IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз в личния си акаунт съм къс на индекси

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Що, аз съм нетно къс на индекси, къс на злато и къс при лихвите. И между другото съм нетно дълъг в еврови активи - но това е по-скоро случайност. Първите три се връзва прекрасно да се движат в тази посока. Странно би било ако лихвите скачат и златото скача. също както ако лихвите растят, и акциите също растят - поне при настоящия ръст на печалби - или по-скоро спад на печалбите.
    И аз в личния си акаунт съм къс на индекси и на някой компании. И малко дълъг но личния ми акаунт вече не ми е толкова интересен

Коментар

• Ние не можем да си позволим лукса да си губим времето

Аз не съм дейтрейдър, държа неща с месеци и години - и риска в германските ми се струва доста по-висок от риска в американските - при положение че ЕЦБ още купува.
      Ние не можем да си позволим лукса да си губим времето да чакаме с години.

Въпреки че днес до като уцели посоката компютъра изгубихме малко кинти които почти сме си ги върнали вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        То логика винаги можеш да намериш...във всичко. Но постфактум.
        Що, аз съм нетно къс на индекси, къс на злато и къс при лихвите. И между другото съм нетно дълъг в еврови активи - но това е по-скоро случайност. Първите три се връзва прекрасно да се движат в тази посока. Странно би било ако лихвите скачат и златото скача. също както ако лихвите растят, и акциите също растят - поне при настоящия ръст на печалби - или по-скоро спад на печалбите.

Коментар

• Алготимите показват че е нарушен тренда

Алготимите показват че е нарушен тренда и ще стане "страшно" след 213.4

Коментар

фютчерси ZB и ZN но германските за значително повече
            Аз не съм дейтрейдър, държа неща с месеци и години - и риска в германските ми се струва доста по-висок от риска в американските - при положение че ЕЦБ още купува.

Коментар

• То логика

А на мен всичките движения днес ми се струват напълно логични - освен лекото поскъпване на еврото - което бе донякъде изненада.
              То логика винаги можеш да намериш...във всичко. Но постфактум.

Коментар

• Ааа и ние имаме

И мойте къси американски облигации се движат доста добре
                фютчерси ZB и ZN но германските за значително повече

Коментар

Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?

Всеки ден се играе различно нещо.

Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.

Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %
                  А на мен всичките движения днес ми се струват напълно логични - освен лекото поскъпване на еврото - което бе донякъде изненада.

Коментар

• Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?

Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                    Златцето се засили надолу ....а индексите го следват-кой ли сбърка посоката?
                    Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?

Всеки ден се играе различно нещо.

Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.

Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %

Коментар

Равен,кола ми за 10 годишните германски излиза добре ))
                      И мойте къси американски облигации се движат доста добре

Коментар

• Равен,

Лихвите - само дето не са я сбъркали
                        Равен,кола ми за 10 годишните германски излиза добре ))

Коментар

• Какви са тия телефони от гугъл,сега да не вземе да фалира епъл...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            нефта
                            Лихвите - само дето не са я сбъркали

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              Златцето се засили надолу ....а индексите го следват-кой ли сбърка посоката?
                              нефта

Коментар

• Златцето се засили надолу ....а индексите го следват-кой ли сбърка посоката?
                                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Working...
                                X