Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Какво начало на годината бе 15%, - мери го по вълната, а тя беше корективна , а сега е вари я гони?
Така че мера според мера!
пп. - ти знаеш ли какво е затворен портфейл,/- такъв дето нищо в него повече не влагаш, а само вадиш за рупане и наслада на душата 10/11та година веке, но от 01,01,20, вече ще влиза у него 186,67 лв от НОИто- дивидент ...- самата гордост ми е туй де ша ме рани!
-7 от нач на год
Коментар
� -
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеНе искам вайкане чичо Манчо. Иронията ми беше, че всеки път си ги мерим като сме на плюс, а в такива времена всеки си трае. Радостен съм, че доста хора се включиха в моят призив да си споделим болката от загубите. Дет се вика: Като си споделиш, ще ти олекне! Успех на всички и дано обърне пазара. Но този коронавирус ме притеснява доста.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМинус 21% от началото на годината. Най ме е яд обаче за 2 други неща:
1. Липсата ми на кеш.
2. Не мисля, че най-страшното е минало и не вярвам, че ще отмине скоро. Виждам нещата да се подобрят есента. Дотогава лошо и в работата, лошо и на борсата.
Какво начало на годината бе 15%, - мери го по вълната, а тя беше корективна , а сега е вари я гони?
Така че мера според мера!
пп. - ти знаеш ли какво е затворен портфейл,/- такъв дето нищо в него повече не влагаш, а само вадиш за рупане и наслада на душата 10/11та година веке, но от 01,01,20, вече ще влиза у него 186,67 лв от НОИто- дивидент ...- самата гордост ми е туй де ша ме рани!Last edited by inta53; 14.03.2020, 21:28.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАбе къде са онези дето биеха мечките ..
Айде и аз да се похваля
От началото на годината портфейла ми е -0.16%Добре че Софарма Имоти ми е с по-голяма тежест иначе работата нямаше да е никак добре
Коментар
� -
Не искам вайкане чичо Манчо. Иронията ми беше, че всеки път си ги мерим като сме на плюс, а в такива времена всеки си трае. Радостен съм, че доста хора се включиха в моят призив да си споделим болката от загубите. Дет се вика: Като си споделиш, ще ти олекне! Успех на всички и дано обърне пазара. Но този коронавирус ме притеснява доста.
Коментар
� -
Не виждам особен смисъл да се вайкаме и да се оплакваме Джони. Всички сме качени в момента на един и същи, да ме извинят дамите,... х@й. На кой колко му е влязъл (какъв му е минуса) са подробности. Ситуацията в момента е ясна. Причината за нея също. Това, което се случва не е реакция на някакво изолирано, еднократно събитие. Това е реакция на процес, който по мое скромно мнение тепърва ще набира скорост. Колко ще продължи ми е трудно да прогнозирам, но ще припомня че ако се стигне до пандемия, а по всичко изглежда че вървим в тази посока, то може да става въпрос и за години. Последната подобна пандемия (инфлуенцата) е продължила 2 години. Сега медицината е по-напреднала, но и заразените ще са много повече заради по-голямата популация и по-интензивното движение на хора, сравнено с това преди век. Накратко - положението изобщо не е розово, бъдещето мрачно и неясно. Трябва да се вземат инвестиционни решения. Аз моето съм си го взел. Оставам на всеки да си прецени сам. Не искам да влияя по никакъв начин.Vanitas vanitatum...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
В талончетата все пак имаше и печалбиМненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениекубрате, много черен хумор е това, но в момента изглежда никак не е далече от истината.
- 1 like
Коментар
�
Коментар