Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моят портфейл в момента е следния.... а вашия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо държиш толкова много кеш? Аз лично държа такъв %, с какъвто допускам пазара да падне. Т.е. ако мисля, че може да падне с 10%, държа толкова и кеш, но никога не съм имал повече от 20%.
За акциите нямам какво да кажа, защото не знам кое е добре е кое не, а и хората сме твърде различни и всеки си има индивидуални таргети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо държиш толкова много кеш? Аз лично държа такъв %, с какъвто допускам пазара да падне. Т.е. ако мисля, че може да падне с 10%, държа толкова и кеш, но никога не съм имал повече от 20%.
За акциите нямам какво да кажа, защото не знам кое е добре е кое не, а и хората сме твърде различни и всеки си има индивидуални таргети.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеАгрия- 7,0%
Биовет- 3,8%
Трейс- 3,8%
СФИ- 3,6%
Монбат- 3,3%
Доверие- 3,2%
БРЕФ- 2,9%
Гагарин- 2,8%
ЦКБ- 2,4%
Емка- 2,1%
Химимпорт-1,2%
Стара планина- 0,3%
Кеш- 63,6%
За акциите нямам какво да кажа, защото не знам кое е добре е кое не, а и хората сме твърде различни и всеки си има индивидуални таргети.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКолко хора с портфейл на бфб ? - Много малко от всичкото българЕ !!! Тепърва трябва да идват кандиндат-милионер-портфейладжии!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНищо не разбрахНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРадвайте се, че имате портфейли изобщо
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеАйде и аз
DOVUHL 87,52%
AROMA 8,53%
BREF 3,70%
КЕШ 0,25%
2015 : + 13.01%Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнение@Eon, с какъв портфейл си постигнал този резултат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеДа не остана и аз назад...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИмат много стойностни активи, които в един момент ще се оценят от пазара. Ако пък и заработят ...
Обратното също е фактор
И закривай бързо репата, че ако се усети пазара ......
Коментар
Коментар