Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив - аз съм напълно убеден че много хора в този форум работещи само със собствени пари имат портфейл в пъти по-рисков от портфейл 100+30 базиран на СП 500 например. И най-тъпото е че най-вероятно и доходността им е по-малка.
Към този момент ти имаш примерно 1 000 000 /за да не те обидя/, разделени по следния начин:
акции - 60% - примерно
къси индекси - 20% примерно
късо злато - 10% примерно
....................
така ги докарай до 100%, моля те!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив - аз съм напълно убеден че много хора в този форум работещи само със собствени пари имат портфейл в пъти по-рисков от портфейл 100+30 базиран на СП 500 например. И най-тъпото е че най-вероятно и доходността им е по-малка.
Всъщност даже не споря....Само като видя някой да пише за "облачни" проценти ми светва някаква лампичка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, с целия ми респект към теб трябва да ти кажа, че имаш пробойни в математиката!
Като си взел 100% етф върху индекс, как взимаш още 30% от дълги сфд върху всичкия индекс....................
Риска ти е 30% отгоре. Едно към едно с маржина който използваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво по - логично твърдение от човек с ник хх %.....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕлементарен отговор - губиш всичко и вместо 100% загуба на пари, губиш кола, апартамент и жена....
пп НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ОТ ФОРУМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, с целия ми респект към теб трябва да ти кажа, че имаш пробойни в математиката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВъобще не разбра въпроса - твоят портфейл, както и всичко останало се състои от 100%. Въпросът е от тези 100% какъв % ти е в акции, какъв в къси индекси, какъв в злато и т.н. Ако сборът не е точно 100%, цялата информация се изкривява!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕлементарен пример. Взимаш си 100% етф върху индекс. Взимаш още 30% дълги сфд та върху същия индекс. Колко ти е портфейла и как ще се представя спрямо индекса
Като искаш си брой 130% като 100%, но реално имаш риск с 1/3 по-висок от този на индекса.
пп НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО ОТ ФОРУМА
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕлементарен пример. Взимаш си 100% етф върху индекс. Взимаш още 30% дълги сфд та върху същия индекс. Колко ти е портфейла и как ще се представя спрямо индекса
Като искаш си брой 130% като 100%, но реално имаш риск с 1/3 по-висок от този на индекса.
Като си взел 100% етф върху индекс, как взимаш още 30% от дълги сфд върху всичкия индекс....................Last edited by 15%; 25.06.2014, 00:47.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАйдеее, пак коня в канавката......
Миии, 100 % са си 100 %...Порфейла ти е 100 % а как ще си го делиш и какво ще лостираш си е твой проблем..
Така си мисля.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са CFD та, не са кредити. И ако не бяха на маржин изобщо не бих ги играл - чисто тактически играя за волатилност с ограничена загуба ако тръгне в обратна посока.
Ако ще се ограничавам до 100% просто ще си държа акциите.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеА останалите 25%, а останалите хх%
Не ели възможно да се вмъкнеш в математическите 100%, без кредитите
Ако ще се ограничавам до 100% просто ще си държа акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене, 100% дълги акции са си просто дълги акции
Не е ли възможно да се вмъкнеш в математическите 100%, без кредититеПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар