Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеЕдното е софарма трейдинг,а другото кое
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняя ко да дращя
за две неща ко да се абя,а другото кое
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАйде бе - нарисувайте и вий вашите колелца?
за две неща ко да се абя
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕи кво сте го заяли Импето.....
Всеки е голям в собствените си очи , какъв е смисъл да си даваме оценки един на друг.
Коментар
-
моя портфейл е пък:
* 47% Овче
* 37% Прасета
* 15% Флагмана
* 1% Гилзи и Рози (да не се чете Guns n' Roses)
Колелца и гевреци не мога да ви направя, не съм толкова напреднал като Императора.Last edited by Eon; 08.12.2013, 10:25.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака сторих - ама той се и самонаду - цена - Яхо-о-о-о-о.
Защо реши - игричка - 230 лв?Какво девълс, обаче е честна игричка!
Коментар
-
Предполагам, че имаш 1111 лота на SFTR. Лично аз се разделих доста рано с атерките, а за трейдинга, понеже бях скептичен, накрая трябваше да влизам през задния вход чрез Доверие, а те държат и медиката, но засега скатават печалбите.
Извън това имаме само една допирна точка, вече не съм така благоразумен, че да купувам софарма и неохим, както в началото, а се набутвам рисково в по-екзотични позиции. Предоверил съм се на коефициенти и не се впечатлявам лесно от Огита и Тим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53ИМПЕ- кръщелнико на честната игричка, -зарязал сия с ~230лв инвестиция,а си издул СофТрейда от ~ Х през май по 3 до тук !-
действай
Защо реши - игричка - 230 лв?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеА не са ли много големи разликите между купува и продава, а разходите по съхранение, вкъщи е рисковано.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНого ясно, тоже елмазите.
Фортиссов - отде знаеш това?Ти: хитроумен математик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеИмпе това сребро, злато и платина физически ли ги притежаваш?
Фортиссов - отде знаеш това?Ти: хитроумен математик.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар