If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИМПОВ, задайа се е пак криза..накрая да не гувичиш загуби..
Бе тая криза я чакаме откога-откога. Докато великият мъж ръководи САЩ - няма да има - виж че дори търговска война и рестрикции за 200 МБ - и планове за още толкова - не могат да сринат пазарите чувствително? Ако обонго бе започнал търговска война с Китай, пазарите щяха да се сринат поне с 58%... а при Доналдът - и 5.8% не щат да паднат.
Ако има спад - тъкмо ще доинвестирам и реинвестирам на ниско. Знаеш ли как ща Тинтата например да падне до 12 еврака, както Осма година?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
само 8 !?!?
ти направо ме срина
аз съм на 2 (само.... ноооо ..... по -важни са другите 2, които чeкам да дойдат ...
а те идват сами... няма къде да избягат ..)
АЗ - сринал? Виж Интов - имал 50... че какви ли са били тия?
Какво чакаш - Пильоци ли?
Аз имам Трейдинги, Жабоци, Имотаджийски, Атерки.
Малки са ми ХЕС, Еланката, Златното леф, Софарма.
Навън: 18 позиции.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
То туканка почти нищо читаво не остана... имам само осем позиции - от тях три: с тегло под процент и една - под 2%.
само 8 !?!?
ти направо.. число Богородично
аз съм на 2 (само.... ноооо ..... по -важни са другите 2, които чeкам да дойдат ...
а те идват сами... няма къде да избягат ..)
Да живее мечката ли?? Имаше един руски светец, който 1000 дни живял при мечките, научил езикът им и си говорел с тях. Те го слушали внимателно и дори вземали от дума - е те това е - да танцуваш с мечки (а не с вълци )
Коментар