Вие поне програми правите. Аз, понеже се занимавам с маркетинг, т.е. съвсем нищо не произвеждам, направо съм в концлагер, сдобият ли се с власт.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеХамо, как стигна до тази простотия от линка? Голямо попадение.
А сайтът на в-к Дума яде ли се? Нали е "интернетски сайт". Кой го е писал?
Last edited by Andi11; 24.02.2020, 19:10.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеМоя портфейл е много зле днес.
[ATTACH=CONFIG]n3544203[/ATTACH]Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЗдравко, това пари ли са или брой акции..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеХамо, как стигна до тази простотия от линка? Голямо попадение.
Поднесено с любов от дума и някъв пенсен унсс-ец...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Що ти приемаш дивидента за нещо сигурно ли? Може 10 г да е имало дивидент, ти решаваш че се пенсионираш, и на следващата година компанията фалира, и нито дивидент, че и капитал не е останал. Как така приемате нещо минало за сигурно бъдеще?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ми ти едва ли си като фортифицирания специалист кредитиране малък бизнес на 800-1000 лева в клона на райфайзен в Търговище, с мания за величие, щото някого си бил говория с една Мумия, ма да не отплесвам в "искрено и лично"Това, с колко месечни заплати си от дивиденти, е бошлаф работа - дивидентите се менят, доходите - също. Важното е да не се самозабравяме и да не забравяме, че ритането на буци в крайна сметка си е просто ритане на буци, дори и когато основното ни развлечение е пиенето на кафе с "г-н Донев", който ни е делегирал правата да правим фейсбук страницата на един мумифициран трейдинг.
Та така - ти поне си весел и забавен, питаш, когато не знаеш, признаваш си грешките, не съм забелязал мания за непогрешимост, така че ти желая успех и само нагоре. Времето, ако имаш желанието да попиваш от мъдростта му, ще те научи на много. И най-важното - може да те запонзае с някой Чичо - ти си ИТ, ако не се лъжа, така че сигурно можеш и по-добре да списваш неофициални фейсбук страници (дружески бъзик). Успех!
https://duma.bg/nikoy-ne-yade-kompyu...ogrami-n208763
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Моят е 2 месечни заплати. Не знам това дали е добре или зле. Като стане 12 се пенсионирамТова, с колко месечни заплати си от дивиденти, е бошлаф работа - дивидентите се менят, доходите - също. Важното е да не се самозабравяме и да не забравяме, че ритането на буци в крайна сметка си е просто ритане на буци, дори и когато основното ни развлечение е пиенето на кафе с "г-н Донев", който ни е делегирал правата да правим фейсбук страницата на един мумифициран трейдинг.
Та така - ти поне си весел и забавен, питаш, когато не знаеш, признаваш си грешките, не съм забелязал мания за непогрешимост, така че ти желая успех и само нагоре. Времето, ако имаш желанието да попиваш от мъдростта му, ще те научи на много. И най-важното - може да те запонзае с някой Чичо - ти си ИТ, ако не се лъжа, така че сигурно можеш и по-добре да списваш неофициални фейсбук страници (дружески бъзик). Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Що ти приемаш дивидента за нещо сигурно ли? Може 10 г да е имало дивидент, ти решаваш че се пенсионираш, и на следващата година компанията фалира, и нито дивидент, че и капитал не е останал. Как така приемате нещо минало за сигурно бъдеще?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Моят е 2 месечни заплати. Не знам това дали е добре или зле. Като стане 12 се пенсионирам
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Годишния ти дивидент колко месечни заплати ти е?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеMOЯТА КАРТИНКА Е:
1. За миналата 2019 год. съм на положителен резултат само + 1,7 % върху обема на портфейла, като съм на + 5,3 % от дивиденти и отрицателен резултат от текуща търговия за ре-баламсиране на портфейла.
2. Към момента портфейлът ми се състои от:- дивентоснасящи АДСИЦ-и с относително тегло общо 52,2 % от портфейла, планова рентабилност + 5,30 % (Софарма имоти, Елана агрокредит, БРЕФ, Терафонд);
- дивидентоснасящи с по-малка рентабилност (Корадо, Стара планина, Спиди, Алтерко) - около 18 % от портфейла;
- рискови публични акции от Софарма групата - общо 24 % от портфейла;
- силно рискови в размер на 2,3 % от портфейла, които засега не ми носят нищо;
- непублични 3 позиции в размер на 3,5 % от портфейла със средна рентабилност спрямо цената им от 20 %.
Коментар
�
Коментар