If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз НИКОГА не купувам опции! Търгувам няколко различни вида спредове , като:
Bear Call Vertical (short call spread)
Bull Put Vertical
Iron Condor - няколко разновидности
Butterfly
и т.н , това са основните. Рядко ги чакам да изтекът , но ако има условия за това ги оставям с цел да прибера 100% от максималната вазможна печалба.
Търгувам само Кредитни спредове /с изкл. на Butterfy/ т.е. винаги съм от SELL страна.
Има аз обаче купувам по евтините 1600, 1500 на 1500 сега са 1,40 за Март обмислям да взема 4,5 после като се изръси веднага SELL няма чакане на Strike и т.н. ти чакаш ги до Expiration Date или как ?
Аз НИКОГА не купувам опции! Търгувам няколко различни вида спредове , като:
Bear Call Vertical (short call spread)
Bull Put Vertical
Iron Condor - няколко разновидности
Butterfly
и т.н , това са основните. Рядко ги чакам да изтекът , но ако има условия за това ги оставям с цел да прибера 100% от максималната вазможна печалба.
Търгувам само Кредитни спредове /с изкл. на Butterfy/ т.е. винаги съм от SELL страна.
Ако наистина сме почнали възстановяването на глобалната икономика тредна следващите 5-6 години ще е полека лека нагоре еднозначно.
Падащи звезди чакаи не по рано от 2019-2020 г.
Те циклите вече не са това което бяха.
А и важат за други локации.
Европата освен циклично дълбаене на дъното - други големи изненади скоро не чакам.
От нов СИВ друго не чакай и ти.
Айде да се вкл. и аз ...
в мометна държа позиции на:
SPX - Short Call Spread 1855/1860 FEB
SPX - Short Call Spread 1895/1905 FEB
RUT - Short Call Spread 1190/1195 FEB
NDX - Short Call Spread 3750/3755 MAR
има ли тук някой който търгува опции ?
Има аз обаче купувам по евтините 1600, 1500 на 1500 сега са 1,40 за Март обмислям да взема 4,5 после като се изръси веднага SELL няма чакане на Strike и т.н. ти чакаш ги до Expiration Date или как ?
Айде да се вкл. и аз ...
в мометна държа позиции на:
SPX - Short Call Spread 1855/1860 FEB
SPX - Short Call Spread 1895/1905 FEB
RUT - Short Call Spread 1190/1195 FEB
NDX - Short Call Spread 3750/3755 MAR
Ми не е интересна вече понеже не е актуална, ракетите са вече всички у космусо, макар и на различни орбити и с различен запас от гориво.
Скоро ще е актуална друга тема. За залози кои ще са първите падащи звезди.
Малко по нататък ще следва метеоритен поток от falling angels
Много ускоряваш бизнес цикъла ми се чини.
Ако наистина сме почнали възстановяването на глобалната икономика тредна следващите 5-6 години ще е полека лека нагоре еднозначно.
Падащи звезди чакаи не по рано от 2019-2020 г.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Продължавай пипчо, накрая ще познаеш!
Вече година говориш за Софка 300 пункта и падащи цени. Давай така ощ 2-3 г. и ша ти излезне прогнозата
/поне че ще има някъв спад де, макар и не до 300/
Уж си дългосрочен пък много се дразниш като се заговори за спад
А софка 300 плюс минус пак ще има, освен ако не се заселим с по свястно население, политици, мениджъри и прочие....но тренда е точно обратен и необратим засега.
А инак и на мене ми се ще да продължи булмаркета поне 2 години още, да мога да си цокна полагаемите дивиденти и да си достигна/кеширам таргетите при хима и биовета и брефа че са далеееко още.
След разпродажбата на СФТРД и пренасочването и на запад съм 60% на БФБ в 5 акции с див.д-ст от около 10%. Тук ми е така да се каже бондовата част на портфейла, не мисля да търгувам сериозно скоро освен ако не се появи някое суперизкушение.
Ми не е интересна вече понеже не е актуална, ракетите са вече всички у космусо, макар и на различни орбити и с различен запас от гориво.
Скоро ще е актуална друга тема. За залози кои ще са първите падащи звезди.
Малко по нататък ще следва метеоритен поток от falling angels
Продължавай пипчо, накрая ще познаеш!
Вече година говориш за Софка 300 пункта и падащи цени. Давай така ощ 2-3 г. и ша ти излезне прогнозата
/поне че ще има някъв спад де, макар и не до 300/
Коментар