IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    медиите говорят за 12 наше време...
    uk time 23:00 = bg 01:00

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      E, баш луд не - ала да купуваш на 5-6% от върха (при маркет топ) щедро оценен мамут на 160Б кап при последните фази на вече 8г бул маркет - и за мен е трудно смилаем такъв начин на инвестиране, пък бил той и много дългосрочен.
      Ако се търси растеж - защо например това а не целген, с 1/3 е по евтин при много по добър проектиран растеж.
      Като удари следващата криза познай новата кухня къде ще иде като приоритет, а за илачи - няма начин.
      Не е ясно обаче кога ще дойде кризата. Може да не дойде и тази и следващата, че и по-следващата година. Това едно. А после не ясно дали ще е тежка и дълбока и колко ще паднат акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
        Някой разбира ли tiered комисионните на IB?
        Сега правих разни ексели, смятах чудесии и излиза че дори най-ниският tier е по-изгоден от fixed, а по-високите са по-изгодни.
        айде първата ми сделка с tiered комисионни се изпълни - комисионна $0.34, вместо $1.
        Като да смениш ДВГ с електричка, your mileage can vary...

Коментар

• Първите резултати ще са налични 06.00-07.00 бълг време
          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            23 00
            медиите говорят за 12 наше време...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              В колко приключва референдума?
              23 00

Коментар

• В колко приключва референдума?

Коментар

• Айде "Брекзита" днес, Хиларито Ноември, бабата да вдига през Декември, или пък догодина, и всички да прекараме една топла Коледа с пълни джобове

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                    zатворих zлатото. оствам вси4ко zа лонг.

даимлер направо хвар4и, бунд а ме е на плус, комерzа по4ти, паунда ми е достна напред...
                    burn bitches

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
                      E, баш луд не - ала да купуваш на 5-6% от върха (при маркет топ) щедро оценен мамут на 160Б кап при последните фази на вече 8г бул маркет - и за мен е трудно смилаем такъв начин на инвестиране, пък бил той и много дългосрочен.
                      Ако се търси растеж - защо например това а не целген, с 1/3 е по евтин при много по добър проектиран растеж.
                      Като удари следващата криза познай новата кухня къде ще иде като приоритет, а за илачи - няма начин.

Коментар

Се замисли
                        позицията ми е малка,и чисто спекулативна, с оглед на движението на инструмента,без да влагам фундамент.

Благодаря за съвета
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                          ти на колко си ги купил. абе мой още малко и късите ни на дакс30 от преди няколко години ще ни излязат на нулата , че що да не спечелим.
                          дакса отдавна го махнах
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

не ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
                            Да не прибързваме за CMG и EXPE.

Пък да не говорим за HD. HD са за вечно държане.

Коментар

Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
                              Вярно, разни хора, разни идеали.

Според мене е лудост да мислиш, че късите са абсолютно сигурна работа и да се набухваш все повече с къси.

Коментар

не ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.

като се точиш 3 години що не го взе на 110
                                Да, защо не го взех на 100, защо не го взех на 90, защо не го взех на 80... Можеше и на 75 да го взема...

Коментар

Working...
                                X