IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Много я изоставихте тази тема. Няма ли размествания в портфейлите? Дайте да видим новите попълнения!
    ами дай де!

Коментар

• Много я изоставихте тази тема. Няма ли размествания в портфейлите? Дайте да видим новите попълнения!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Е те това е супер портфейл...респект за което.
        При достатъчна големина - лапкаш си дивиденти и си гледаш рахата без да се зориш.
        ...........................
        Спиди 1.5
        .................................
        +1

Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
        ..............
        Спиди - 7%
        .......................
        +1

Ето значи двама от награбилите Спиди

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
          Да вдигнем малко темата, наскоро направих някои покупко/продажби, и ето какво се получи последно:

Соди - 58%
          Булгартабак - 14%
          Адванс Терафонд АДСИЦ - 9%
          Спиди - 7%
          Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ - 7%
          Дружба стъкларски заводи - 6%
          Други непублични - 2%
          Е те това е супер портфейл...респект за което.
          При достатъчна големина - лапкаш си дивиденти и си гледаш рахата без да се зориш.
          Макар и с 4 поста само, като гледам тия соди...не си май съвсем новичък...

И аз съм дивидентен фен, ма моя е по рисков, аче търся и доходност повечко.
          Все пак се надявам на 6.3% поне чиста дивидентна другата година.
          В момента съм така :
          15% кеш ( ма в $ и в бойна готовност за предколедна корекция)
          От артиите 70.5 % на БФБ и 29.5% на нисе.

= БФБ Дивидентни - 57%
          Хим (прив) 19.5
          Атера 15
          СФТРД 9
          Бреф 8
          Жабоци 4
          Спиди 1.5

= Други БФБ - 13,5% Хим (об) 5.5, Биовет 3, останалите 5% за Агрия, Хес, Севто и Фазер.

= НИСЕ 29.5%

- Нефт - 19.1% RIG 7.5, ESV 4.8 BP 3.2, PZE & TGA x 1.5% PTR 0.6%
          - Други - 4% BVN,SIMO,SDIV
          - Спекулативни - 6.4% , 11броя
          EZPW, DHX,LPX,LF,ANF,PHMD,EBIX,OPLK,GDXJ, а прясно прясно от днес и TUR и ECH.

Коментар

• И аз да кажа...
            30 % АДСИЦ-и
            70 % "избушеняци"

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Завиждам ти приятелю!
              Аз така и не станах играч на борсата досега заради 5 месечните протеисти!
              При мен си остана 70% - Соди
              30%-енергопро.
              Не вкарах общо къде едни 500% отгоре в нови акции с които щях да стигна размера на твоя портфейл единствено от страх от политико-икономическата криза и ги оставих в депозити и злато, които инвестиции най-много критикувам, даже не ги считам за такива. Най-много до март, обаче съм решил да поправя нещата! Обещавам и на Пип и на Тони, че ще се активирам! ЗАЩОТО за мен те са най-големите играчи на борсата + Батя и на тях дължа обяснение.
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                Да вдигнем малко темата, наскоро направих някои покупко/продажби, и ето какво се получи последно:

Соди - 58%
                Булгартабак - 14%
                Спиди - 7%
                Други непублични - 2%
                Завиждам ти приятелю!
                Аз така и не станах играч на борсата досега заради 5 месечните протеисти!
                При мен си остана 70% - Соди
                30%-енергопро.
                Не вкарах общо къде едни 500% отгоре в нови акции с които щях да стигна размера на твоя портфейл единствено от страх от политико-икономическата криза и ги оставих в депозити и злато, които инвестиции най-много критикувам, даже не ги считам за такива. Най-много до март, обаче съм решил да поправя нещата! Обещавам и на Пип и на Тони, че ще се активирам! ЗАЩОТО за мен те са най-големите играчи на борсата + Батя и на тях дължа обяснение.

Коментар

• Да вдигнем малко темата, наскоро направих някои покупко/продажби, и ето какво се получи последно:

Соди - 58%
                  Булгартабак - 14%
                  Спиди - 7%
                  Други непублични - 2%

Коментар

E хайде сега, голямо скромничене, публична тайна е че не си моноритар като нас простосмъртните, а си баш акула в трейдинга
                    Знаейки че си разумен играч - сигурно си имаш надеждни вътрешни хора там, та не ти се налага да диверсифицираш...ма ти си знайш.
                    Ако не е така - определено е голяма грешка че само 1 огромно щраусово яйце имаш в кошницата. Па било то и златно, в края на краищата не си дедо Бъфю...
                    С интерес ще се запозная с твоите инвестиции навън, защото досега не съм е интересувал от чужди акции.
                    Софарма трейдинг за мен е добра компания, нещата се изнасят като информация без да се завоалират според мен, а и посещенията на ОС са от голяма полза - ще го потвърдят всички, които са присъствали. Имам доверие в дружеството.
                    и аз като вас леко съм диверсифицирал - със земя
                    земята бях купил преди трейдинга
                    Last edited by fortiss; 21.10.2013, 12:05.

