Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Не баш маниак.
Но вярно е, че Любовното послание ми бе "тежка" акция (другата такава е Софарма) - с по-ниска от 10% дивидентна доходност. От друга страна на Жабокът намалява срокът на гарантираният дивидент - а и зарибен да си зема облизвации. Нормално е част от капиталът в акции да го прелея в облизвации - защото иначе компанията много ще ми натежи в портфейлът.
И защо - без намек за растеж и капиталова печалба? Такива са очаквани при групата Софарма - особено Трейдингът и Имотаджийското.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
То и аз дивидентен фен, ма Импа - определено маняк.
И си ги подрежда по тежест като го гледам според %-та доходност де чака.
И никакъв намек за растеж/капиталова, тотален консерватор
ПС По портфейла де готвя за другата година очаквам див.д-ст около 5.4 - 5.8 %...според зависи де.Last edited by pipbel; 07.09.2013, 15:40.
Коментар
-
А ето как бях пролетта:
Тони - чакам да паднат Любовните послания и Жабоците - та да си зема пак.
Ако не щат - ще си зема жабешки облизвации, имотаджийски и търговски софарми - може и някоя нова акция да си проимам. Има варианти и за двете развития на пазарът.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:
Настоящо положение на.
Спад ли чакаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:
Настоящо положение на.
Импе, като ти гледам портфейла трябва да те направят вице на Донев.Минимум.Life won't wait for you.
Коментар
-
Неговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:
Настоящо положение на.Last edited by Императорът; 07.09.2013, 14:30.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНеговата кожа српско-хъхряшка - тоя дето е измислил като напишеш в Екселът "6.30" (напримерно) - да ти излиза "30 юни" - ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ !!!!
Как да го махна това, мамка му - не понасям програми, които си мислят, че знаят по добре от мене, какво искам АЗ да напиша.
Иначе благодаря, наивников - справих се - но това проблем не мога да го реша - и друг път съм ругал тъпият Ексел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=pzSBKrV8C4c
Макар че май доста по трудно изглежда отколкото е в действителност
Как да го махна това, мамка му - не понасям програми, които си мислят, че знаят по добре от мене, какво искам АЗ да напиша.
Иначе благодаря, наивников - справих се - но това проблем не мога да го реша - и друг път съм ругал тъпият Ексел.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
Макар че май доста по трудно изглежда отколкото е в действителностLast edited by Наивник; 04.09.2013, 19:38.
Коментар
Коментар