Аз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Вчера бях на пазар, пак няма кеш пичове
Не е съвсем без хич да е, ама е в гущери и не за тук.
Към днешна дата :
48 % - Дивидентни - Атера, Хим(прив.), Бреф, Жаби и СФТРД, както и малко СФИ
33 % - Нисе - 21 артии (главно нефтени и развиващи се пазари на годишни дъна)
18.5 % - Други на БФБ - не са много като %, ама съм ги усреднил повечето доста добре и са на нива да си ми дадат дабъл до 1 макс.2 годинки...да чукаме на дърво.
Хим (об.), Агрия, Биовет, Неохим, Хес, ЦКБ, Фазер, Севто, Емка, малки бройки Газ и Актив.
Коментар
-
Е ти наскоро май казваше че си изцяло в кеш, кога успя пак да напълниш...бързо ги въртиш
И наистина си прав - на тия нива да влизаш ( с малки изключения главно от тим групата) - освен за спекула за друго не става борсата ни.
Успех с ликвидността.....че мам си джейс еLast edited by SOFIX; 03.09.2013, 15:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко
Иначе добър портфейл. Трябва да взема да направя една графика и на моя, да я пусна тия дни.
Коментар
-
[QUOTE=SOFIX;1059498582]Това е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко
Е ти наскоро май казваше че си изцяло в кеш, кога успя пак да напълниш...бързо ги въртиш
И наистина си прав - на тия нива да влизаш ( с малки изключения главно от тим групата) - освен за спекула за друго не става борсата ни.
Успех с ликвидността.....че мам си джейс е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова е към днешна дата. Понеже съм си спекулант мога да го променя доста бързичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеА защо - при мен грешката на растежа е около 12% с водещ дънер ALUM - егати гредата. От 7-8 месеца не мога да изплувам тука. Иначе малко ме притесняват общите нагласи за ръст при CHIM - да не се спечем колективно, в момента ми е около 30%.
Успех
Твоят дънер го отрязъх през 2011г. с +4600 е имфото в портфейла , и за сега фелиз от него не искам и да видя , с тия дивиденти от по 3 или 5 стинки !
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЩо така , никой не споменава за % на труповете в портфейла , при мен са над 8,6% спящите !
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеУнифарм 10%
СФимоти 5%
Алкомет 8%
Ланд 8%
Евроинс 7%
Хим 7%
Атера 14%
АИХ 10%
Бреф 10%
Сфарм 5%
Кеш 15тина%
Пипбелов - напротив - аз обичам 666 - знаеш.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
Би ли споделил - може и на лични.
Коментар
-
Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнениеУнифарм 10%
СФимоти 5%
Алкомет 8%
Ланд 8%
Евроинс 7%
Хим 7%
Атера 14%
АИХ 10%
Бреф 10%
Сфарм 5%
Кеш 15тина%
това горе-долу е портфейла към който и аз съм се насочил
Интересно защо Алкомет, а не нещо от групата на Стара планина?
Би ли споделил - може и на лични.Last edited by tony1975; 05.08.2013, 07:14.
Коментар
Коментар