Коментар

E хайде сега, голямо скромничене, публична тайна е че не си моноритар като нас простосмъртните, а си баш акула в трейдинга
                      Знаейки че си разумен играч - сигурно си имаш надеждни вътрешни хора там, та не ти се налага да диверсифицираш...ма ти си знайш.
                      Ако не е така - определено е голяма грешка че само 1 огромно щраусово яйце имаш в кошницата. Па било то и златно, в края на краищата не си дедо Бъфю...
                      Че "дедо Бъфю" да не би да оперира само в един бизнес?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Моят малък портфейл няма как да се сравнява с вашия - нито по брой на компаниите, нито по размери на капитала. Аз както и преди имам една позиция.
                        Last edited by pipbel; 21.10.2013, 11:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Дойче Банк на колко я чакаш?
                          Здравей,
                          Увеличението преди 2 години го правиха на 33 евро...
                          Цената в последно време е в диапазона на 30 до 36 евро ....
                          Е през гръцката криза имам и 23 евро....покупка...
                          Аз, като падне под 33 и почвам да купувам по една четвърт ,по една четвърт...през 50-60 цента..до 200 -250 акции не СФД и без левъридж.....
                          Тази година ДАУ и ДАХ са много спокойни и имам чувството ,че скоро ще прекарат малките...не може да няма едно падане под 20-30 % ..защото ще прецакат системата..някой го наричат балон... други печатницата ще спре...
                          Дано да не е НГ рали....?
                          Last edited by Монти; 21.10.2013, 11:06.

Коментар

Бе ти само в софарма групата и атера ли кибичиш бе форт ?
                            Бай дъ уей - най лесно се проследяват на някого стари мнения като му влезеш в профила.

Ето туканка нисе старта ми в началото на юли.

http://www.investor.bg/forum/showthr...=14389&page=50

А тук - сегашното положение:

PZE,BP,E,RIG,VLO,SIMO,ESV,TUR,KBWD,SDIV,HILO,EDIV, VWO,VNM,EPHE,ECH,
                            BRF,DES,BVN,TGA,PTR

Най вероятно тия дни ще разкарам DES и ще си кеширам профита от 1/3 PZE и половината TGA , а ще удвоя ESV и най вероятно с неголям обем ще вляза контарно в ACТG.
                            Държа изкъсо на монитора как върви задънването на ANF, EZPW и ТА, облизвам се и покрай SCIF и VALE ма требе да върнaт още....
                            Те това са основно краткосрочните ми идеи.
                            Другото си е - лет дъ профит ( и дивидентс) рън.
                            Най големите ми позиции са RIG, ВР и PZE.
                            Моят малък портфейл няма как да се сравнява с вашия - нито по брой на компаниите, нито по размери на капитала. Аз както и преди имам една позиция.
                            Last edited by fortiss; 21.10.2013, 09:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                              може ли линк?
                              Бе ти само в софарма групата и атера ли кибичиш бе форт ?
                              Бай дъ уей - най лесно се проследяват на някого стари мнения като му влезеш в профила.

Ето туканка нисе старта ми в началото на юли.

http://www.investor.bg/forum/showthr...=14389&page=50

А тук - сегашното положение:

PZE,BP,E,RIG,VLO,SIMO,ESV,TUR,KBWD,SDIV,HILO,EDIV, VWO,VNM,EPHE,ECH,
                              BRF,DES,BVN,TGA,PTR

Най вероятно тия дни ще разкарам DES и ще си кеширам профита от 1/3 PZE и половината TGA , а ще удвоя ESV и най вероятно с неголям обем ще вляза контарно в ACТG.
                              Държа изкъсо на монитора как върви задънването на ANF, EZPW и ТА, облизвам се и покрай SCIF и VALE ма требе да върнaт още....
                              Те това са основно краткосрочните ми идеи.
                              Другото си е - лет дъ профит ( и дивидентс) рън.
                              Най големите ми позиции са RIG, ВР и PZE.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Неохим -38.6 лв-10% с таргет 45 лв.
                                Корп- 84 лв -5% с таргет 90 лв
                                Енерго Про Продажби- 13 лв.- 7%...- 15 лв....
                                БФБ-5 %- приватизация
                                73 % кеш.....
                                Наблюдавани..
                                ЕнергоПро мрежи под 140 лв..
                                Емка под 1,5
                                Ника- под 1,9
                                Петрол под- 5
                                БРЕФ-50 ст
                                ЛАНД- 80 ст
                                Елпром ЗЕМ- 3-4 лв.
                                Дойче банк-
                                Даймлер.