If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Би било ного самохвално това. Освен това - тая тема ногократно би потънала в небитието, ако не я качвах нагоре.
Защо: постовете ми ни най-малко не се отклоняват от темата? Освен туй обещах на някои хора туканка да давам подробен отчет за дивидентната ми доходност - с колелца, колчета и т.н.
Батя е прав .... макар и не съвсем, защото ти не само собствена тема трябва да имаш а направо книга да напишеш .... ... как да търгуваме и никога да не губим
Импе, не се сърди ама ти направо е** мама** на хубавата тема!
Направи си една тема - "Императорски портфейл и дивиденти" и пиши там бе човек!
Би било ного самохвално това. Освен това - тая тема ногократно би потънала в небитието, ако не я качвах нагоре.
Защо: постовете ми ни най-малко не се отклоняват от темата? Освен туй обещах на някои хора туканка да давам подробен отчет за дивидентната ми доходност - с колелца, колчета и т.н.
Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано
Е: купих си символично за фукня 15-а година. Още не бях ного ориентиран за данъци и т.н. Неслучайно вече търся дивидентна доходност над 5% и от чуждите компании, за някой ного-ного стратегически съм склонен да сваля и до например 4%. Именно затуй в САЩ си оставих само Coca cola и Ford, защото са малко по-читави дивидентно - другите, които следя там са засега само J&J, P&G и Pfizer, ама настоящите им цени не ме устройват.
Впрочем количките и фордчетата са ми малко и не ми тежат почти никак в портфейлът, за да ги бягам.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано
през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има
И кво правиш на борсата, след като не търсиш доходност???
през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има
Коментар