Първоначално изпратено от dzk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБрокерка или брокерица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДумата брокер в женски род звучи невероятно секси, не мислите ли?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеДумата брокер в женски род звучи невероятно секси, не мислите ли?
Коментар
-
17,84% SO5 / SFTRD
14,75% T57 / TRACE
12,92% 4CF / CCB
11,74% 6C4P / 6C4P
8,29% 5MB / MONBAT
5,39% 4F6 / FZLES
5,39% 4O1 / GAZ
5,19% 4V5 / VPLOD
4,25% SEVTO/ 3JR / SFARM
3,93% 3TV / TOPL
3,78% 4ID / IHLBL
3,36% 6S7 / PETHL
3,15% 5BP / BOARD
14,92% КЕШ
ето го и моето скромно портмоне )Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз моята брокерка не я заменям за нищо на света
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз моята брокерка не я заменям за нищо на света
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМоя е от тройката, ползвам го от 12 г. и съм супер доволен.
Потърси повредата в твоя телевизор
Ако първите три, спечелили доверието на най-много клиенти не стават... кой да става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеМинах през трите най-големи (по брой сделки) - НЕ СТАВАТ... потърсете си друг (дори имената няма да им споменавам).
Потърси повредата в твоя телевизор
Ако първите три, спечелили доверието на най-много клиенти не стават... кой да става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеМинах през трите най-големи (по брой сделки) - НЕ СТАВАТ... потърсете си друг (дори имената няма да им споменавам).
http://www.economy.bg/business/view/...ednici-za-2014
Висок критерий имаш. Ако искаш поясни какво не става. Не мога да те разбера.Last edited by radon222a; 26.03.2015, 23:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНамери си добър брокер, който да ти уговаря пакетни сделки по тел. За портфейли над 100К на БФБ това е почти задължително
Минах през трите най-големи (по брой сделки) - НЕ СТАВАТ... потърсете си друг (дори имената няма да им споменавам).
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНапълно подкрепям! Брокерът е най-добрият приятел на човека, когато се търси бързо разтоварване. За портфейли от 100к и нагоре това си е просто задължително!
Последен пример от август миналата година - тръгнах да разтоварвам сам, но пазарът беше супер умрял и с тази скорост щях да излизам буквално с месеци. С малко помощ от брокера ми изходът се оказа много по-бърз!
P.S. Същото важи и при товаренето, разбира се! Едно обаждане до брокера и после той си знае!
Коментар
-
Повечето ми сделки са такива, просто периода не е най-подходящия, аз все още не се хвърлям на по-високи цени, а рядко продавачите се навиват на моите, обикновено имаме разминаване 3-4 %. По план имам да увелича 4-5 позиции, ако всичко е спокойно, ако се развихрят много биците- ще обирам от предлагането, но ще бягам след 2 месеца. Не бих държал повече време Софикс над 700 например.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНамери си добър брокер, който да ти уговаря пакетни сделки по тел. За портфейли над 100К на БФБ това е почти задължително
Последен пример от август миналата година - тръгнах да разтоварвам сам, но пазарът беше супер умрял и с тази скорост щях да излизам буквално с месеци. С малко помощ от брокера ми изходът се оказа много по-бърз!
P.S. Същото важи и при товаренето, разбира се! Едно обаждане до брокера и после той си знае!Last edited by ivandavidov; 26.03.2015, 21:54.
Коментар
Коментар