IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• по скоро с индекс Батя ако се движим ще ни се вдигне самочуствието

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Много си добре пич... за по-ниския риск на портфейла ти, доколкото знам и без ливъридж си супер. Сравнявай със Софикс и ще ти се вдигне самочувствието

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
      @Батя, човек, депресираш ме с тези твои резултати!

Аз за последния един месец съм на +9%, а от началото на годината съм на +4.3%...
      Много си добре пич... за по-ниския риск на портфейла ти, доколкото знам и без ливъридж си супер. Сравнявай със Софикс и ще ти се вдигне самочувствието

Коментар

• И аз съм доволен от началото на годината ги смятам.... + 12%, но това е само индикация за влизане на борсата..., дори си мисля че много хора чакат още повишение, за да сигурни, че тренда е стабилно нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Много добър месец и завършване на тримесечието!
          Месеца ми е на +14,2% и изкарва доходността от нач. на годината на +6,6%
          Доволно.. при положение че е само началото...
          @Батя, човек, депресираш ме с тези твои резултати!

Аз за последния един месец съм на +9%, а от началото на годината съм на +4.3%...

Коментар

• Много добър месец и завършване на тримесечието!
            Месеца ми е на +14,2% и изкарва доходността от нач. на годината на +6,6%
            Доволно.. при положение че е само началото...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              много
              Много..много за кой,за едни много за други малко еди разбери

Коментар

• Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
                давай,да видим колко си на +
                много

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  3,86
                  Това,само от следобяда предполагам

Коментар

• 3,86

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Ще се хвалим ли или да не дразним мечките?
                      давай,да видим колко си на +

Коментар

• Ще се хвалим ли или да не дразним мечките?

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Хаха ами това е много точно казано и се отнася и за БФБ. Това че ти си прекалено голям инвеститор и ти е малък пазара не значи че за малките инвеститори няма възможности за печалби

А за това че цялата западна финансова система беше капут нямам съмнение Ако не бяха спасили тези институции щеше много бързо да се прехвърли проблема и при останалите. Това е! Та когато критикуваш тук, е редно да имаш в предвид и това което много наскоро направиха тези МНОГО уважавани инвеститори в големите и скъпи офиси с милиони бонуси и МНОГО голямо его

Успех ти желая!
                          Аз не съм голям инвеститор.

И не не важи за България. когато нещо се търгува на ПЕ 17 а има спад на печалбата това означава че в него не само че няма вкарана несигурност, а напротив има вкарани прекалено много оптимистични очаквания. Които вече 7 години не се осъществуват. Нищо не пречи още две три години да се случат. А когато ПЕ то ти е 17 а печалбата не ти расте няма как да се очаква стабилен ръст на цената на акцията. Но ако например печалбата ти падне с 20% и ПЕ то остане 17 то това означава спад в цената от 20%. Ако печалбата падне, но цената не падне то това вече означава че ще се търгува на ПЕ 21. И нещата съвсем се балонират и акцията става съвсем опасна. Защото ако след това печалба пак не порастне а падне с 20% и пазара реши да актуализира ПЕ то до да кажем 15 то вече води до спад в цената от 43%.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Или да го кажа по-ясно. Пари се печелят от намаляването на несигурността, но до като несигурността съществува. В момента в който няма несигурност. Когато всичко е вече сигурно цената на една акция може да върви само надолу.
                            Хаха ами това е много точно казано и се отнася и за БФБ. Това че ти си прекалено голям инвеститор и ти е малък пазара не значи че за малките инвеститори няма възможности за печалби

А за това че цялата западна финансова система беше капут нямам съмнение Ако не бяха спасили тези институции щеше много бързо да се прехвърли проблема и при останалите. Това е! Та когато критикуваш тук, е редно да имаш в предвид и това което много наскоро направиха тези МНОГО уважавани инвеститори в големите и скъпи офиси с милиони бонуси и МНОГО голямо его

Успех ти желая!

Коментар

• Или да го кажа по-ясно. Пари се печелят от намаляването на несигурността, но до като несигурността съществува. В момента в който няма несигурност. Когато всичко е вече сигурно цената на една акция може да върви само надолу.

Коментар

• Както казах не им вярвам. Не съм сигурен в нищо. Но знам че пари се печелят от несигурност. От сигурност можеш само да загубиш пари ако тази сигурност се окаже лъжлива.

Коментар

Working...
                                X