If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на малък плюс (засега), но не знам колко устойчив ще е след седмица, месец
купувах днес, с ясното съзнание, че може да пробие дъното и да се насочи към есента на 2009г.
кво да се прави - хазартна душа, а талончета за търкане - йок
Момчета, как се представят портфейлите ви от началото на годината? Моят е -5%. Подлъгах се да купя тук там по едно време на нашия умрял пазар. Помислих, че ще има някакъв краткосрочен ъп. По-добре да си бях седял на ръцете, ама......Та с уточнение -5% на сумата, която съм зарязал в посредника. Тя е може би пет пъти по-малка от каквато беше преди година.
На БФБ +1,84% най-вече заради Стара планина холд, Спиди, Браво пропърти и ФНИБ. На външните пазари е сеч работата...
Момчета, как се представят портфейлите ви от началото на годината? Моят е -5%. Подлъгах се да купя тук там по едно време на нашия умрял пазар. Помислих, че ще има някакъв краткосрочен ъп. По-добре да си бях седял на ръцете, ама......Та с уточнение -5% на сумата, която съм зарязал в посредника. Тя е може би пет пъти по-малка от каквато беше преди година.
На ДАХ портфеила е супер + 15% с Аареалбанк в момента ама на нашия е гола вода неколко химчета му разказват играта ...в края на месеца ще го калкулирам че имам неликвидни като холдинг Варна и холдинг Света софия и нов век....
Купих и малко Трасе....заради чакащ добър отчет....
+1.7%, чак и аз се изненадах, но той си е почти само БРЕФ, АТЕРА, Елана Агрокредит, Агрия, ХИКА и Трейс..
Е как? Като си в чат с още 200 програмисти има ли шанс да изпуснеш подобен бисер? Искам да го питам този другар от Дума на "компютърна програма" ли си е написал статията или е писал на хартия и после са редили ония големите метални букви в Полиграфията, за да издадат вестника.
А сайтът на в-к Дума яде ли се? Нали е "интернетски сайт". Кой го е писал?
Циклостил се казва това, другарю, циклостил И героят от Лайпциг е бачкал печатар, това е благородна професия, а не като сегашните - бошлаф работа Гиди капиталисти нйедни, сал акции са ви у главата, а ние едно време какви акции правихме - мандра не оставихме необрана в Балкана, като тръгнехме в акция
А по темата - освен Химче, на което се чудя дали да не добавя още, нещо друго не ме влече на нашата борса на тези цени в момента. Гледам един краудфъндинг и се чудя да сложа някое левче за ташак, то и без това нашата борсичка е само надолу, откак мина ехфорията около Никиту, а и перЕспективите с Булгарбаши Тиквооглу начело са баш като при партизанска акция в мандра, под благия поглед на ГешеФтурата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Вие поне програми правите. Аз, понеже се занимавам с маркетинг, т.е. съвсем нищо не произвеждам, направо съм в концлагер, сдобият ли се с власт.
Що бре. може да се преорентираш в министерството на пропагандата или някоя цензурираща комиисиика. То при стоки и идеии няма много разлика и в двата случая продаваш - обещаваш бъдещо преживяване.
Вие поне програми правите. Аз, понеже се занимавам с маркетинг, т.е. съвсем нищо не произвеждам, направо съм в концлагер, сдобият ли се с власт.
Напротив -- вие рекламирате това, което ние правим. После Sales го продават. Не може без нито едно звено и всяко едно е еднакво важно. Ако можеше, щях да си бачкам часпром сам от вкъщи. Но дори да измисля нещо гениално -- без маркетинг и сейлс -- съм чао! Така,че оценявам труда на всички хора забъркани в бизнеса.
Коментар