IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Какво е Инс?
    Инс. ЕвроИнс.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Мисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса

п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довиждане
      Помня 2007 в тоя форум имаше една култува тема......Коя ще е новата ракета ?
      Въпрос за много пари .....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Импе ти ли купи Инс?
        Какво е Инс?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Ами.....като цяло си мисля,че ХИМ ще е нагоре,ако Продавачът действа така ,без да събаря цената.Но докога ще му издържат нервите....Като цяло виждам за нагоре,но може да се повтори миналогодишния сценарий.Естествено покрай него и ЦКБ....Следя ПИБ ...но не мога да дам мнение.Стара планина ,мисля,че ще задържи тези нива,може и леко надолу....Софарма ми е интересна...Изкарах лев там последните месеци...превърна се в спекулантска акция...Но внимавай там....много спекуланти накупиха на ниски нива,спре ли подкрепата от майката....
          Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....

Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.

Не е препоръка за покупко-продажба
          Портфейл няма да казвам
          благодаря за мнението ти!
          И аз съм оптимист , но не смятам че АТЕРА и БТХ държат Софикс - да те го вдигнаха, но сега поемат други
          СФАРМ ще купува още 3 години - което е адски много кеш за пазара, а и ако новите в Доверие решат да продават ще видим хубави нива за влизане в страхотна компания. Стара Планина тъкмо и се облизах и тя взе та се вдигна!
          Успех!

п.с. то и аз показах портфейл ама вече е различен

Коментар

за които следиш и прецениш да споделиш, за Софикс, за тенденциите и т.н.
            Ами.....като цяло си мисля,че ХИМ ще е нагоре,ако Продавачът действа така ,без да събаря цената.Но докога ще му издържат нервите....Като цяло виждам за нагоре,но може да се повтори миналогодишния сценарий.Естествено покрай него и ЦКБ....Следя ПИБ ...но не мога да дам мнение.Стара планина ,мисля,че ще задържи тези нива,може и леко надолу....Софарма ми е интересна...Изкарах лев там последните месеци...превърна се в спекулантска акция...Но внимавай там....много спекуланти накупиха на ниски нива,спре ли подкрепата от майката....
            Атерата я гледам,но не ми е интересна...пенсионерска работа е там....

Софикс като цяло е за нагоре ....докато Атера и Табака го държат.

Не е препоръка за покупко-продажба
            Портфейл няма да казвам

Коментар

Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
              ...
              По-добре късно, отколкото още по-късно!

Коментар

За кои акции ме питаш....
                за които следиш и прецениш да споделиш, за Софикс, за тенденциите и т.н.

Коментар

Оооооооо свате!
                  Как ги виждаш нещата?
                  За кои акции ме питаш....

Коментар

Тук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно
                    Оооооооо свате!
                    Как ги виждаш нещата?

Коментар

Хм ще видим.
                      Скоро ще покажа портфейл.
                      Успех на всички!
                      Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?
                      Тук е ,тук е....Не се намесвам в разговорите .....иначе си чета редовно

Коментар

• Мисля си че някои от акциите във Софикс дадоха каквото можаха за първоначалния ръст на индекса и едва ли ще могат да удвоят скоро дори и софикс да стигне 800-900 няма да е благодарение на тях, защото не виждам как АТЕРА, М+С ще удвоят например - напротив те ще почнат да тежат ,а най-вероятно сега други ще поведат индекса, как мислите? До сега ръста се дължеше на АТЕРА, БТХ, после БРЕФ и СФАРМ, после и М+С и Албена се включиха че и достигнаха едни нива не чак толкова далеч колкото другите от върха, а кои са следващите - мисля че това трябва да е въпроса

п.с. И КАО разбира се също достигна върха си за БФБ и ще му пожелаем довиждане
                        Last edited by tony1975; 02.08.2013, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Май следваш стъпките на Батя Хим предполагам
                          Хм ще видим.
                          Скоро ще покажа портфейл.
                          Успех на всички!
                          Абе къде е сватя Бобан - не е писал отдавна?

Коментар

Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
                            Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!
                            Май следваш стъпките на Батя Хим предполагам

Коментар

• Днес продадох два адсиц-а и реших да преместя паричките в акции които имат възможност за по-голям ръст според мен
                              Успех на всички и дано смъкването на запад не ни повлече и нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                То и Софиксов изкара пари от.

Ама да правиш врътки с химковиците, бе все едно да играеш на Петър - у който остане чернюто накраят - отива при Любо Пенев....

Аз още като малък не обичах да играя на Петър - затуй купувам акции, които бих могъл да шитна, без да рева с кръвави сълзи.
                                Импе ти ли купи Инс?

Коментар

Working...
                                X