If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо трябва да се дават пари за ДПФ и после това ДПФ да ти е конкурент за закупуването на акции от и без това малкия брой качествени компании?И си плащаш такси при това
Не мисля.
Ти ще ги прецакаш с 10%, а те тебе ( пропуснати ползи) - поне 200 %
Ако въобще вземеш пенсия.
Много добре е постъпил Тони.
И стига вече с тия ПФ пирамиди. Несериозно е, те са за ушевци, не за сериозната малобройна, но яка гвардия на БФБ.
Вижте какво става в Полша. Не искат да бъдат крадени хората вече.
Е - пропуснати - колко пропуснати.
Непирамиди - НОИ - пирамида.
Депефенцето е нещо уникално за обикновеният човек, който си мисли, че 4.8% лихвица в бамката е баси якото... то е ясно, че ний с вас можем да си докрваме и повече... то затуй пенсионното ми резенче в тортичката по-долу е толкова скромно.
Е - ПФ - по-доходоносни от елмазите напримерно - но пък елмазите стават за кефене.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Но ако си задръжиш сухото до пенсия във фондът - прецакваш ги.
Не мисля.
Ти ще ги прецакаш с 10%, а те тебе ( пропуснати ползи) - поне 200 %
Ако въобще вземеш пенсия.
Много добре е постъпил Тони.
И стига вече с тия ПФ пирамиди. Несериозно е, те са за ушевци, не за сериозната малобройна, но яка гвардия на БФБ.
Вижте какво става в Полша. Не искат да бъдат крадени хората вече.
Мене ми бухва косата като плащам данъци - а не като си ги намалявам.
Да - въпрос на избор но депефенца и човекозастраховки си имат плюсове, каквито други работи нямат.
Усмивков: така е - но - виж по-горе.
Най-сигерната осигуровка човек да не се мъчи на стари години - то е да пукне овреме - и ако има човекозастраховка да си прецака застрахователят.
Нямам нищо против ДПФ, самият аз сигурно имам такова преди теб - от 2004!
Бях набрал 5 цифрена сума и реших да я изтегля поради няколко причини:
1. Спрях да внасям и партидата ми спря да расте(грубо казано)
2. Смяна в собствеността на фондовете и използване на ср-та в тях за корпоративни и олигархични интереси
3. Нека пак да обясня за данъка. Внася човек и си спестява 10% плосък данък. Идват комунетата на власт или просто България съзрява и решаваме да махнем пропорционалното облагане за сметка на прогресивната скала. И така точно като ми потрябват паричките се оказва че съм спестил 10% от данъци, но ако в момента на теглене данъчната ставка е 30%, на всички е ясно къде отива печалбата ми.
4. И подчинените ми разбират от ДПО и дават акъл!
Коментар