Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНе ходя, трябва да пътувам, отпуска и т.н.
А на 20-те си артии у хамериката как да ида
И е крайно време и нашите убавци да вземат малко пример как го правят батковците и да почнат да организират онлайн конферентни връзки за всички инвеститори и интересуващи се.
Дори би могло да залегне в правилниците на борсата....ма що ли да се занимават с важни неща чиновниците след като по им се нравят простотиите., кат последната с ОЦК-то
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеако си по път да мина те взема на лято?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНе ходя, трябва да пътувам, отпуска и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеходиш ли на ОС на Софарма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мъничко поконцентрирах - разкарах някои най-дребни инвестиции. Като завърша окончателно това процес, ще рисувам колелце.
Вий що не рисувате колелца?
Коментар
-
Когато един портфейл се разпредели между по-голям брой позиции, се увеличава вероятността да попаднеш на онова, което наричаме "ракета". Разбира се, така може да се намали нейният относителен дял в портфейла. Друг начин да хванеш "ракета" е когато държиш портфейла по-дълго време без изменения. В дългосрочен план всяка акция може да се изстреля - например от технологичен пробив, изкупуване от водеща международна компания и т.н. Както и да фалира (справка - Крем.,Химко, ХДПАТ)"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Дългосрочен
Разкарах АТЕРА след дивидента и повечето тимаджийски позиции без ЦКБ. В момента остана ето това, което ми е с дълъг хоризонт - поне 5 г. Малко прекалена диверсификация , но предпочитам повече кошници за моите яйца
Топливо - 10,48 %
Ст.планина х-г - 8,13
Алкомет - 6,62
Спиди - 6,24
Софарма - 5,60
Евроинс - 5,40
ПИБ - 5,33
Агрия груп х-г 5,20
Ю.Гагарин - 5,03
ХИКА - 4,91
Софарма трейдинг - 4,58
ЕМКА - 3,91
Спарки Елтос - 3,88
М + С - 3,46
ИХЛБЛ - 3,45
Монбат - 3,20
Неохим - 3,08
ЦКБ - 3,06
Билборд - 2,90
Еврохолд -2,84
Албена инв. х-г 2,69"Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеEто и моя
ATERA / 6A6 4.64%
BSO / BSO 3.12%
CCB / 4CF 5.30%
CHIM / 6C4 6.60%
E4AP / E4AP 2.51%
ENM / E4A 0.16%
EUBG / 4EH 5.23%
FIB / 5F4 8.86%
PETHL / 6S7 1.86%
SFARM / 3JR 13.98%
SFTRD / SO5 38.96%
SOFCOM / 6SO 6.35%
Пари в брой 2.43%
ходиш ли на ОС на Софарма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТо е ясно че пак аз ще си сваля картите!
При мен няма съществена промяна:
1. СФАРМ
2. Евроинс
3. М+С
4. СФТРД
5. БФБ АД
6. Химимпорт
7. АЛБЕНА ИХ
8. СФИ
9. ХЕС
10. National Bank of Greece
11. Raiffeisen Bank
поздрави и успех на всички, ха дано наистина сме пробили най-накрая това ключово ниво!
Коментар
-
То е ясно че пак аз ще си сваля картите!
При мен няма съществена промяна:
1. СФАРМ
2. Евроинс
3. М+С
4. СФТРД
5. БФБ АД
6. Химимпорт
7. АЛБЕНА ИХ
8. СФИ
9. ХЕС
10. National Bank of Greece
11. Raiffeisen Bank
поздрави и успех на всички, ха дано наистина сме пробили най-накрая това ключово ниво!Last edited by tony1975; 30.11.2013, 17:55.
Коментар
Коментар