IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Импе, не се сърди ама ти направо е** мама** на хубавата тема!
    Направи си една тема - "Императорски портфейл и дивиденти" и пиши там бе човек!
    Би било ного самохвално това. Освен това - тая тема ногократно би потънала в небитието, ако не я качвах нагоре.

Защо: постовете ми ни най-малко не се отклоняват от темата? Освен туй обещах на някои хора туканка да давам подробен отчет за дивидентната ми доходност - с колелца, колчета и т.н.
    Last edited by Императорът; 10.04.2017, 22:50.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе, не се сърди ама ти направо е** мама** на хубавата тема!
      Направи си една тема - "Императорски портфейл и дивиденти" и пиши там бе човек!

Коментар

• С малко на майтап пусната поръчка, чопнах още малко Ford. Доволен от това.

Коментар

• Дивидент от HSBC - пъкнал.

0.194 на акция.

Обичам HSBC.
          Last edited by Императорът; 10.04.2017, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Импов ще има ли добра сумичка за Плис- плис тази година
            Плис-плис от Жабата. Защото все пък на жабите това им е обичайно занимание - в блатото.

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение

Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано
              Е: купих си символично за фукня 15-а година. Още не бях ного ориентиран за данъци и т.н. Неслучайно вече търся дивидентна доходност над 5% и от чуждите компании, за някой ного-ного стратегически съм склонен да сваля и до например 4%. Именно затуй в САЩ си оставих само Coca cola и Ford, защото са малко по-читави дивидентно - другите, които следя там са засега само J&J, P&G и Pfizer, ама настоящите им цени не ме устройват.

Впрочем количките и фордчетата са ми малко и не ми тежат почти никак в портфейлът, за да ги бягам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Дивидент от Coca cola - тоже: пъкнал.

Импе, видях ги колите 1,47 еу див на 39-40еу акцията - това задоволява ли те? АТЕРА-та не е ли по-сосно към момента? питам де, всеки сам си взима решенията за всичко предполагам искаш да диверсифицираш, кока колите несъмнено са стабилни и ще се лочат дълго време.... а и сигурно си влезнал на по-добра цена по-рано

Коментар

• Импов ще има ли добра сумичка за Плис- плис тази година

Коментар

• Дивидент от Coca cola - тоже: пъкнал.

Коментар

• Хъх: забравих да спомена - дивидент от Daimler - получен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

И кво правиш на борсата, след като не търсиш доходност???
                        еми пиша във форума

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
                          да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има
                          И кво правиш на борсата, след като не търсиш доходност???
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Е, явно купонът при ВР - еднократен бе - пъкнал ми дивидент - 9.5 евроцента на акция - тоест около колкото би трябвало да бъде.

Коментар

• през последните три-четири години не съм чакал нещо много от инвестициите ми
                              да вървят спокойно, да се работи, друго не искам, не гоня цени, не гоня доходности, само спокойствие да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
                                Инвестирам в българското:

Атера Фонд - 24 % от портфейла
                                Софарма Имоти и Фонд България - по 13 %
                                Монбат - 12 % и Софарма - 11 %
                                М+Ц Хидравлик - 11 %
                                Софарма Трейдинг - 8 %
                                Елана агролредит - 4 %
                                Алкомет - 2 %
                                Булгартабак - 2 %

Очаквана рентабилност от дивидент - 6%; Реална печалба от продадени от 1 Януари - 5,5 %.
                                +1
                                допада ми, не пиша, по-силни думи защото всеки си преценява от неговата кампанария
                                последните три не ми харесват, но останалите са ОК
                                моите инвестиции са подобни

Коментар

Working...
                                X