IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Би било ного самохвално това. Освен това - тая тема ногократно би потънала в небитието, ако не я качвах нагоре.

Защо: постовете ми ни най-малко не се отклоняват от темата? Освен туй обещах на някои хора туканка да давам подробен отчет за дивидентната ми доходност - с колелца, колчета и т.н.
    Батя е прав .... макар и не съвсем, защото ти не само собствена тема трябва да имаш а направо книга да напишеш .... ... как да търгуваме и никога да не губим
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Импе, не се сърди ама ти направо е** мама** на хубавата тема!
      Направи си една тема - "Императорски портфейл и дивиденти" и пиши там бе човек!
      Би било ного самохвално това. Освен това - тая тема ногократно би потънала в небитието, ако не я качвах нагоре.

Защо: постовете ми ни най-малко не се отклоняват от темата? Освен туй обещах на някои хора туканка да давам подробен отчет за дивидентната ми доходност - с колелца, колчета и т.н.
      Last edited by Императорът; 10.04.2017, 22:50.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, не се сърди ама ти направо е** мама** на хубавата тема!
        Направи си една тема - "Императорски портфейл и дивиденти" и пиши там бе човек!

Коментар

• С малко на майтап пусната поръчка, чопнах още малко Ford. Доволен от това.

Коментар

• Дивидент от HSBC - пъкнал.

0.194 на акция.

Обичам HSBC.
            Last edited by Императорът; 10.04.2017, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Импов ще има ли добра сумичка за Плис- плис тази година
              Плис-плис от Жабата. Защото все пък на жабите това им е обичайно занимание - в блатото.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение

Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано
                Е: купих си символично за фукня 15-а година. Още не бях ного ориентиран за данъци и т.н. Неслучайно вече търся дивидентна доходност над 5% и от чуждите компании, за някой ного-ного стратегически съм склонен да сваля и до например 4%. Именно затуй в САЩ си оставих само Coca cola и Ford, защото са малко по-читави дивидентно - другите, които следя там са засега само J&J, P&G и Pfizer, ама настоящите им цени не ме устройват.

Впрочем количките и фордчетата са ми малко и не ми тежат почти никак в портфейлът, за да ги бягам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Дивидент от Coca cola - тоже: пъкнал.

Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано

Коментар

• Импов ще има ли добра сумичка за Плис- плис тази година

Коментар

• Дивидент от Coca cola - тоже: пъкнал.

Коментар

• Хъх: забравих да спомена - дивидент от Daimler - получен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

И кво правиш на борсата, след като не търсиш доходност???
                          еми пиша във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
                            да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има
                            И кво правиш на борсата, след като не търсиш доходност???
                            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Е, явно купонът при ВР - еднократен бе - пъкнал ми дивидент - 9.5 евроцента на акция - тоест около колкото би трябвало да бъде.

Коментар

• през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
                                да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има

Коментар

Working...
                                X