Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе Батя какво толкова те изкушава ?
Основното ми занимание си генерира постоянен поток от кеш, не кои знае колко голям но редовен , но нищо не ми грабва окото
На тия цени много акции ми харесват. А дори такива дето са ми донесли 100%, знам че още много могат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНад 100% в БГ акции... скоро май ще ги направя 150-160%... кво да правя като ме изкушават
Основното ми занимание си генерира постоянен поток от кеш, не кои знае колко голям но редовен , но нищо не ми грабва окотоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНад 100% в БГ акции... скоро май ще ги направя 150-160%... кво да правя като ме изкушават
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение100% Кешец, но се облизвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеИмпе, какви са тези ЕЛМАЗИ? Диаманти ли имаш предвид, и как ги оценяваш (покупна цена?). Със здраве и успех ти желая!
Впрочем не съм отчен още някои неща в колелцето - напримерно нелоши непублични акции.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака мисля: по-точно -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТермитов:
изброените метали са точно под формата на нумизматика... да не мислиш, че трупам някакви просташки кюлчета?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака мисля: по-точно -
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА пазарът - защо да дръпне двойно? Не виждам никакви перспективи за туй - в Европа, камо ли туканка.
Може да дръпне и четворно: но ако стана Дуче - а ако тръгна да ставам - ще преструктурирам.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТо и Азис е популярен но не ми казвай че го имаш и негоМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПазарът има нужда от съживяване и повече силни играчи, а и фондовете инвестират повече навън.
Каква е файдата елмазите да са популярни, ако самият ти имаш елмази?Life won't wait for you.
Коментар
Коментар