Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВидях 666бр. купува и си викам това е нашия тигър - насочил се е към капиталови акцииМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБраво - защо браво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениее как така, защо продаде, а сега за къде без адсиц ??
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз съм 100% кеш на депозит в CORP, но мисля скоро пак да влизам в играта.
Време ли е за нови инвестиции на родната борса?
Чудя се коя ли точно акция ще расте като гъба през есента...
Корп - половин България вече е против
Какво казваш с тоя анализ в крайна сметка? Какво да купуване компании от Софикс, ама кои АТЕРА, БТХ, КАО?
Жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА - това ли? Аз не си купувам такива неща.
или пък за това още не си забогатял - кой знае?
Жив и здрав!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениедоживях да кажа "браво" бе импе !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВреме е да се прекъстиш на "златна греда"
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениедоживях да кажа "браво" бе импе !!!
Дори и да те е гнус от дадена артия ( а има и доста по гнусни от инса) - нищо не ти пречи да направиш малко пари и от такива.
Колкото и стриктно да следваш дадена система на такъв скучен пазар като нашия се ще се намерят 2-3% за спекулка...малко адреналинче
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнениеСинергон топливо и меком
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеАз съм 100% кеш на депозит в CORP, но мисля скоро пак да влизам в играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА - това ли? Аз не си купувам такива неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеИнс. ЕвроИнс.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
ivandavidov
Аз съм 100% кеш на депозит в CORP, но мисля скоро пак да влизам в играта.
Коментар
Коментар