IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение

Абе вие тук във форума ли живеете? Ми отидете да изпиете една две бирички навън Ето аз сега отивам на зъболекар и като се върна ще опъвам смукача
    Не туканка живеем: но аз сега си лекувам крачетата и гледам да не щъкам ного.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе вие тук във форума ли живеете? Ми отидете да изпиете една две бирички навън Ето аз сега отивам на зъболекар и като се върна ще опъвам смукача

Коментар

• Не баш маниак.

Но вярно е, че Любовното послание ми бе "тежка" акция (другата такава е Софарма) - с по-ниска от 10% дивидентна доходност. От друга страна на Жабокът намалява срокът на гарантираният дивидент - а и зарибен да си зема облизвации. Нормално е част от капиталът в акции да го прелея в облизвации - защото иначе компанията много ще ми натежи в портфейлът.

И защо - без намек за растеж и капиталова печалба? Такива са очаквани при групата Софарма - особено Трейдингът и Имотаджийското.

Коментар

• То и аз дивидентен фен, ма Импа - определено маняк.
          И си ги подрежда по тежест като го гледам според %-та доходност де чака.
          И никакъв намек за растеж/капиталова, тотален консерватор

ПС По портфейла де готвя за другата година очаквам див.д-ст около 5.4 - 5.8 %...според зависи де.
          Last edited by pipbel; 07.09.2013, 15:40.

Коментар

• А ето как бях пролетта:

Тони - чакам да паднат Любовните послания и Жабоците - та да си зема пак.

Ако не щат - ще си зема жабешки облизвации, имотаджийски и търговски софарми - може и някоя нова акция да си проимам. Има варианти и за двете развития на пазарът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Неговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:

Настоящо положение на.
              Импе - много кеш!!!
              Спад ли чакаш?

Коментар

• Моят не умее: значи е старогръцки.

Що: вице на Донев? В неговите компании имам само почти 27%. Някои колеги сигур имат 80-90%.

Коментар

Неговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:

Настоящо положение на.
                  Умее, умее.
                  Импе, като ти гледам портфейла трябва да те направят вице на Донев.Минимум.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Неговата кожа српска - изпотих 18 пъти - а просташкият Ексел не умее да смята десети от процентът. Това сигурно е древногръцки Ексел, дето мисли, че на светът има само цели числа. Ето все пак едно картинка - проценти - закръглени към цяло число:

Настоящо положение на.
                    Last edited by Императорът; 07.09.2013, 14:30.

Коментар

• Благодаря: ще опитам това.

Коментар

Неговата кожа српско-хъхряшка - тоя дето е измислил като напишеш в Екселът "6.30" (напримерно) - да ти излиза "30 юни" - ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ !!!!

Как да го махна това, мамка му - не понасям програми, които си мислят, че знаят по добре от мене, какво искам АЗ да напиша.

Иначе благодаря, наивников - справих се - но това проблем не мога да го реша - и друг път съм ругал тъпият Ексел.
                        Кликваш с десния бутон върху клетката, даваш формат сел избираш дженерал или намбър, очевидно в момента ти е на дата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          http://www.youtube.com/watch?v=pzSBKrV8C4c

Макар че май доста по трудно изглежда отколкото е в действителност
                          Неговата кожа српско-хъхряшка - тоя дето е измислил като напишеш в Екселът "6.30" (напримерно) - да ти излиза "30 юни" - ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ !!!!

Как да го махна това, мамка му - не понасям програми, които си мислят, че знаят по добре от мене, какво искам АЗ да напиша.

Иначе благодаря, наивников - справих се - но това проблем не мога да го реша - и друг път съм ругал тъпият Ексел.

Коментар

• Не слуша бе, неговата кожа.

Наивников - ще погледна - благодаря отново

Коментар

Аз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
                              Ексела ли не те слуша?

Коментар

Аз така и не можах да се науча да рисувам колелца с проценти.
                                http://www.youtube.com/watch?v=pzSBKrV8C4c

Макар че май доста по трудно изглежда отколкото е в действителност
                                Last edited by Наивник; 04.09.2013, 19:38.

Коментар

Working...
                                X