If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз съм доволен от началото на годината ги смятам.... + 12%, но това е само индикация за влизане на борсата..., дори си мисля че много хора чакат още повишение, за да сигурни, че тренда е стабилно нагоре
Много добър месец и завършване на тримесечието!
Месеца ми е на +14,2% и изкарва доходността от нач. на годината на +6,6%
Доволно.. при положение че е само началото...
@Батя, човек, депресираш ме с тези твои резултати!
Аз за последния един месец съм на +9%, а от началото на годината съм на +4.3%...
Много добър месец и завършване на тримесечието!
Месеца ми е на +14,2% и изкарва доходността от нач. на годината на +6,6%
Доволно.. при положение че е само началото...
Хаха ами това е много точно казано и се отнася и за БФБ. Това че ти си прекалено голям инвеститор и ти е малък пазара не значи че за малките инвеститори няма възможности за печалби
А за това че цялата западна финансова система беше капут нямам съмнение Ако не бяха спасили тези институции щеше много бързо да се прехвърли проблема и при останалите. Това е! Та когато критикуваш тук, е редно да имаш в предвид и това което много наскоро направиха тези МНОГО уважавани инвеститори в големите и скъпи офиси с милиони бонуси и МНОГО голямо его
Успех ти желая!
Аз не съм голям инвеститор.
И не не важи за България. когато нещо се търгува на ПЕ 17 а има спад на печалбата това означава че в него не само че няма вкарана несигурност, а напротив има вкарани прекалено много оптимистични очаквания. Които вече 7 години не се осъществуват. Нищо не пречи още две три години да се случат. А когато ПЕ то ти е 17 а печалбата не ти расте няма как да се очаква стабилен ръст на цената на акцията. Но ако например печалбата ти падне с 20% и ПЕ то остане 17 то това означава спад в цената от 20%. Ако печалбата падне, но цената не падне то това вече означава че ще се търгува на ПЕ 21. И нещата съвсем се балонират и акцията става съвсем опасна. Защото ако след това печалба пак не порастне а падне с 20% и пазара реши да актуализира ПЕ то до да кажем 15 то вече води до спад в цената от 43%.
Коментар