IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    въпрос на избор!
    Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!
    Не като шампоан.

Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.

Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.

Усмивков: така е - но - виж по-горе.

Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Имал пенсионен фонд и махнал ли? Що?
      Вероятно ,щото "Казва ли ти някой ще има ли утре"!....и със сигурност съществуват поне 100 начина, поне 100 пъти по-добри за старческа осигуровка!
      Е,ли така?!

Коментар

Да: депефенце - полезно.
        въпрос на избор!
        Ти рекламираш продукт все пак, като шампоан за бухнала коса!!!

Коментар

щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!
          Да: депефенце - полезно.

Коментар

Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
            То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.
            щом казваш, може пак да си направя след време - за сега съм аут!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Ами така както си го направил колелцето става малко излишно
              Да - ама с колелце е по-нагледно и по-секси.

Тони - доброволното пенсионно е неприкосновено и несеквестируемо, служи за намаляване на данъците и 4% входящо такса - ного - може и 2%.
              То само за данъчни облекчения да си го имаш - диверсификацията едно на ръка.

Коментар

Е, че каква разлика, Софиксов?
                Ами така както си го направил колелцето става малко излишно

Коментар

Имах доброволно пенсионно, и реших сам да си ги управлявам - не ми е толкова висока таксата: 4% на входа и всяка година 10% от печалбата, ама си викам - няма забогатял от ПФ, а и ако комунетата решат да вдигнат данъка 2014или 2015-та и ще ми дръпнат поне 20% вместо сегашните 10, които дължа на държавата

Коментар

аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а

Коментар

• Е, че каква разлика, Софиксов?

Коментар

• аз си ликвидирах ДПО-то и с него си боцнах двата ЕТФ-а

Коментар

Така мисля: по-точно -

Ама сложи процентите на самото колелце

Коментар

• Така мисля: по-точно -

Коментар

• Опа - пропуснах още две работи към инвестициите - ще добавя.

Коментар

Реших да си направя подробен портфейл на сичкото инвестиции - и ето какво излезе:

Тони - прав си донякъде - но и двете компании са толкова добри, че пак са едни от най-добрите на пазарът. Жабокът - от спадът на печалбата патят само простите акции, които остават без дивидент, макар че в компанията има и бая сухо. Ако развият бизнесът си чрез емисията облизвации, супер, дори и хич да не дръпнат - пак имат достатъчно да плащат дивидентите и лихвите по облизвациите.
                                Атерката - въпреки спадът, дивидентът и догодина ще е добър - а и не са разпродали толкова ного - пак им остават към 240 000 декара.

А пазарът - защо да дръпне двойно? Не виждам никакви перспективи за туй - в Европа, камо ли туканка.

Може да дръпне и четворно: но ако стана Дуче - а ако тръгна да ставам - ще преструктурирам.

Направо ме кефиш как напредна с графиките !!!
                                Жив и здрав - не знам дали съм прав, просто изказвам теза и търся аргументи за противното, които да ми покажат слабите страни!

Жив и здрав!

п.с. много каманяк у вас бе, как го охраняваш

Коментар

Working...
                                X