Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса
п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довиждане
Въпрос за много пари .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИмпе ти ли купи Инс?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАми.....като цяло си мисля,че ХИМ ще е нагоре,ако Продавачът действа така ,без да събаря цената.Но докога ще му издържат нервите....Като цяло виждам за нагоре,но може да се повтори миналогодишния сценарий.Естествено покрай него и ЦКБ....Следя ПИБ ...но не мога да дам мнение.Стара планина ,мисля,че ще задържи тези нива,може и леко надолу....Софарма ми е интересна...Изкарах лев там последните месеци...превърна се в спекулантска акция...Но внимавай там....много спекуланти накупиха на ниски нива,спре ли подкрепата от майката....
Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....
Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.
Не е препоръка за покупко-продажба
Портфейл няма да казвам
И аз съм оптимист , но не смятам че АТЕРА и БТХ държат Софикс - да те го вдигнаха, но сега поемат други
СФАРМ ще купува още 3 години - което е адски много кеш за пазара, а и ако новите в Доверие решат да продават ще видим хубави нива за влизане в страхотна компания. Стара Планина тъкмо и се облизах и тя взе та се вдигна!
Успех!
п.с. то и аз показах портфейл ама вече е различен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеза които следиш и прецениш да споделиш, за Софикс, за тенденциите и т.н.
Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....
Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.
Не е препоръка за покупко-продажба
Портфейл няма да казвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЗа кои акции ме питаш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОооооооо свате!
Как ги виждаш нещата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеТук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно
Как ги виждаш нещата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХм ще видим.
Скоро ще покажа портфейл.
Успех на всички!
Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
Коментар
-
Мисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса
п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довижданеLast edited by tony1975; 02.08.2013, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМай следваш стъпките на Батя Хим предполагам
Скоро ще покажа портфейл.
Успех на всички!
Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДнес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТо и Софиксов изкара пари от.
Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....
Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.
Коментар
Коментар