Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
-
да не честват годишнина
13 юни
Полицията и прокуратурата влязоха в сградата в която се намират Корпоративна търговска банка, ТV7 и News7. Претърсвани са обаче не те, а офиси на фирми.
Трима души бяха задържани и им е повдигнато обвинения за подготовката на убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски.
12 юни
КТБ обвини прокуратурата в провеждане на противозаконна публична кампания за уронване на престижа и търговския й имидж във връзка с проведените вчера разпити на служители от банката.
11 юни
12 служители на КТБ са разпитани в Столичното следствие по сигнала на "Протестна мрежа" срещу банкера Цветан Василев, депутата Делян Пеевски и лидерът на ББЦ Николай Бареков.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнениеИзвинявам се за тъпия въпрос, но какво има на 10.6 ?
За да не съм офтопик пускам портфейла ми към момента
София, 22 април 2015 г. – Българска фондова борса-София и Централен депозитар организират за първи път в страната ни инициатива в полза на индивидуалните инвеститори – „Ден за акции“. Инциативата е с цел подобряване на инвестиционната култура и увеличаване на знанието за капиталовите инструменти като форма на инвестиция в България. „Денят за акции“ ще се проведе на 10 юни 2015 г.
„От изключителна важност за доброто представяне на всяка борса са индивидуалните инвеститори и ние считаме за необходимо да стимулираме техния интерес и ангажираност с развитието на капиталовия пазар. Това става чрез инициативи като тази, която започваме и ще превърнем в традиционна.“, каза Васил Големански, изпълнителен директор на БФБ-София и Централен депозитар.
„Освен да предизвикаме интереса на идивидуалните инвеститори, работим активно и за подобряване на финансовото знание в страната ни. Денят за акции е част от целенасочените усилия на двете институции в тази насока.“, допълни
Иван Такев, изпълнителен директор на БФБ-София.
В „Деня за акции“ всички индивидуални инвеститори (физически лица) ще могат да закупят или продадат акции от основен пазар на БФБ-София без такси и комисиони към Борсата, Депозитара и участващ в инициативата инвестиционен посредник.
Специалната възможност ще важи при до 15 изпълнени поръчки на физическо лице с не повече от 2,000 лв. на единична изпълнена поръчка.
Всички инвестиционни посредници, които партнират на БФБ-София и Централен депозитар в „Деня за акции“ няма да таксуват своите клиенти – физически лица, чиито сделки отговарят на посочените условия. Имената на партньорите ще бъдат обявени на 29 април 2015 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от enchevia Разгледай мнениемоят портофейл е следния, на 10 юни ще преструктурирам. Без препоръки и тн. за покупка или търговия с акции ...... може да се получи интересно четиво. Подхождам без предубеждения или очаквания и си запазвам правото да не послушам нито едно мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе да се радваме, че имаме портфейли изобщо ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАбе да се радваме, че имаме портфейли изобщо ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнение+2% за последните 6 месеца, все едно съм на депозитче, баси
Трейдингът ми е надолу, Атерката ми е нагоре, Жабоците са ми надолу,Имотаджийската Софарма ми е нагоре, по облизвациите лихвите текат - знам ли нагоре съм ли, надолу съм ли - през самолетът ми е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар