Не съм правил някакви драматични промени и съм нещо от сорта :
40% wereldhave
40% deutsche bank
20% societe generale
wereldhave без да имам последните данни като гледам се очертава 20% спад на посетителите което ако доведе до 30% спад на наемите ще е поносимо, една част ще се въстанови идните 1-2 години друга част безвъзвратно е минала онлайн, няма лошо да се пазят хората сега има време после за всичко

deutsche bank няма кой знае какви новини, с тия стимули и щуротии кой ще фалира и кога изобщо не е ясно, нищо не се чува напоследък за прането на пари около danske bank поне по медиите, пък мен ме вълнува този капитал дето ще се освободи идната година-две за глоби ли ще отиде или поне частично ще стигне до стискащите картони

societe generale с това спиране на дивидента отнесоха дървото, дано им позволят есента да го възобновят, но тая година едва ли ще са на печалба така или иначе. Паднаха до P/B под това на немците - срам и резил

иначе от толкова много информация последните месеци не съм гледал нови компании, при толкова променливи може би сега е момент човек да е по запознат с инвестициите си, но последните събития доказват че винаги има какво да се обърка и очаквай неочакваното

Коментар