IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Вчера бях на пазар, пак няма кеш пичове
      Не е съвсем без хич да е, ама е в гущери и не за тук.

Към днешна дата :

48 % - Дивидентни - Атера, Хим(прив.), Бреф, Жаби и СФТРД, както и малко СФИ
      33 % - Нисе - 21 артии (главно нефтени и развиващи се пазари на годишни дъна)
      18.5 % - Други на БФБ - не са много като %, ама съм ги усреднил повечето доста добре и са на нива да си ми дадат дабъл до 1 макс.2 годинки...да чукаме на дърво.
      Хим (об.), Агрия, Биовет, Неохим, Хес, ЦКБ, Фазер, Севто, Емка, малки бройки Газ и Актив.

Коментар

• Е ти наскоро май казваше че си изцяло в кеш, кога успя пак да напълниш...бързо ги въртиш
        И наистина си прав - на тия нива да влизаш ( с малки изключения главно от тим групата) - освен за спекула за друго не става борсата ни.
        Успех с ликвидността.....че мам си джейс е
        Не е така. Казах че кешът ми беше малко над 50%. Между другото имам и други 5 позиции, ама те са между 0.5% и 1% и затова не съм ги казал
        Last edited by SOFIX; 03.09.2013, 15:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко
          За Фазера промяната май не става толкова бързо в тия времена Зависи пак цифрата зад процента каква е - ама ти си стар борсов играч и едва ли е малка.

Иначе добър портфейл. Трябва да взема да направя една графика и на моя, да я пусна тия дни.

Коментар

• [QUOTE=SOFIX;1059498582]Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Е ти наскоро май казваше че си изцяло в кеш, кога успя пак да напълниш...бързо ги въртиш
            И наистина си прав - на тия нива да влизаш ( с малки изключения главно от тим групата) - освен за спекула за друго не става борсата ни.
            Успех с ликвидността.....че мам си джейс е

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Портфейла убав, но дупката в средата много голяма.....

Коментар

• Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                  А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
                  Успех

Твоят дънер го отрязъх през 2011г. с +4600 е имфото в портфейла , и за сега фелиз от него не искам и да видя , с тия дивиденти от по 3 или 5 стинки !

Коментар

• CENHL 20,04%
                    EMKA 14,55%
                    ATERA 25,76%
                    CHIM 13,97%
                    MONBAT 25,62%

Ето и моя)
                    мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Що така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !
                      А защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
                      Успех

Коментар

• Що така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                          Унифарм 10%
                          СФимоти 5%
                          Алкомет 8%
                          Ланд 8%
                          Евроинс 7%
                          Хим 7%
                          Атера 14%
                          АИХ 10%
                          Бреф 10%
                          Сфарм 5%

Кеш 15тина%
                          Нелош портфейл, Стъпков.

Пипбелов - напротив - аз обичам 666 - знаеш.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
                            Би ли споделил - може и на лични.
                            Когато трябваше се циганих за някакви стотинки.Сега вече е късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                              Унифарм 10%
                              СФимоти 5%
                              Алкомет 8%
                              Ланд 8%
                              Евроинс 7%
                              Хим 7%
                              Атера 14%
                              АИХ 10%
                              Бреф 10%
                              Сфарм 5%

Кеш 15тина%
                              браво!
                              това горе-долу е портфейла към който и аз съм се насочил
                              Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
                              Би ли споделил - може и на лични.
                              Last edited by tony1975; 05.08.2013, 07:14.

Коментар

• Унифарм 10%
                                СФимоти 5%
                                Алкомет 8%
                                Ланд 8%
                                Евроинс 7%
                                Хим 7%
                                Атера 14%
                                АИХ 10%
                                Бреф 10%
                                Сфарм 5%

Кеш 15тина%