 4 закрих а тя после си отиде на 7 ама кей файда За парите не че не ме заболя, обаче сто пъти повече ме заболя за труда който бях хвърлил.
Та загубата за мен е хубаво, защото ме сваля на земята.
Това как може да се обясни? Ми не може с никакви уроци да се научи. Просто трябва да си го изживее човек.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПродадох точно на 10, глътнах малко вода и точка с ДБ
ДБ е абсолютна рулетка.
Както и написах вчера - сигурно беше, че ще тества 10 ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Алоооо Коруда...
Алоооо Коруда...кво стана с десетгодишните бе?
Не виждаш ли че трябва да продаваш?))
Сега ще бъде голям цирк кат почне да продава...а що не е почнал?) Нали обеща да са нула?
Мазало...ще продава десетгодишни боднове...няма да купува никей...почти му свършиха парите до края на годината. Никой няма представа кво ще стане с тези експерименти кат финал.
Коментар
-
Все едно
ДБ е абсолютна рулетка.
Коментар
-
ДБ е абсолютна рулетка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениестига си се вайкал бе нищо му нема днеска са нагоре и го продай там, нема си на минус ....
И кво мърмориш нали го купи на 10 кинта я глей са колко е ?!? Даже и днеска ше са нагоре мисля .....
http://en.boerse-frankfurt.de/stock/Deutsche_Bank-share
Bid
11.010
Ask
11.046
for 2,000
units for 2,800
units
Change from Prev. Day 0.15 EUR / 1.41%
ДБ е абсолютна рулетка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениесамо да знаеш...колко други шийтове има)) които не са много известни и не ща много да ги коментирам по обективни причини)
Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
само да знаеш...
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеШизофренията на този т.нар. "пазар" е пълна. От няколко месеца вече е така, ама тук почваме да стигаме връхна точка. Не може да очакваш банки да фалират, а примерно фейсбука, чийто бизнес реално е цикличен, ама някои хора ще го осъзнаят по трудния начин, да е надут до пръсване. Ама хайде, то това даже не е и добър пример, те поне не са се заринали в дългове. Където и да погледнеш, се виждат някви шитове, на ПЕ 30 примерно и яко дългове до дупка.
Или банките са ок (без ДБ) и трябва да отскочат от тези нива доволно нагоре, или другите избушеняци трябва да отидат където им е мястото. Няма как и двете да са верни.
Както става, дадена компания да е "оценена" от "пазара" на 1,5 милиярда а да прави ОБОРОТ от както е създадена по 100 милиона на година и да бачка на загуба до момента и да е нараснала за 5 месеца със 50 % - по подобен начин става и със популярните компаниии само че с много повече пари.
Коментар
Коментар