If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам проблеми с ликвидността и пълня трудно. Преди година излезнах от всичко освен Агрия, Трейс и СФИ. От декември започнах да купувам, но явно се циганя прекалено много и рядко ме огрява.
Намери си добър брокер, който да ти уговаря пакетни сделки по тел. За портфейли над 100К на БФБ това е почти задължително
Защо държиш толкова много кеш? Аз лично държа такъв %, с какъвто допускам пазара да падне. Т.е. ако мисля, че може да падне с 10%, държа толкова и кеш, но никога не съм имал повече от 20%.
За акциите нямам какво да кажа, защото не знам кое е добре е кое не, а и хората сме твърде различни и всеки си има индивидуални таргети.
Имам проблеми с ликвидността и пълня трудно. Преди година излезнах от всичко освен Агрия, Трейс и СФИ. От декември започнах да купувам, но явно се циганя прекалено много и рядко ме огрява.
Защо държиш толкова много кеш? Аз лично държа такъв %, с какъвто допускам пазара да падне. Т.е. ако мисля, че може да падне с 10%, държа толкова и кеш, но никога не съм имал повече от 20%.
За акциите нямам какво да кажа, защото не знам кое е добре е кое не, а и хората сме твърде различни и всеки си има индивидуални таргети.
Очевидно защо - чака да се изсипе пазара и да се натъпче до козирката с евтини боклуци !
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар